24rodopi.com/Мнения

„Разбира се, че го следваме лидера Ахмед Доган. Откакто каза „Делян Пеевски е феномен“, все го следваме. Засега друго не е казал. Малко го скриха, но ние помним какво каза“, пише до 24rodopi.com Юсеин Еминов от „алианската общност в Кърджали“.

Останалата част от писмото е в този дух, но с повторения. Читателят ни просто натъртва на това, че последното голямо обръщение на Доган е за Феномена.

„Вярваме на Доган, а не на тези, които препредават думите му и дори си противоречат“, допълва той.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

29 comments so far,Add yours

  1. Г-н Делян Пеевски е моят избор през Октомври. Човека, отне крадените палати на Сава и го обърна в панически бяг. Мачкай Деляне !

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/9/24 21:39

    Ahmed Ağa seninleyiz

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/9/24 21:40

    Türk'ün turkten başka dostu yoktur hey Müslüman halkı aklınızı başınızı toplayin

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен4/9/24 22:16

      Siktir lan hırsız hasanı mı geri getirelim

      Изтриване
    2. Turkun bos laflara karni tok. 35 yil boyle lafa luga yaparak halki agi sogan gibi soydular. Boyle bos laflari konuslanlara inanmayin. Hirsizlari meydana cikaranlara inanin. Ahmed Dogan Sava hem turk degil. Cingene kopelesi.

      Изтриване
    3. Анонимен4/9/24 22:52

      iyide Ahmet Dogan da turk deil ki, adam tatar. Ustelik unutma Ahmet Dogan Rusyayi Turkiyenin onunde secti bunu unutma

      Изтриване
    4. Анонимен4/9/24 22:56

      Ahmet cingene turk deil

      Изтриване
    5. Анонимен5/9/24 01:38

      Kes lan hirsiz

      Изтриване
    6. Анонимен5/9/24 08:27

      Müslüman kim, türk kim.

      Изтриване
  4. Анонимен4/9/24 21:46

    Хайде сега на кой алианин (къзлбаш) да се вярва? Феномена се следва. Правилно е казал, че е феномен. Друг такъв феномен историята нито познава нито пък ще среща, а може би след 100 години.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/9/24 21:47

    А най вече Ресмито, после юаталайчо и Чакъров. Пред време един ми беше ми казал, че самите турци ке унищожат партията ми се стори смешно,но човека излезе прав. Алчните дерицеии унищожила партията, а не Пеевски. Да живее новото начало.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен4/9/24 22:05

    Защо не питате председателя Пеевски дали е получил съобщение от почетния да не подкрепя кабинет на Герб. Сега Доган не отговаря на Пеевски

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен4/9/24 22:40

    До като Рамадан Аталай
    Джевджет Чакъров
    Мюмюн Искендер е на ДПС
    Никога няма да гласувам за партията...за народа нищо не направиха.крадци

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен4/9/24 22:40

    Пеевски е тарележ в гащите на Доган. Боцка яко. Мачкай Деляне.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен4/9/24 22:41

    Содомията е страшно нещо. Винаги удря в главата.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен4/9/24 23:16

    Başılbaşlar nezamdam neri söz hakı var onlar üç beş kişi onlar sofır onların zöz hakı yok

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен4/9/24 23:28

    За какъв достлук говориш бе драги
    За 35 години само манипулираха хората с права и свободи,забоготяха на гърба на бедния народ, милионери направихме, съсипаха един град ,изгониха ни синовете и дъщерите в чужбина.
    Затова драги остави тая мантра нашите (bizimkiler) видяхме какво направиха за 35 години.
    Видяхме асан за 20 години какво направи съсипа един хубав град.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен4/9/24 23:28

    Само и само Пеевскиииии и Новото начало ...нито глас за дерибейската хунта

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен5/9/24 00:05

    Миньоните си търсят злодей, за да го подкрепят. Това е от анимацията: Аз проклетникът. Глупав народ, глупави приказки.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен5/9/24 00:09

    Късно е либе за китка. То на толкова години и за друго е късно. Абе като оглупее човек, такива простотии прави, че сам на себе си се чуди. И да верно е, закъсня за всичко, защото реакциите са забавени, а тия около него мислят само с финикийските гънки.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен5/9/24 01:07

    Кога ще пишете за кмета/дерибея на общ. Минерални бани- Мюмюн Искендер, който е близък до Аталай и благодарение на него вече 4ти мандат дерибейства над хората, стана милионер на гърба на партията с далаверите си! ДАЙТЕ ГЛАСНОСТ!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен5/9/24 01:18

    Голям си Ахмед агабей, възхищавам ти се, и аз искам да съм голям крадец като теб. За сега мога да крада само кокошки от курника на комшиите, скоро ще мина на овце и крави. Ще направя голяма кариера като крадец, също като теб. ЕН БУЙУК ХЪРСЪЗ БИЗИМ ХЪРСЪЗ.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен5/9/24 02:36

    Той не беше нито това, нито онова, което си мислеха те.Беше нещо, което трудно може да се каже. Не беше само поет, не беше само режисьор, не беше само философ. Беше различен човек и на нас ни беше приятел, а сега ни e мъчно за него. Радвам се, че неговата поезия, която няма достатъчно видимост в българското пространство, ще бъде обект на обсъждане в нашата серия, наречена POIESIS / POLEMOS. Винаги представям серията, защото тя постепенно създава своя формат. Социумът или обществото живее с много езици, повечето от които създават усещане за твърда действителност. Някои от тези езици обаче не създават такова усещане, някои са провокации на тази твърда действителност и без съмнение езикът на поезията може да бъде такова предизвикателство. То е политическо, защото засяга, така да се каже, структурата на света. Защото по някакъв начин взривява онези категории, които ние сме свикнали да мислим кое е реално и кое – не. Ние смятаме, че поезията живее в социалния свят, като подобна възможност, която показва, че реалността не е това, с което сме свикнали. Не е то, не е второто и третото, а е нещо друго. И нашата идея е да дискутираме важни и съвременни български поети, които са други и са извършили подобни предизвикателства.
    Феномено.... Джеронимо.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен5/9/24 02:52

    Могат ли възрастните хора да бъдат активни в областта на креативното рециклиране?

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен5/9/24 03:06

    Септември вече е тук! Наслаждаваме се на последните по-топли и слънчеви дни, изпращаме веселото лято, през което създаваме чудни спомени, а в края на месеца посрещаме красивата и магична есен. Септември е един период на преход, които носи много топли спомени, хубави емоции, ново начало и надежда за нещо хубаво.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен5/9/24 03:16

    Изпитвам по-голямо уважение към хора, които могат да променят убежденията си след като са получили нова информация, отколкото към онези, които се придържат сляпо към нещата, в които вярват повече от 30 години.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен5/9/24 03:32

    Повечето хора не желаят истински да бъдат свободни, защото свободата натоварва с отговорност, а повечето хора се плашат от отговорността.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен5/9/24 07:32

    Priyatel v nujda se poznava. Ha sega da vidim koy ste mu podari edna vilicka na AGATA BEGLEZ.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен5/9/24 20:53

    Amet sağlam tut..kimin zoruna giderse parti yapsın...seninleyiz..2 3 dış güçler baskı altında olduğunu biliyoruz...!?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.