Самуил Крумов/24rodopi.com/Лично мнение

Някакъв нашарен диджей, МартЕн Роберто, с рождено име МартИн Лепоев, отказал да пусне песен на Новак Джокович.

На крака ти идва най-великият тенисист за всички времена до момента, гост е, а ти му отказваш едно-единствено желание. Става въпрос за българския кавър на песента на Лепа Брена „Луда по тебе“, в изпълнение на Камелия.

Под достойнството на либералната паплач.

Защо го направи ли? В едно изречение Бебо на Маги (халваджиянските) го обяснява в свой пост. Вика браво на МартЕн, че не пуснал „мазната чалга на сръбския антиваксър“.

Точка. Всичко ясно ли е?

Ако беше някой от 875-ия пол, щяха да му пуснат и „Тигре, тигре“, ама атц. Това е някакъв антиваксър.

Бебото на Магито е бил отгледан с парите от чалга клипове, които баща му снимаше през 90-те. Ама сега е държач на камера и над тия неща.

Апропо, песента на Камелия звучи в сръбския филмов хит „Южен вятър“. Бандитски екшън. От тогава е любима на Новак. Бива халвите с имитациите си на чужди формати, които са по-просташки и от най-мазната чалга, да го гледат. Да видят как се прави филм.

Либералната паплач определя кой и какво да слуша. Не го ли харесаш си някакъв „мазен“. Що за песен е това, в която 20 пъти не се повтори „битч, нига, мада фака“?!

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/9/24 16:24

    Egati Marto, Nole zabavia no ne zabravia

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/9/24 19:17

    Смърт на чалгата!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/9/24 19:48

    Martin Marten =MANGAL

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/9/24 20:04

    Мартенчо разбира само от f... kane изотзад! А Ноле не е негов тип....защото е нормален хетеросексуален пич,който обича жените да да жени и не иска да се боде със съмнителни течности експериментални!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/9/24 20:40

    Аман от тъпаци, какъв DJ, може да е този нашарен лайнар и кой го сложи там. Ебати боклуците , с които се напълни тази държава. Време е някой да изрине лайната!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/9/24 22:58

    Новак е невероятен! Чист, като душевност, аура, вяра, смелост, мъжество и талант. Православен и от Балканите. Целунат от Господ. Браво, Ноле! Такива като теб вдъхват вяра на молкото, опитващи се да провиждат доброто в тези времена.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен20/9/24 07:14

    Ноле да поръчва музиката си в някоя кръчма, както по-късно го направи.
    Респект, Мартен!
    Българските турци най-добре знаят, че не е добре друг да определя как искаш да се обръщат към теб - Мартин или Мартен. Още повече това е артистичен псевдоним. Проява на ниска култура и лош вкус е да се употребява изборът на псевдоним, да се плюе човек с принципи.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен20/9/24 09:39

      Ебаси принципите, тоя се срами и от името си, вероятно и от родителите, които са му го дали, да не говорим за фамилията

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.