24rodopi.com/Общество

Новият шеф на РУ-Ардино е един от двамата полицаи, които влязоха във всички новинарски емисии през 2018-та година с помощта си на семейство с бебе, останало на улицата.

Костадин Симитчиев и Красимир Ангелов показват изключителна човечност, когато родители с детенце на 28 дни търсят съдействие в Районното управление на полицията в Кърджали посред нощ.

Мъжът и жената обяснили, че работили във ферма в близко село, но собственикът ги освободил, превозил ги с автомобил в областния център и ги изоставил. Двамата полицейски служители, които в момента били на работа, веднага ангажирали стая в хотел за своя сметка и осигурили лични пари за храна на семейството. Час след като потърсили помощ в РУ-Кърджали, жената, бебето и мъжът били настанени за нощувка в хотела. На следващия ден те си тръгнали към родните места. Жената е от Плевенско, а мъжът - от област Велико Търново.

Полицаите пък бяха отличени.

Следва: Неебаващият закона Шахин Байрамов ли "взе главата" на Шенай Топчи

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/10/24 20:58

    Пеевски ти си Спасител на турците . Всички ДС агенти , марионетки , секретарки и доносници ….. идва вашия ред . На дневен ред е Един Българин с лъвско Сърце. Айде вашия циганин да ви помогне агента продажник на турския етнос !

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/10/24 21:25

    Адмирации

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/10/24 23:07

    Ейй браво браво има толкова много хора с по 4000 хиляди заплата следвайте примера

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/10/24 04:52

    Успех на новия шеф и останалите полицейски управления имат нужда от смени като такива началници.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/10/24 08:20

    Всички да се махнат, които са виновни за Шахин и са го допуснали да кара дърва от 2017 г с колите си без да си плаща гражданска и други дължими суми. Виновни са Здр..Филипов , който до скоро ръководеше Охранителна полиция Ардино и братовчед му Ив..Филипов , който е началник на Криминална в Полицията и други като Ст...Станев на който, съпругата му работи също в РУ. Много са за чистене, защото са си затваряли очите и мислят че работа вършат.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен18/10/24 11:13

      АБЕ ХОРА, ОСЪЗНАЙТЕ СЕ. ТУКА Е ИМАЛО СЕРИОЗНА КОРУПЦИЯ!ЗА КАКВО ГОВОРИТЕ, КАКВО МАХАНЕ, ВСЕКИ ТРЯБВА ДА СИ ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТТА! НА МЕН МИ ПИСНА ДА МЕ СПИРАТ И ДА ВСЯВАТ СТРАХ КАТО ПОСТОЯННО НИ ПРОВЕРЯВАТ! КАКВИ СА ТЕЯ ЗАКОНИ, ЗА ЕДНИ ИМА ЗА ДРУГИ НЕ! ПОДКРЕПЯМ КОМЕНТАРА, НЕ СА САМО ТЕ, ИМА И ДРУГИ КПОТО ПРИКРИВАТ КОНТРАБАНДИСТИ НА ТЮТЮН И АЛКОХОЛ. БОЯН ЛИ СЕ КАЗВАШЕ КАК БЕШЕ. ХМ ХМ

      Изтриване
  6. Анонимен18/10/24 09:26

    Браво Пеевски, такова хора искаме начело! Браво

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/10/24 09:29

    И Коджаместан е втази игра Авто контрольор.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен18/10/24 09:43

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен18/10/24 09:57

    екрем коджаместанов младшия кон. е дясната ръка на Шанай. проверете и него

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен18/10/24 13:20

    Има един служител от Дежурната С.Х, който редовно кара пиян,а пък на мотора номера му е скрит. И тръгнал да се явява на конкурса за Инспектор КАТ.И ако това стане.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен19/10/24 10:14

    Всички участници в схемата бегом към бюрото по труда .Турят ли униформа са се самозабравили .

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.