24rodopi.com/Общество

Кметът на Кърджали Ерол Мюмюн посрещна министъра на земеделието и горите д-р Георги Тахов. Той и екипът му бяха в града на среща с производители, на която бяха коментирани промените в Стратегическия план за развитие на селското стопанство.

На срещата в общината бяха обсъдени дълго трупани проблеми в областта на земеделието в община Кърджали и възможности за тяхното разрешаване. Министър Тахов изрази готовност да съдейства по конкретни въпроси.

На срещата присъстваха областният управител Никола Чанев, председателят на Общински съвет Мухаррем Мухаррем, заместник кметовете Даниел Делчев и Байрям Байрям.

Кметът посочи, че местна власт и държава в Кърджали през последните месеци  показват на обществото добър синхрон. „Ще продължим да работим заедно в интерес на хората, обединявайки усилия по-лесно можем да преодоляваме трудности и да подобрим  условията на живот на нашите съграждани“, каза кметът.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/9/24 19:45

    Земеделие !!!!!
    За кое земеделие става въпрос?
    За дребното земеделие?
    За малките земеделски предприятията?
    За тютюна, пипера,пчеларството?!!!
    До преди 20 години нямаше една педя не засято място с дадена култура, а дали изобщо министъра обърнало ли е внимание на това?
    Убиха българското земеделие,убиха българското село !!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/9/24 20:53

    Na6ite hora v rodopite sa trodolybiv narod,tva kadeto 4ak sega go mislite otdavna trqbva6e da stane,a ne da bqgame da rabotim po 4ujbinata,ne 4e tam e golqm kelepir.Az sam siguren,4e

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/9/24 20:57

    ,4e ako ima dostata4no zaplatena rabota nikoi nqma da mradne na van,da tarsi rabota,za6toto kamaka si teji na mqstoto kadeto sa go kazali starite hoora i tova e mnnnnoogo vqrno

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/9/24 20:59

    Ne mi pravete zabelejki ako sam dopusnal pr.gre6ki :♡

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.