24rodopi.com/Спорт

Втора поредна победа постигна „Крумовград“ и отборът вече е 9-и във временното класиране на елитното ни футболно първенство с актив от 12 точки.

В мач от 10-ия кръг на Първа лига на стадион „Лаута“ в Пловдив „Локомотив“ отстъпи пред „Крумовград“ с 0:2.

„Локомотив“ (Пловдив) – „Крумовград“ 0:2 (0:2)

голмайстори: 0:1 Серкан Юсеин 23, 0:2 Матеус Енрике 32

Състав на „Крумовград“: Янко Георгиев, Джунейт Али, Матей Шимич, Лукас Сантана, Лазар Марин, Момчил Цветанов, Божидар Кацаров (50 – Ерол Дост), Диего Рапосо (86 - Янис Гермуш), Серкан Юсеин, Матеус Енрике (65 – Наско Милев), Рафаел Фуртадо (86 - Александър Георгиев)

Отборът на „Крумовград“ постигна първа победа като гост от началото на сезона в Първа лига. И двете попадения в мача паднаха през първата част, като в рамките само на 9 минути се разписаха Серкан Юсеин и Матеус Енрике, които бяха точни съответно в 23-ата и в 32-ата минута. През второто полувреме пък и двата отбора по веднъж уцелиха греда.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.