Да вкараш най-бързо развиващия се град в страната в негативен наратив означава само едно: морфичният резонанс на Ахмед Доган отдавна се е разбил в скалите на Росенец и от него е останала морската пяна

 24rodopi.com/Коментари/Политика/Регион

 „Не съм си представял, че наши кметове ще репресират наши хора. Вижте какво става в Джебел“, каза вчера на сбирка в столицата Ахмед Доган.

И още от него за Джебел: „Аз съм стъписан как наши партийни функционери, които довчера са имали такава кариера, и в европарламента, и в националния парламент, и в изпълнителната власт, стават диктатори. Репресират нашите хора. Наши хора репресират наши хора. Това не трябва да се позволява, трябва да кажем – стоп“, призова Ахмед Доган.

Визира кмета на общината Неджми Али, на когото преди няма и година писа „Отличен“ 6+.

Джебел е еталон и всички общини на ДПС трябва да вървят по този път, каза Доган на консултациите за определяне на кандидатите на Движението за кандидат-кметове на общини и отсече: Браво, Неджми, продължавай напред като кмет на най-успешната община!

Какво се промени за по-малко от година в Джебел?

Промени се към по-добро. Подписаха се много договори в МРРБ и други министерства, реализират се проекти, минералната вода беше докарана до центъра на града, в общината се полага повече асфалт от Татово време,… Изселници и гурбетчии стягат къщите си, връщайки се по-често в родния край. Експерти от други общини искат да работят в екипа на Неджми Али…

И изведнъж… в Джебел имало диктатура!?

При положение, че дори в последните нервни седмици за партията в Джебел няма нито едно оплакване за освобождаване от работа или друга санкция, Доган твърди „Наши кметове репресират наши хора“.

Казва, с което и показва, че Ахмед Доган няма реална представа за случващото се в смесените региони. Думите му показват, че тези, които го захранват информационно, го манипулират.

Доган ли говори или Мумията? Това гласи актуалното питане-констатация на депесарите за вчерашната изява на почетния председател на партията.

Не е провокиращ въпрос, а кахърен за партията.

Или много го лъжат Доган, или е отчаян, че в Джебел не се намери нито един активист да подкрепи фракцията „Аталай-Чакъров“.

Иначе, в Джебел имаше диктатура, но до 2019 година. Но това е друга тема – за предателството, за „Московската партия“, за „режещия глави в сараите“.

Сиреч, Доган е разказал стария филм за Джебел.

Защото новият е блестящ като холивудски блокбъстър. Малкият град, който бе превърнат в тъмна индийска провинция по времето на ерата „Бахри Юмер“. Последният дори не си правеше труда едни светлинки за Нова година да постави. В момента Джебел свети. Отражението му се вижда в други общини, които взаимстват от Джебел.

Да вкараш най-бързо развиващия се град в страната в негативен наратив означава само едно: морфичният резонанс на Доган отдавна се е разбил в скалите на Росенец и от него е останала морската пяна. Или изобщо не го е имало. Защото, ако бе обратното, Почетният нямаше да чака Бахри Юмер да мине в ДОСТ, че да дойде най-сетне времето на истински работещия и знаещ как Неджми Али.

Джебел се превърна в емблема за Ново начало. И това не се харесва на „старите муцуни“. Мрак и мъгла-това е тяхното кредо. В такива „атмосферни условия“ далаверата върви най-лесно, а жаждата за плячка е станал част от характера.

Едва ли някой ще посмее да повози Ахмед Доган из новия Джебел. Не само че няма да познае града (ако изобщо го помни къде се намира), ами и на улицата няма да го разпознаят. В спомените на хората той е единствено снимка от предизборни плакати, но фотос отпреди 20 години. Най-много някой старец да го попита: Наборе, за пенсията ли си тръгнал?

Защо Доган разказва стари филми и „краде“ идеи от Пеевски – четете по-късно тук

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

25 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/9/24 09:29

    Дожан почна да обърква понятията като диктатура, демокрация, изостави ДПС, реши да създава друга партия.
    Време му е вече да си живее старините в село Дръндар. Да има градина и да обработва нея.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен24/9/24 17:53

      СОКОЛА АКО ВЗЕМЕ ДА МЛЪКНЕ ЗАВИНАГИ Е НАЙ ПОЛЕЗНО И ЗА НЕГО И ЗА НАС. ТОЙ РЪСИ САМО ГЛУПОСТИ.

