24rodopi.com/Общество

Разкритията за това как се е работило назад през годините при обществени поръчки в Кърджали, как „някои хора са действали с обръчи от фирми“, ще бъдат направени в петък.

Кметът Ерол Мюмюн ще даде брифинг пред медиите, като основната тема ще бъде детска ясла №5, обявиха от Общинската администрация.

Припомняме, че преди дни, именно той заяви пред медиите: „Относно детската ясла ще има много интересни разкрития, много истини, които ще покажат как се е работило“.

Припомняме, че ясла №5 не отвори врати за първия учебен ден. Там ремонтът  е забавен. Дейностите се извършват от фирма, изключително близка до бившия кмет Хасан Азис. Само преди дни пък стана ясно, че именно същата е отправяла натиск върху строителен надзор да бъдат подписвани актове без строително-монтажните дейности да са били довършени.

Както 24rodopi.com първи и единствен писа, вчера са били разпитани в полицията двама строителни предприемачи. Единият е именно изпълнителят на строителните дейности по яслата. Поради здравословното му състояние той е бил освободен, а другият е задържан.

На снимката: Кметът пред журналисти, когато обяви, че до дни ще направи разкритията

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/9/24 15:17

    Мачкай кмете! Само гледай да не станеш като тях след време

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен19/9/24 20:58

      LESNO TI E OT STRANI DA VIKASH... TOVA DA NE TI E FUTBOLEN MACH... VISH ZA 9 MESETSA MOMCHETO KOLKO OSTARYA.. TO VSICHKO OT STRANI E LESNO

      Изтриване
    2. Анонимен19/9/24 21:48

      Мачкането ще свърши в една папка на трупчета. Ще се задейства незнайно кога.

      Изтриване
  2. Анонимен19/9/24 15:33

    bravo pipane ma4kai zad tebe sme kj

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/9/24 16:14

    Обявете изпълнителите и на сегашните проекти та да преценим те от кой обръч са.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен19/9/24 16:53

      Обръчи винаги ще има! Да крадат по-малко пак е нещо

      Изтриване
  4. Анонимен19/9/24 16:53

    А Веляйтин от стемци кво щего правите от години лапа лапа не се наяде и още продължава

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/9/24 17:06

    Ръсите само глупости

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/9/24 17:18

    Става интересно с крадливите и алчните дерибеиииииииии-кърлежи

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен19/9/24 19:01

    А обектите по Кирково фирмите си подписват сами актовете и гушат ли гушат.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен19/9/24 21:22

    Кмете да не забравиш да споменеш и за фирмите ЕМ Инвест 2014 и Джамбазлар, които бяха активни участници в схемите на М.Али, и те са кръгчета от обръчите Хасан :))

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен19/9/24 22:48

    Обичам те

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.