24rodopi.com/Политика

Емблематична депутатка от фракцията „Аталай-Чакъров“, подкрепяща Ахмед Доган, бе заличена като водач на листа на „Алианс за права и свободи“ заради „глада за българи“ в коалицията.

Ализан Яхова няма да присъства в 51-вия парламент след заличаването й от РИК във Враца и вписването в листата като първи на Николай Бареков, бивш тв водещ и познат като "нелогичният избор на бившия банкер Цветан Василев за лидер на партията му". В проекта „България без цензура“ бяха налети стотици милиони, но вместо партията да стане първа сила, тя имаше краткотраен живот на „пълнежна партия“ в парламента. ББЦ получи и един мандат в Европарламента, но от присъствието си там Бареков стана известен с това, че обича да се снима с разтворени англоезични вестници, а не владее дори оскъден английски език (водеща на бТВ го направи за срам на живо, давайки му вестник, за да преведе поне заглавието, но Бареков избяга - б. р.). Над 300 милиона лева банкерът похарчи за Тв7, която фалира заради бездарното управление на медията от екипа на Бареков.

„През март 2014 г. е разкрито, че Бареков живее в много луксозна къща в скъпия столичен квартал Драгалевци, което той признава. Къщата е закупена за близо 1 милион лева от фирмата „Инвестиция БГ", собственост на млади жени, за които няма сведения да са декларирали подобни високи доходи. Допълнителни подозрения поражда и фактът, че те са свързани с партията на Бареков“, припомнят „24 часа“ и Новини Бг.

Отстраняването на бившата шефка на фонд „Земеделие“ предизвика негативни коментари в АПС. „Щом има глад за българи, да намерят истински българин, а не Нури Бюреков (така любвеобилно наричат Бареков във фракцията „Аталай-Чакъров)“, „Този провали проекта на Цветан Василев, да не се случи същото и със „земеделците на Доган“, „Със слугата на банкера мандат едва ли ще вземем“, „Този не го ли заляха с кофа лайна точно в този район на България“ – това са част от коментарите на поддръжниците на Доган.

На последните избори ДПС спечели мандат във Враца със 7 510 гласа.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

20 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/9/24 22:18

    Махат 100-процентова туркиня, за да сложат 100-процентов еничарин. Кой сега е предател, а? Агент Сава, нали!??

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен26/9/24 23:03

      Stiga I vie.. vijte si svoeto

      Изтриване
    2. Наблюдател27/9/24 00:15

      ТОЗИ ЕНИЧАР Е ТИТУЛЯР В ПАРТИЯТА "ОДВ"- Откъдето Духа Вятъра. АЗ НАПУК НА НЕГО СЪМ ОТ ПАРТИЯТА К.У.Р.Е.Ц.-Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности.

      Изтриване
  2. Анонимен26/9/24 22:32

    Аталай да се махне от Пловдив кандидат е от първата редица няма да може да спечели к…….н
    него искат хората

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/9/24 13:37

      Защо да се маха?Чакаме го в Асеновград!Само гледай как ще го посрещнем!Само гледай!!?Ако не стане световна новина!!?

      Изтриване
  3. Анонимен26/9/24 22:37

    Место да махне туркинята този Аталай къзълбашин да се махне от партията Агент 35 години не се наяде

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/9/24 22:45

    Хасан азис като стане шеф на партията тогав ще ….

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/9/24 23:02

    ДОНОСНИЦИТЕ И ИБРИКЧИИТЕ ВИНАГИ СИ УДРЯТ ПО ЕДНО РАМО.НАЛИ СА КОЛЕГИ.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/9/24 23:17

    Тези акъл нямат ! Хептен се побъркаха,копаят дъното. Сега ще си проличи колко пари имат да купуват гласове. Бараков яламата, д-р инженера по добре звсе учи .

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/9/24 00:04

    тва на снимката нури бареков ли е ,че той от нащте бе

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен27/9/24 00:31

    Този мисли,че сме забравили що за миндил е.Щом са допряли до барека,провала им е в кърпа вързан.

    ОтговорИзтриване
  9. Али-Момчилградски АПЕСАР27/9/24 07:23

    АПС Ага ти бъди спокоен.Пий си мастиката с мента, а ние ще продължаваме да гласуваме за теб.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен27/9/24 08:32

    Predateli, Donosnici, Manipulatori tova e APS

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен27/9/24 08:36

    Ализан Яхова съжалява, че е избрала групата на Чакъров и Аталай.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен27/9/24 09:12

    По ми е интересно дали овцете от дерибейските общини в областта - Ардино, Кирково, Момчилград и Крумовград ще гласуват отново за парашутисти и мюрета, за доносници и комуняги или ще изберат истинското ДПС- Ново начало? Оня ден видях няколко "лидери" от тези общини и се наслушах глупости и празни приказки, особено жалки са в Кирково, там кочовете блеят и сами не си вярват ама продължават да блеят. Всички са набутали окраденото в имоти в България и Турция и се тресат...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/9/24 13:32

      Не ви ли е ясно,че от която страна са общинските кметове от там са и селските кметове.90% ОТ ХОРАТА ГЛАСУВАТ КЪДЕТО КАЖЕ СЕЛСКИЯ КМЕТ

      Изтриване
    2. Анонимен27/9/24 13:36

      RAZBIRA SE CHE DA NE VIJDASH LI KOLKO PROCENTA DAVAT ZA APS ta ot tam shte budat

      Изтриване
  13. Анонимен27/9/24 13:31

    След резултатите от анкетите се върнаха усмивките в подкрепящите селски кметове около Доган

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен27/9/24 13:44

    Обаче ,вижте политическите и социологическите агенции ,социолози политолози верни на дс на библиотерския и престъпния мутренски нагон ,които са му на хранилката на дс сава доган-му дават преднина, пред дпс -ново начоло ,но истинските български мюсюлмяни с равни свободи и права права която е манипулирана лъжа и измама че са пред дпс ново начало е обречено за дерибеите, барековци ,догановци феодали, социолози ,политилози мутри ,бандити възродители на възродителния процес .

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.