24rodopi.com/Политика

Лидерът на Национално Движение за права и свободи Гюнер Тахир разкри, че на така нар. „Национална среща на основателите на Движението за права и свободи!“ не са присъствали учредители, а „измислени“ такива и „ченгета, комунистически номенклатури и криминални“.

„Останалите не можах да ги разпозная, но не са основатели със сигурност“, отбеляза бившият зам.-председател на ДПС Гюнер Тахир, чиято партия НДПС е регистрирана за участие на парламентарните избори на 27 октомври.

Както вече 24rodopi.com писа, емблематични създатели на ДПС бойкотираха сбирката, която бе организирана от фракцията „Аталай-Чакъров“ в столичен хотел. Около 30 души имаше в залата, като 10-ина бяха депутатите.

Коментарът на Гюнер Тахир:

„В сайта на ДПС-земеделци се появи публикация, че имало сбирка на учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС с Джевдет Чакъров! Нека да видим кои са те?

1.Иван Палчев - не е основател, но е гнусно ченге, бивш депутат, носеше значка на ВМРО отзад на ревера, ДПС отзоваха предложения от НДПС първи турчин в най-новата ни история за посланик в Азербайджан - Юксел Ахмед и назначиха през 2001 г. този блюдолизец;

2.Емел Етем-Тошкова - не е основател, има син Илиян, който не знае и една дума на майчиния си език, дъщеря на другаря Етемов - инструктор в Окръжния комитет на БКП в Русе, мъжът й Тошко беше назначен на работа в посолството в Берлин, без да знае нито един чужд език;

3.Кемал Еюб - не е основател, предател на "младотурците" в 37-мото Народно събрание;

4.Ахмед Юсеин - не е основател, близък съратник на Лютви Местан в партия ДОСТ;

5.Ведат Сакаллъ - не е основател, бивш депутат от Търговище;

6.Мустафа Карнобатлъ - чичо на втората официална съпруга на Ахмед Доган - Ширин Карнобатлъ, бивш областен председател в Плевен;

7.Сабри Мехмедали (бай Сабри Дели) - основател, брат на един от групата, за която се смята, че са заложили бомбата във вагона за майки с деца при атентата на гара Буново;

8.Шефкет Фейзуллов - полковник от Строителни войски, на 90 години, бивш председател на ДПС - София.

Останалите не можах да ги разпозная, но не са основатели със сигурност!

Интересно какво се очаква да направят тези хорица, да реанимират Доган и ДПС ли? Не им ли е ясно, че те са в клинична смърт!!!“.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

24 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/9/24 21:18

    Аба, Амд ягя

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен19/9/24 21:24

      СМЕШНИЦИ КОИТО СИ МИСЛЯТ ,ЧЕ С ЕДИН ФАЙТОН ХОРА ЩЕ НАПРАВЯТ ЧУДЕСА. БЕЗУМНИ ЕНТУСИАСТИ.

      Изтриване
    2. Анонимен19/9/24 23:31

      Abe Tahir aga stiga si drankal za tyah.. day tvoite listi s 4itavi hora I amucata da vidi Svetlana v tunela... nie ordavna znaem 4e tezi nestavat... day ti neshto smislene ostavi gi tezi... to nay lesno e da kritikuvash... Erma Torolu gibi olma machan sonra herkes cok biliyor kimyanlis yapmis... ver gorelim senin listelerinde nekadar genc basarili TURK genci var. Doktor muhendis mimar isletmeci ve baska basarili gentler gorelim ondan sonra konus.

      Изтриване
    3. Анонимен20/9/24 09:32

      Rodopi puskay komentarite ili se skriy.. kakva mediya si ti..
      A tozi da ne govori za minaloto ne ni interesuva.. Tahir day tvoyata lista da vidim kakvi chitavi mladi Turtsi ima.. yasno che dps ne e dala arena na normalni uspeli obrazovani Turtsi... kade e tvoyata lista

      Изтриване
  2. Анонимен19/9/24 21:20

    Ахмед ага, пак ли врътна гъза. Нали беше ДОСТ, нали Доган беше долен агент, нали Доган е съсипвал човешки съдби, нали Доган е мразел турците, нали Доган беше гаден татарин, нали ДПС беше Московска партия, нали си голям турчин и вярваш на Турция!???? Ха кажи, тогава, защо Турция казва, че не иска Доган!?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/9/24 21:29

    Никога не съм гласувал за дръндарския циганин гласувах за ГЕРБ а преди за СДС, но сега ще гласувам за НОВО НАЧАЛО С ПЕЕВСКИ ,просто се радвам на тласъка ,които даде на половин БЪЛГАРИЯ ,радвам се за КЪРДЖАЛИ за ДЖЕБЕЛ и за много други населени места. Звиждам ви за този кмет ЕРОЛ ЗА НЕДЖМИ ЕВАЛЛА.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/9/24 21:32

    И сюлюка Ахмед Юсеин ли бе !

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/9/24 21:32

    И сюлюка Ахмед Юсеин ли бе !

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/9/24 21:41

    Белокосите вие не помагате на АПС,вие го загробвате хаѝде кажете ми къде е Алиосман Имамов ,къде е Карадъѝа,къде е Муса Палев, защо не ви подкрепят ,,мъртви сте''само ,че не го осъзнавате.Ахмед Доган редял листи с педерасти и курви,, Олмас'',Ще видите листите на ДПС-НОВО НАЧАЛО какви хора ще има.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен19/9/24 22:19

      Точно си го писал,100% вярно

      Изтриване
  7. Анонимен19/9/24 22:01

    Този Ахмед Юсеин какво прави там,голям резил,най големия противник на доган,от първите които минаха към дост,малко морал и съвест нямате ли бе

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен20/9/24 08:26

      Ни един от всемирните поети не е бил класов. Поетът е за всяка човешка душа. … Нека се надяваме, че поетът ще надвие партизанина и ще озари родината си с нови лъчи от Парнас. Музите не познават партизанство.

      Изтриване
  8. Анонимен19/9/24 22:05

    Този няма кой да го поздрави утре в Момчилград,всеки знае как предаде и доган

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен19/9/24 22:21

    Погледнете само какъв утаичен материал е останал при догана ха ха ха

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен19/9/24 22:21

    Dogan neden birkere Türkiye ye gelmiyor bizim yanımıza Biz hep ona verdik oyumuzu ama artık yeter onun bize en ufak bi faydası yok

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен19/9/24 22:21

    Dogan neden birkere Türkiye ye gelmiyor bizim yanımıza Biz hep ona verdik oyumuzu ama artık yeter onun bize en ufak bi faydası yok

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен19/9/24 22:23

    Амет ага що не зема и Лютвито с теб,ама то е много по умен и принципен,на такава въдица няма да се хване

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен19/9/24 22:23

    Май и Бахрито го няма там

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен20/9/24 06:42

    Лютви Местан и той да се връща!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен20/9/24 06:55

    А тихият вятър отнася
    гласа на прикрития враг
    и глуха закана оглася
    селото и димния град.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен20/9/24 06:55

    Това тука всички са гъзоливци и гьонсурати! При създаването на ДОСТ - Ахмед Юсеин и Бахри Юмер те в ДПС ли бяха, а сега защо изоставят ДПС

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен20/9/24 08:26

    Ни един от всемирните поети не е бил класов. Поетът е за всяка човешка душа. … Нека се надяваме, че поетът ще надвие партизанина и ще озари родината си с нови лъчи от Парнас. Музите не познават партизанство.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.