24rodopi.com/Политика

Да дойдеш от Дръндар и да демонстрираш такъв лукс… беше излишно.

Това коментира пред бТВ бившият депутат и председател на НС Вежди Рашидов, който е и почетен гражданин на Кърджали. 

ДПС винаги е било във властта отзад. Помагали са, заяви Вежди Рашидов. И още: "Какви са тези сараи на тази нищета. Какви са тези заеми, какви са тези ТЕЦ-ове? Въпросът е ще има ДПС или няма. Голям праз, ако няма. Ще има ли политици, които да направят хората щастливи. Ние сме последна дупка на кавала", попита бившият депутат, който веднъж спечели мандат и в 9-ти Кърджалийски многомандатен район като водач на листата на ГЕРБ.

Вежди Рашидов се е срещал в миналото с Делян Пеевски в хотел „Берлин“. В предаването „Тази сутрин“ бившият председател на Народното събрание и бивш министър на културата коментира, че хотелът е на Пеевски.

„Имаше нападки към мен от неговите медии (на Делян Пеевски - бел.ред.), както и от кръга „Капитал“. Първо не разбирах, но после започнах. Защо? Защото тогава атакувах Доган, тази медия го защитаваше. Един ден Тошо Тошев вика - „Каква ви е войната, че удряте такова плюене“. Казах му, че нямам война, не го познавам и той вика. Той поиска да ни сдобри. И така се видяхме наистина в хотел „Берлин“, посочи Рашидов.

„Той е негов хотел и разбира се човекът се среща с някои хора, какво да прави, като няма сарай. Питаме се имаме ли война, той вика нямаме, и аз викам – и аз нямам. Поседяхме един час и зад този едър човек стои един неглупав, прагматично мислещ човек с много подреден мозък, което честно казано малко ме изненада“, допълни той.

По думите му въпросната среща с Делян Пеевски се е случила преди пет-шест години и след фалита на КТБ.

По думите му в момента нито Делян Пеевски, нито Ахмед Доган му е близък.

„Навремето атакувах и Ахмед Доган, да дойдеш от Дръндар в София и изведнъж да демонстрираш такъв лукс. С една блузка дойде, тази показност беше малко излишна“, разказа бившият председател на Народното събрание.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

26 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/9/24 15:15

    То от такива пишман политици народа трябва да бяга . Какво допринесе като политик- депутат, министър на културата и председател на Народното събрание едно голямо нищо . Е поне беше поне много близо до Боко .

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен12/9/24 22:54

      ADAM GIBI ADAM... PONE MOJE DA KAJE NIE TURTSITE.. KAZA LI KAZA GO I ZATOVA GO OSTRANIHA NE ZA KRVITE.. ZASHTO NA JIVO V PARLAMENRA ZASHTITE KARADAYI IBTURTSITE OT NAPATKITE NA TOZI S GOLEMETE OCHI OT PP TO HASKOVSKI KAUN... OSTAVETE CHOVEKA KO NAPRAVIL ZA KULTURATA CHE KAVA KULTURA NI OSTA SAMO

      Изтриване
  2. Анонимен12/9/24 15:33

    Г-н Рашидов винаги съм го уважавал, като личност. Винаги прям и честен.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/9/24 16:15

    БЕДНО СЕЛЯНЧЕ НЕВИДЯЛО.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/9/24 16:57

    Винаги е така с сонрадан гормелерле.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/9/24 17:01

    Стига сте се плюли само един друг всички сте маскари.Заради вашите лични интереси в момента хората в страната ни страдат

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен12/9/24 22:55

      BRAVO MNOGO TO4NO KAXANO

      Изтриване
    2. Анонимен13/9/24 03:50

      Vejdi...revêche kato mastiya...za 3 099 990 v trade banka! ...Samo tolkova imal.....Interesa klati feso...I ti si razboynik

