24rodopi.com/Коментари/Политика

Ако законът, съответно и съдебната власт, не са били подчинени на 9 и 10 септември на някаква друга сила, недемократична, на 11-ти септември казусът с ДПС-ата ще приключи във Върховния административен съд с присъждане в полза на първия по реда на регистрацията, който се явява и първи по право. Спорът с правните аргументи за мен приключи още в 0.05 часа на 2 септември и до днес всичко беше предизборен шум.

Така, че на изборите на 27 октомври ще има едно ДПС и половина – коалиция „ДПС – ново начало“ и „Алианс за права и свободи“.

Това коментира в ефира на телевизия „България он еър“ Илхан Андай от 24rodopi.com.

"Марката ДПС от всички възможни абревиатури в България е най-важната, изхождайки от това, че профилът на избирателя клони към малко по-невежи хора в периферията и за тях ДПС е паролата и повикът да се отиде да се гласува, да се протестира, да се бунтува", заяви журналистът пред "България сутрин".

Андай отбеляза в "България сутрин", че вероятно и Ахмед Доган, и Делян Пеевски вече съжаляват, че заради един Рамадан Аталай е „запален юрганът“.

"Ахмед Доган промотира Пеевски за феномен, отпусна се в неговите ръце, но не допусна, че един агресивен бизнесмен като него ще приложи схемата за успех и в Движението за права и свободи. Те са несъвместими от гледна точка на това, че това, което може да направи един бизнесмен с високи цели, не може да го приложи в една партия, където ориенталското е със здрава основа", коментира Андай за Bulgaria ON AIR.

Грешката на Пеевски е желанието му всичко хубаво в ДПС да се случи бързо, а е трябвало да приложи ориенталските прийоми, присъщи на „сарайската“ партия – „яваш-яваш“ и по-нежно, отбеляза журналистът.

Видя се, че във фракцията на Доган няма хора с харизма да бъдат водачи на терен, да бъдат харесвани от хора, затова почетният председател задължително трябва да се появи на терен, смята Андай.

Според него, Ахмед Доган не е във форма, общо казано, но „ако трябва, да бъде допингиран, но да го закарат в центъра на Кърджали“, в противен случай Делян Пеевски ще има повече гласове на 27 октомври.

При ниска избирателна активност в новия парламент ще има две „турски“ партии, прогнозира журналистът.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

25 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/9/24 11:49

    Почти всички вече ще гласуват за Пеевески, той отвори очите на народа !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен11/9/24 12:27

      👍👍👍👍👍👍👍❤️❤️

      Изтриване
    2. Анонимен11/9/24 12:36

      Така ти се иска , ама забравяш най-важното- електората 34 г. гласува за Емин , а не за Емил

      Изтриване
    3. Анонимен11/9/24 12:46

      Хайде бе! Откъде си сигурен?

      Изтриване
    4. Анонимен11/9/24 12:52

      Точно и Так Е

      Изтриване
    5. Анонимен11/9/24 15:03

      Всеки вижда какво направи Хасан Азис и какво прави Ерол Мюмюн

      Изтриване
    6. Анонимен12/9/24 12:29

      и ще ги довърши

      Изтриване
  2. Анонимен11/9/24 12:09

    Изборите пак ще спечели парТИЯта на НЕГЛАСУВАЩИТЕ

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/9/24 12:36

    При провеждане на общински съвет начело с кмета подкрепящ дерибееите заедно със селските кметове на населените места взе решение; 1-Да се извърши преброяване на овцете по селата кои са черни кои бели, кои от Турция кои от Европа кой ще ги подкрепи, как пак може да ги излъжем този път за да гласуват за нас. 2- Ако не получим достатъчно гласове прокуратурата чака на вратата за да ни осветлят всички далавери които правихме последните 34г и някои да ни арестуват всички сме в играта . Един от селските кметове от залата се обажда аз съм за първи мандат нищо не съм откраднал спокойно сега и ти ще крадеш поредните 4 год.... имаш време. Разберете хора те никога не са мислелиза вас, а само за техният интерес преди избори се появяват по селата.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен11/9/24 22:27

      Technology I yasno si kazan.. Bravo I admiratsii

      Изтриване
  4. Анонимен11/9/24 13:12

    Na sava mu Mina vremeto.
    Narooda iska nesto novo

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/9/24 13:33

    Народа в Кирково е с Пеевски , а администрацията колкото да име е кофти са в другия бряг от страххххх

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен11/9/24 13:41

    КОЙ ИСКА ДА ИДВА В КЪРДЖАЛИ, НО ДОГАН ВЕЧЕ НЕ Е ФАКТОР. НОВОТО НАЧАЛО С Г-Н ПЕЕВСКИ Е ФАКТ!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен11/9/24 13:58

    В ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ НЕ ТЕ ОБСЛУЖВАТ АКО НЕ ИМ ОБЕЩАЕШ, ЧЕ ЩЕ ГЛАСУВАШ ЗА ДЕРЕБЕИТЕ.ОТДЕЛНА ГРУПА ОБИКАЛЯ ИЗ РАЙОНА И ОБЯСНАВА,КОЛКО ЛОШО ЩЯЛО ДА БЪДЕ АКО ГЛАСУВАТ ЗА ПЕЕВСКИ.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен11/9/24 15:11

    Голяма част от жителите на Община - Кирково са за г-н Пеевски, но страха който изпитват от дерибея Асен Палов надделява и не е за подценяване. Лично съм бил свидетел как се разпорежда дори и на полицаи, камоли на обикновените граждани. Сигурен съм, че подобни силови личности има във всяка община и ако техните престъпни и насилствени действия не се преустановят, Пеевски трудно ще спечели гласове в тези общини и то заради двама-трима дерибея. Жалко!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен11/9/24 15:19

    Като споменахте за А. Палов преди около 10 дни беше на плажа на Ароги в Гърция със софийския прокурор Николай и съпругата му съдия Елисавета които редовно отсядат в неговата луксозна къща. Той самия не веднъж се е хвалил, че цялата прокуратура му гостува там, а в очите на хората на ли се сещате как изглежда от страни. Чувството за безнаказаност убива и подтиска свободното мнението у хората. Жалко е, че този човек от години решава човешки съдби като безскруполно уволнява служители в държавните служби ако не му обслужваш личният интерес.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен11/9/24 15:20

    Напред г-н Пеевски!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен11/9/24 20:39

    Надявам се, че настъпи времето да бъде разкрито убийството на сестрите Белнейски.!
    Кой от дерибейите на ДПС, връщайки се от лов блъсна с джипа си двете момичета?
    Чакъров или Аталай?

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен11/9/24 20:57

    Пеевски идва в Кирково✊

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен12/9/24 01:50

    А крумовград защо не се коментира асъл там е играта баа

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен12/9/24 01:51

    Пеевски ще идва ли в Крумовград баа

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен12/9/24 13:21

      Toy vs3ki den v Kardjali sedi... ostana I pri vas da e

      Изтриване
  15. Анонимен14/9/24 10:04

    Chudesno. Na izborite izbiratelite ste puskat 000 000 000 ot sarce.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.