24rodopi.com/Политика

Няма „уволнения“, няма „репресии“, няма нищо вярно в написаното от Ресми Мурад по отношение на Община Кърджали.

Това заяви пред наш репортер кметът на Кърджали Ерол Мюмюн относно твърденията в социалната мрежа на Ресми Мурад за „уволнения на държавни и общински служители“.

Ресми Мурад е признат от половината структури на ДПС в област Кърджали за областен председател на партията, а другата половина го смята за „представител на коалицията, с която фракцията „Аталай-Чакъров“ ще се явява на изборите“.

„През последните месеци сме свидетели на десетки поголовни смени, уволнения и репресии спрямо служители. Ако някой не е уволнен или освободен, той бива принуден да напусне работа по "собствено" желание“, твърди Мурад, който е един от 5-мата областни председатели, които работят за „Аталай-Чакъров“, останалите 22-а останаха в ДПС с лидер Делян Пеевски.

Според Мурад служители били подлагани на „психически тормоз и принуждавани да "определят" политическата си позиция“.

„Първо, това не отговаря на истината. Работата на Общинска администрация не се политизира, нито пък в общинските дружества и звената към администрацията. Твърденията на Мурад са предизборен популизъм, който не отговаря на действителността. Администрацията е отворена система, в която всеки има своите задължения, и че както навсякъде, така и там, има текучество на кадри. Има служители, които са напуснали по тяхно желание, по тяхна воля. Върху никой от тях не е оказван натиск“, заяви кметът на Кърджали.

Ерол Мюмюн подчерта, че Ресми Мурад не представлява Областния съвет на ДПС в Кърджали. „Ресми Мурад и всички остатъци от Областния съвет на ДПС не представляват Движението за права и свободи, а някаква коалиция, не знам точно абревиатурата. Така, че нека Ресми Мурад и всички около него спрат да говорят от името на Движението за права и свободи, защото не е коректно и не е морално“, каза кметът.

Областният съвет на ДПС практически е неработеща структура вече два месеца. Поради липса на кворум не се провеждат заседания, а само сбирки на единия от лагерите в партията.

На предстоящите избори ДПС ще се представлява от Делян Пеевски и е в коалиция „Движение на права и свободи – ново начало“. Другият лагер не успя да се регистрира и се очаква да впише кандидати за депутати в коалиция на „Сбор“ и „Земеделски народен съюз“, регистрирана като „Алианс за права и свободи“.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

40 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/9/24 21:05

    Ресми предателя
    Асан хърсъзина
    Чакър мошеника
    Аталай крадеца
    Къчък гьонсурата
    Родени дерибеи, слуги на Доги
    Само Пеевски✊

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/9/24 21:20

    С теб сме Ерол, ще ги мачкаме!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/9/24 21:24

    ще видим ли бившия кмет в затвора, Ерол сега е момента после ще е късно, действайте смело, това ще ти бъде най силния ход говори ти човек с много опит не го ли хвърлите в затвора после само ще пречи

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/9/24 21:27

    Кмете, кой изобщо му обръща внимание на Ресми Мурад, освен четата на дерибеите? Както винаги с лъжи и манипулации се опитват да спечелят гласове на изборите. Той е отдавна господин никой, подмини го като досадна муха и толкова.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/9/24 21:55

    Като гръмна новината, че Кърджали ще има нов областен управител кой седна с Ресми на една маса да обсъди положението в областта и потвърди, че той все още е на длъжност с намека, че рокада не се очакват?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен17/9/24 21:55

    Erol kardaş biz seninleyiz kafanı dik tut ileri şimdi tam zamanı

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен17/9/24 22:09

    Ресмита, Хасани и Догани всичките да влизат в пандиза!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен17/9/24 22:28

    На целия град му е ясно за какво става въпрос, едни простаци реват пред журналисти, че ги репресирали, а даже не могат да се изкажат правилно. Кърджали е с теб Ерол Мюмюн

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен17/9/24 22:36

    Ерол брато, ние сме с теб. Щом ти ни служиш, ние ще те слушаме. Гардът е цъфнал с теб направо, ще стане по-хубаво. Давай със същия дух. Не мисли за пари, лично богатство и т.н. И това ще дойде. Какво ти трябват пари, ако имаш цял Кърджали зад теб - и то ЗА ВИНАГИ...едно условие имаш за това..да служиш на Кърджалийци с всичката си сила и чест. Виж Хасан А.И. загуби честа си, сега е седнал в сладкарница с молбата с гръб към минаващите. Движи се като сарайска мишка из Кърджали.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен17/9/24 22:40