      Изтриване
  6. Анонимен12/9/24 17:28

    Какъвто лидера такива и подчинените, много бързо забравят тези хора от къде са тръгнали. Като седнат на стола , облекат се в бели якички и хората вече не са важни за тях като почнеш от селският кмет стигнеш до върха . Мислете с тези глави хора , не да ви казват какво да правите нали видяхте 34 г. до какво ви докараха . Разделени семейства, младите на гурбет пенсионерите едва смогват те затова ви държат бедни за да ви управляват по лесно само да вярвате на надежди. А те самите живеят в лукс за сметка на вашият гръб

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен12/9/24 18:04

    През всичките тези 35 години сте знаели какво става и за какво иде реч, НО щото ви отърваше викахте "Напред с ДПС" - сега образно казано "две кучета" се сдавиха за кокала и почнахте да вадите кирливите ризи на тоя и ония....

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен12/9/24 18:11

    Заради твоят "спестовен"влог в КТБ си бил при Пеевски .Тогава бая рева......същите дренки си и ти.Като беше големец избран какво направи за Кърджали.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен12/9/24 20:40

      Много бързо забравихте какво направи!Закри Турския театър носещ името на майка му "Кадрие Лятифова"!

      Изтриване
  9. Анонимен12/9/24 18:22

    Nowo naczalo z takiwa komentari,oszte powecze ot gornia, może da dowede do losz kraj.Pilna izolacja za takiwa , sidebnite organi naj werojatno bezdejstwat wecze 34 godini.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен12/9/24 20:36

    И ти си от тях
    Да дойдеш от студен кладенец в сф с едно сако и да станеш милионер

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен13/9/24 13:18

      A ti nemojali? Kade gledashe horata Kato si praviha Pari?

      Изтриване
  11. Анонимен12/9/24 21:23

    Ananin hatirasini yasatmadin serefsiz, kapadin tiyatro yu, konusma

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен12/9/24 21:46

    Само Кърджали Градско.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен12/9/24 22:05

    Г-н Рашидов .Направи на този Дъндарец статуя от Кал и слама за голямата измама

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен12/9/24 22:41

    И ти помниш че от кърджали ти пратиха работници които ти направиха плочите плед вилата а ти не плати на хората.не знаеш една дума на турски език.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен12/9/24 22:58

    ДПС винаги е било във властта отзад. Помагали са... Изказ на български творец...

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен13/9/24 07:59

    Да ти си сълзичка чиста , хайде сиктир хлян!

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен13/9/24 09:25

    Този е душевно най нечъстоплътния човек роден по тези географски ширини. Громеше Еврен и Озал по време на срамния процес, след промените се обяви за демократ и имаше наглостта да се пише репресиран, Истината е че е бил винаги на дуржавната софра ако не беше БКП от този ставаше чудесен кърнатаджия,

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен13/9/24 11:51

    ТИ ПЪК ИЗОБЩО НЕ ТРЯБВА ДА ГОВОРИШ ЗА АХМЕД ДОГАН.НЕ ТИ ПРАВИ ЧЕСТ.ИЗЯВЕН СКУЛПТУР.ЧОВЕК НА ИЗКУСТВОТО ДА СЕ ЗАНИМАВАШ С КЛЮКАРСТВАНЕ, НЕ ТИ ОТИВА, НО КУЛТУРАТА ТИ Е ТОЛКОВА ПЪРВИТЕ СЕДЕМ ГОДИНИ СА МНОГО ВАЖНИ.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен13/9/24 14:45

    Ако не беше ДП, все още щеше да реве за паричките си. Сълзичка, няма що!

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен13/9/24 16:11

    Гледам все още има завистливи душички. Яд ви е, но се успокойте! Веждито е пич!

    ОтговорИзтриване
  21. Стоян13/9/24 19:09

    Не плюй по адрес на някой когото не познавате що за човек от нашето поколение Веждичката , Монката /Мюмюн Тахир/ , Хороза / Феим / и Кармазъ Назми бяха едни от най точните и умни турци и приятели и си остават такива. ЗЕМНИ ХОРА.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.