Самуил Крумов/24rodopi.com/Лично мнение

Централна емисия новини. Започва с правосъдна тема. Като дъжд ни облива разказът за някакъв 25-годишен, с наднормено тегло пловдивчанин, който измамил две семейства чрез траурната си агенция. Трябвало да кремира двама покойници. Той взел парите, предал им урни с праха, а телата всъщност били все още в хладилна камера. Измамил ги с малко над 1000 лева. Разплакал се в съда, но го оставили в ареста.

Следва-Румен Гайтански-Вълка пуснат срещу 250 000 лева гаранция. След като гепил 150 000 000 лева от държавата, без да ги върне.

?!?!

Добре, бе, не може ли гаранцията да е поне половината от откраднатото? Хакнете му 75 млн. лева за свобода и да видим тогава.

Разбира се, това е просто една гаранция, за да не избяга. После ще му я върнат. За държавата ще остане един среден.

Значи за шишкото с хилядарката – килия, за онзи с милионите-свобода.

Един комшия рече: Бе, дайте ми на мен 150 млн. лева, милион ще дам за гаранция, пък после с останалите ме търсете по островите…

Трета новина. Тревожно било от ЕС – в България болшинството от хората са в риск от бедност.

Това го знаехме. От години. Ама, добър вечер.

Арест за шишкото, свобода за гепените милиони. После бедност…

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/10/24 19:31

    НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/10/24 19:40

    Ограбиха България,народа се разбяга,заради такива алчни крадци! За това хората вече не вярват на партии,всички си гледат само джоба! За кокошка няма прошка!

    ОтговорИзтриване
  3. Абе знаете ли снощи и аз сънувах 150 милиона лева и мислех до скоро да ги заработя по тютюневите поля и по Пазарджишките оранжерии за корнишони....от утре нататък ударно ще работя та и аз да имам сарай и Майбах желязо.....това е скапана крадлива корумпирана бандитска държавица.....един първобитен индивид беше казал да го духааааат бедните....пак гласувайте за тези крадливи,алчни,вредни,грабливи дерибеиииии-кърлежииии

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/10/24 19:54

    Значи в България трябва да си крадец аз това разбирам,ако работиш не става, а и правосъдието което виждам чувам хич не става училища бизнес,болници бизнес,аптеки бизнес,общините бизнес,нищо не е наред дами и господа какво става някои с милиони някои мизерстват,някои карат коли, някои колички таратайки позор няма оправия и който и да дойде все едно даже по лошо

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/10/24 19:54

    ТЕРМИНАЛ 2. Жельо има да пише за гурбетчиите и то доста. Щяли да се върнат? Кой луд и защо да се връща? Няма правосъдие в България. По същата причина на времето и Южна Италия се опразни. Няма случайности. Има причинно-следствени връзки.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен17/10/24 20:46

    Корумпирана Държава е България

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен17/10/24 21:28

    На глава от население, най са АЛЧНИ В АРДИНО!!!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен17/10/24 23:33

    Бахму мамата тва направо сме за смях крадеш милиони и си вънка
    Тоя откраднал 2000лв и в пандиза
    Ай сиктир за това няма никога да се оправи българия.
    И тоя вълка е крал с хасан агата смятай ебаха мамата на кърджали нема усъдени ей тва е само за 2000 лева те съдят

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен18/10/24 05:21

    Корупцията е в застрашителни размери.във всички държавни институции.спукана му е работата на обикновения гражданин.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен18/10/24 06:35

    България не е корумпирана държава . Корумпираните управляващи политици пак лъжат народа преди настоящите избори пак да бъдат избрани за да могат да станат още по корумпирани . Нищо няма да се промени ако хората от народа не вземат властта в свои ръце .Това е истината.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен18/10/24 09:18

    В Абсурдистан за кокошка няма прошка, за милиони няма закони.В България правораздавателната система толерира престъпноста по високите етажи на власта. Безнаказаното крадене е вече спорт за политиците ни.Какъв Шенген и каква еврозона чакаме незнам?

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен18/10/24 13:51

    Честните хора ги смятат за луди.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.