    Ерол Мюмюн горе главата народа е зад теб аман от дерибейи писани вече

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен17/9/24 22:44

    На предишните избори толкова много ме убедихте,че Пеевски е феномен,всички кърджалийски общини го номинираха първи в листата за парламент,сега никой не е в състояние да ме убеди в обратното,съжалявам много дерибеи

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен17/9/24 23:07

    Ерол Цяла Хага те Подкрепя

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен17/9/24 23:22

    Ердоганските прокурори ще си отмъстят за ДОСТ. Нали изгубените парите за ДОСТ трябва да ги изкарат от някъде. Да конфискуват 5-6 хотела на Хасан и другите знатни дерибеи, слуги на Сиганий Първи от Дръндар. То и в Турция привидните сделки са нищожни. Лесна плячка за Ердоганските прокурори. Пеевски добре се разбира с него. Един телефон стига и Хасан оставя без хотел и пр. в Туркия.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен18/9/24 11:22

      Iskati se mnogo... koya darjava bi napravil tova gotovi pari Kato mu idvat.. a Turtsiya izobshto ne pita ot kadesa samo da investirash...

      Изтриване
    2. Анонимен18/9/24 15:52

      Ще видиш...за ДОСТ инвестираните пари трябва да се избият от някъде. Ердоганчо ще ви вземе.

      Изтриване
  14. Анонимен17/9/24 23:23

    Маааа Хасане, мааа Ресмии...да ни би сте скрили доходи от НАП?Ще има дерене.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен17/9/24 23:28

    Моят кмет!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен17/9/24 23:56

    Откъде накъде дъщерята на Зюлфие от Ардино ще бъде назначена без конкурс тихомълком в общинска администрация Черноочене. Знаем каква е връзката между Ресми Мурад и Зюлфие. Айджан май ни взима за балъци!!!

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен18/9/24 00:20

    Ресми Мурад и Наджи Кале черната каса. Никой не може да намери парите! Държавата ако иска може. Тази пералня работи много тихо и чисто!

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен18/9/24 00:35

    Работата на кмета не е да прати някого в затвора, за тая работа си има хора които получават заплати

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен18/9/24 00:39

    Разследване и съд с отнемане обратно за сметка на общината трябва да има и за присвоените общински жилища които са по принцип само и само за крайно нуждаещи се..По 2 или 3 или повече общински жилища са присвоени или уж закупени на много под пазарните им цени и то от тези които никога не са били крайно нуждаещи се а напротив са закупени от страна на работещи в общината през целия период на Хасан Азис и близки до него хора или съветниците .Например в нашия вход преди години живееше бащата на домакина на общината Дурмуш Дурмуш в присвоено общинско жилище на името на баща му уж . След няколко години само домакина се възползва с връзките си с Хасан Азис и си присвои и още 2 жилища за двамата си сина и още какво ли не а да не говорим за назначенията на цялото му семейство на важни позиции дори когато трудно се изразяват на български и са много под нивото на компетентност или професионалност..
    Г-н Ерол Мюмюн кога ще ги махате на Хасан Азис кръвопийците и техните чеда и кога на тяхно място ще назначите съвестни граждани?

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен18/9/24 00:54

    30 години си взимал заплата без да ходиш в общината, стига толкова.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен18/9/24 07:19

    Доганистите колко хора изгониха, ей така.И аз бях освободена преди пенсия.Вси4ко се връща на този свят.Съсипаха много семейства продълйаваки да дерибействат,

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен18/9/24 10:18

      права си, за тях няма значение дали имаш ценз, вършиш си работата съвестно, отговорно, важното е да си един от тях, лъжец, крадец, да гният в ада

