24rodopi.com/Политика

До 17,00 часа на 7 септември коалициите "ДПС - Ново начало" на Делян Пеевски и "Демокрация, права и свободи - ДПС" на Джевдет Чакъров и Ахмед Доган трябва да докажат, че ДПС не е част от техния състав. Причината е, че движението е заявено като част и от двете коалиции, което е в разрез с чл. 127 ал. 2 от Изборния кодекс.

Освен това ЦИК ще поиска удостоверение за банковите сметки на двете коалиции.

Такива указания ще изпрати до тях Централната избирателна комисия, съобщи 24 часа. Това бе решено на заседание на ЦИК с 11 гласа "за" и три против от страна на Красимир Ципов, Гергана Ганчева и Георги Баханов. Силвия Стойчева бе извън залата.

Цял ден членовете на изборната комисия са обсъждали как да постъпят с двете ДПС.

Припомянме, в състава на "ДПС - Ново начало" влизат три партии - ДПС, "Български глас" и "Новите лидери". Три партии са подадени и към коалиция "Демокрация, права и свободи - ДПС" - ДПС, СБОР и "Земеделски народен съюз".

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

17 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/9/24 20:10

    Bez Peevzki razbira se. Tova e Dps

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/9/24 20:13

    Какво умуват двете ДПС-та не зная . Но я някой от редакцията да тръгне в посока с.Резбарци . По пътя ще види останал лозунг не свален от предните избори на ДПС от който е видно, че пише заедно за хората и двамата Ахмед Доган и Делян Пеевски са на него, лика прилика като два стръка иглика . Е, няма такава държава .

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/9/24 20:30

    Хайде Андай кажи какво ще стане сега

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/9/24 20:33

    ЦИК- Радев ДПС-Ново начало е истинското, разберете ние обичаме ДЕЛЯН,тоѝ вдъхна живот на малцинствата и на целият български народ, Върнете ни парите дерибеѝ или си купуваѝте лекарства с тях.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/9/24 08:17

      Ти може да го обичаш, ама народа не го обича,така че стига си говорил от името на хората.

      Изтриване
    2. Анонимен5/9/24 09:58

      Ти от чие име говориш? Уточни се, че говориш от свое име!

      Изтриване
  5. Анонимен4/9/24 20:47

    Тридесет години да пиеш уиски и после адекватно да мислиш не става .Виш се бе Сокол виш се в огледалото, мошеж ли да си вече оперативен та ти само фъфлиш дори и ти не се разбираш какво говориш ,жал мие не искам да те ,помнят такъв ,остатъка от твоите пдръжници Ти си Доган махни се от тези Аталаѝци .Да но сега си негова държанка ,нямаш избор .Слушаѝ го .Бездомник си.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен4/9/24 20:53

    ОСман, ХаСан, дЖевдет, АтаЛай, хепси компот. ПапРикаш ве МаРмалад. МандЖа със и без ГрозДе. Сулен СуДжук. КаРловскА ЛуКанка.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен4/9/24 21:06

    Да живеееее ДПС-Новото начало на Пеевскиииииииии...
    Долу Долу Доюу дерибейското ДПС на кърлежитееееее

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен4/9/24 21:28

    Циркаджии Който откраднал на времето got korkusu са за Амет агата.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен4/9/24 21:55

    Ami da vi kaja kakvo 6te stane 6te othvarlqt DPS-Dugan i 6te ima samo Novo na4alo.Eto tova 6te stane,

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен4/9/24 22:04

    В момента в парламента има само едно ДПС,има и отцепници,изключени т.е. независими,каде са двете ДПС та има ДПС ново начало

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/9/24 08:20

      Има само едно ДПС, другото е реплика!!

      Изтриване
  11. Анонимен5/9/24 02:55

    Могат ли възрастните хора да бъдат активни в областта на креативното рециклиране?

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен5/9/24 03:17

    Изпитвам по-голямо уважение към хора, които могат да променят убежденията си след като са получили нова информация, отколкото към онези, които се придържат сляпо към нещата, в които вярват повече от 30 години.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/9/24 13:41

      И аз съм на същото мнение !

      Изтриване
  13. Анонимен5/9/24 07:38

    Доцент по присвояване и доктор по кражби.Мижутурка.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.