      Изтриване
  2. Анонимен24/9/24 09:32

    Ах, ах, ах ...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/9/24 09:32

    Тоя тотално се е побъркал. И само как го аплодират, нищо неразбрали и нищо несхванали, с един празен поглед. Зъбатата крадла се смее лукаво, доволна от факта, че изкараха мумията на показ, не осъзнаваша че точно тази изява показа колко е зле човечеца. Не го влачете, оставете го да се изживее съарините, но … Нали не се умира преди да преживееш това, което си причинил. Много има да теглиш още

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/9/24 09:37

    Предателят на турците и мюсюлманите Агент Мумията!!!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/9/24 09:39

    Диктатура има в доганджийските общини. Заплашват с уволнения или че общината няма да им свърши никаква работа ако се наложи. И какво ли още не. Такъв диктат не е имало и по живково време.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/9/24 09:42

    Сиганинът от Дръндар никога не се е интересувал от микропроблемите на хората, а само от това коя община ще го финансира най-добре. Може би за това сега псевдо-философът обвинява Джебел. Спряха му кранчето и от там.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен24/9/24 09:51

    Какво да става в Джебел аметага, само хубави неща се случват

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен24/9/24 09:56

    Ахмед (Сава), излагаш се!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен24/9/24 10:09

    Ами диктатурата и репресиите бяха твой приом. Колеше и бесеше от сараите. Живееше като султан и взимаше еднолични решения. По голяма диктатура от това няма. Догане, махни си информаторите, много грешна информация ти дават. Джебел цъфти, ама това не ти харесва май, искаш хората да мизерстват, да живеят в страх и цял живот да гласуват за теб и дерибеите ти.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен24/9/24 10:56

    Вари го печи го... другото народа го знае...

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен24/9/24 11:24

    Seyhi koito obestha che nqma da se samozabravi i toi predade fronta e naj golemiya deribey samo obsthina djebel bravo

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен24/9/24 11:58

    Хора,съграждани и съселяни тези дерибеи и мафиоти не се наядоха,решили са пак да ни сложат чатала,да си отваряме очите,крайно време е да се събудим,тези не ни мислят доброто

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен24/9/24 12:08

    Догане, 30 години си чешеш егото, ядене пиене, оргии, далавери, кражби, продажби. Прогони младежите ни, обезлюди и унищожи селата. И ние винаги гладувахме за теб. Това време мина Ахмед, Алджан мъ бабайъ?! Ти ще свършиш като Чаушеску и Кадафи. Аллах сенин белянъ версин. Умря Марко, твоето време свърши. Правете си чикии един на друг с Байрито. Ела в Джебел ако ти стиска.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен24/9/24 12:43

    От селцето до града нов асфалтиран път, от край до край с нов тротоар от едната страна и целия път с осветление. Кеф ти с кола, кеф ти пеша, кеф ти на светло през нощта. Браво кмете!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен24/9/24 13:04

    Вижте кой говори за диктатура,безсрамници толкова време малтретирахме и турмозехте народа сега ли се сетихте, вие сте по голямо зло и от възродителния процес!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен24/9/24 13:50

    Едно и също дъвчат доганистите - щяло да има възродителен процес, най-успешните кметове били дерибеи. Някой с мозък на пиле им казал, че това е печелившо и те като дрогирани дрън дрън та пляс. Няма кой да вярва вече на най-големите крадци на България и на разплакалите милиони хора в страната, на изгонените в чужбина заради политиката на Доган и неговите дерибеи. Той лично се подигра със стотици привърженици на ДПС и близки до него хора, гледам снимки, някои са пак до него. Стокхолмски синдром. Или друго има, мислят, че той ще ги върне на яслата да ядат мед и масло пак за сметка на народа. Бу иш битти!

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен24/9/24 17:51

    Ти си асъл определението за диктатор,каза го и твоя приятел Бахри:"Стоиш си в сарая и режеш глави" ,много бързо забравяш всичко,въобще не си в час,деменцията деменцията

    ОтговорИзтриване
  18. Агент Сава, Агент Сергей, Агент Ангелов, а сега Баш АПЕСАР и Земеделец.Много лица има този Русофил и сега иска да гласуваме за него.Всички видяхме, че е неадекватен и мъстиката с мента не му действа добре.Довижданееее.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен24/9/24 19:37

    Почна с ченгеджийските рабти

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен24/9/24 19:39

    Диктатурата не беше ли в Росенец/?

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен24/9/24 21:42

    В Джебел знам, че има хубави моми и хубави кюфтета и кебапчета !

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен25/9/24 09:02

    Програма ДПС плодове са всички и в едното и в другото.Станахте за смях и чудо.Ах тези П......РИ.Развалихте ни.Резиллик??????.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен25/9/24 11:43

    Трогнат съм от всичките коментари, и знаете ли кое е най-впечатлявощото?!Ами всички тези които плюят доган сега,до един обаче "ВСИЧКИ" до преди много скоро бурно ръкопляскаха,че този нехрани-майко е герой,че той е спасителя,че той ни защитава правата и т.н и т.н.
    Нали колкото и малко пъти да е дошъл в Джебел всичките тези плюячи се бутаха да се здрависват с тоз пияндур, и бурно ръкопляскаха.Какво и как така стана ,че героят се превърна в морска пяна?! Един да излезне и да каже че не е така.Диктатура в дпс е имало,има,и ще има.Жал ми е за горкия народ.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/9/24 15:12

      Нито един вот не съм дал на Доганското ДПС. НИКОГА. Турчин съм ама не съм офса.

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.