      Изтриване
  22. Анонимен18/9/24 07:51

    АЗ ПИТАМ КОЯ ПАРТИЯ ПЛАЩА МЕСЕЧНИТЕ ЗАПЛАТИ НА РЕСМИ МУРАД И БИРОЛ КЬОСЕЮМЕР?
    ЗАЩО РЕСМИ И БИРОЛ НЕ УВАЖАВАТ УСТАВА, ПРОГРАМАТА И КОЛЕКТИВНИТЕ ОРГАНИ НА ДПС - НОВО НАЧАЛО, ЗАЩОТО ТАЗИ ПАРТИЯ ПЛАЩА ВСЕКИ МЕСЕЦ ЗАПЛАТИТЕ НА РЕСМИ И БИРОЛ
    ВОЖЕ ТАКОВО ОТНОШЕНИЕ И ДВАМАТА СТЕ РЕЗИЛИ!
    YAZIKLAR OLSUN SIZE
    БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ РЕСМИ МУРАД Е ЖИВ!!!
    ПРЕДИ 3 МЕСЕЦА С БРАГОВОЛИЯТА И С ЧОВЕЧНОСТТА НА ПЕЕВСКИ БЕШЕ СПАСЕН РЕСМИ МУРАД!
    YAZIKLAR OLSUN SANA RESMI MURAD!
    А БИРОЛ КЬОСЕЮМЕР ТРЪГНАЛ ДА ПРЕДИЗВИКВА ЕТНИЧЕСКО НАПРЕЖЕНИЕ!!!
    ALLAH BELANI VERSIN!!
    ALLAHINDAN BUL!!
    RABBIM HERŞEYI GŐRUYOR!

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен18/9/24 07:52

    Няма да гласуваме за някакви си Алиани и Дерибейи.

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен18/9/24 08:27

    Ако Доган не измисли нещо фантастично АПС ще осатне извън парламента

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен18/9/24 11:29

      Ima mnogo vreme oshte. To seira vse oshte ne zapochnal chakame..

      Изтриване
  25. Анонимен18/9/24 09:00

    Resmi! Yut hapını и лягай да спинкаш sülük !

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен18/9/24 14:33

    Умните и смелите избягаха от Вас или ги изгонихте, а покрай Вас останаха простаците и гъзоблиза4ите, защото така лесно се управлява.И сега ревете .По добре се скриите, като по4етния ВИ.

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен18/9/24 14:37

    I v Kirkovo ima yrejdane s obshtinski jilishta na lubovnici i sestri

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен18/9/24 15:03

    Ерол цяла Германия те Подкрепя

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен18/9/24 20:26

      Eee to ostana I tsyala angliya.. maytapa shte e golyam... to 1 Milyon glass za Novato I parvo myasto chestito

      Изтриване
  29. Анонимен18/9/24 15:28

    Спомням си през не много далечната 2007 г. в Ардино на Местните избори, как му водеха кампанията на Ресми Сурат. Действащият кмет тогава - Айдън Серкан говореше на събранията по райони вместо него, защото българският му език беше като английският на Бойко! :) Изклчючително нагъл, мазен и простоват изглеждаше тогава. Сега изглежда по същият начин. Стана кмет тогава благодарение на подмененият вот основно в трите села с "Б" Башево, Богатино, Боровица. ....И така до ден днешен с вече натрупан опит в политическата реторика и далаверите. Дано го вкарат в затвора....и не само него!

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен18/9/24 18:04

    Ерол, с теб сме до дупка! Тези крадци да влизат в затвора вече, аман от тях!

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен18/9/24 18:08

    Забравяш ролата на Зюлфие. С сого ли не.... горката, докато Ресми стана Кмет на Ардино ! Брезент да беше, щеше да се скъса !

    ОтговорИзтриване
  32. Анонимен18/9/24 18:22

    ABE TIYA GOTVERENI KAK NE GI E SRAM 35 GODINI LASKAHA OTVSIYAKIDE I PRODILJAVAT DA LIJAT DOGANCO /PIDPIDIKA SE SKRI NIYAKIDE I VIY PRODILJAVATE DA GOVORITE OT NEGOVO IME STO ZA MIJE STE KAJETE ISTINATA EDIN PIT I HORATA DA ZNAYAT CE VIY STE NAY GOLEMITE IGRACI GOTVERENSKA GRUPA

    ОтговорИзтриване
  33. Анонимен18/9/24 19:05

    Хасан Азис още колко ти трябва за 1 милярд

    ОтговорИзтриване
  34. Анонимен18/9/24 19:47

    Кой е Ресми и кой е Хасан кой ги иска в града никойй

    ОтговорИзтриване
  35. Анонимен18/9/24 20:18

    Евала Ерол ага ти направи голямо показно на тези крадци ,че Кърджали може да цъфти от цветя,заради става въпрос за новото училище, асфалтирани те и игрището и т.н.г-н.Пеевски не може ли нещо да се направи самата държава да се оправи на всякъде крадливи има институции,банки,градския транспорт и т.н.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.