24rodopi.com/Спорт

Отличен „Крумовград“ разгроми „Ботев“ (Враца) в мач от 9-ия кръг в елитното ни футболно първенство. „У дома“ в пловдивския квартал „Коматево“ възпитаниците на Атанас Рибарски победиха с 3:0 отбор, който също е в „червената зона“, което прави успеха още по-ценен.

С „класиката“ и спечелените 3 точки „Крумовград“ се изкачи от „баражното“ 14-то място до 11-тата позиция, която е на границата със зоната "златната среда".

„Крумовград“ – „Ботев“ (Враца) 3:0 (1:0)

голмайстори: 1:0 Рафаел Фуртадо 34-а минута, 2:0 Матеус Енрике 48, 3:0 Серкан Юсеин 71 - дузпа

стадион: „Футболен комплекс „Никола Щерев - Старика“, Пловдив

червен картон: Федерико Бариос 70 минута (вратарят на „Ботев“)

жълти картони: (Крумовград); Деян Лозев, Мартин Бачев, Браян Переа (Ботев Враца)

състав на „Крумовград“: Янко Георгиев, Джунейт Али, Матей Шимич, Божидар Кацаров, Лазар Марин, Лукас Сантана, Момчил Цветанов (77 – Александър Георгиев), Серкан Юсеин (83 – Ерол Дост), Диего Рапосо (86 - Стефан Попов), Рафаел Фуртадо (77 – Наско Милев), Матеус Енрике (86 - Октай Юсеин)

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.