24rodopi.com/Политика

Юлия Чортленева отново води кандидатската листа на „Има такъв народ“ в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район за парламентарните избори на 27 октомври, предаде 24rodopi.com от Районната избирателна комисия.

Областният координатор на партията на Слави Трифонов почти винаги е присъствала в листата. Общо петима са включени в нея за предстоящия вот.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/9/24 18:34

    Nikola Stoev mojete da si go vzemete obratno i da go slojete i nego v listata.
    Na PP rakovostvoto za Kj sa edni cvetarki nqmam dumi i takiva iskali promqna haha

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/9/24 19:38

    Мн хора ще гласуват за ИТН от партиите само те разбраха грешката си като млада партия и следват постоянен курс и правят това което казват! Успех ! Вие минахте през своя Ад остана да достигнете до своя Рай !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен23/9/24 20:50

      Какво са направили, от това което са казали? Ползите от това какви са?

      Изтриване
    2. Анонимен24/9/24 11:46

      даже направиха мн повече от това, което им позволява участието и броя им запознай се какво са подкрепили и каво са спрели

      Изтриване
  3. Анонимен23/9/24 19:53

    Давай Слави,само ти не се полакоми като ПП/ДБ

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/9/24 20:18

    Прецакана за директор на училище и сега ще си връща на герб като стане депутат. С теб сме!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/9/24 07:08

    Требва да се вземе закон политиците да са от 40-50г възраст и само един мандат

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.