24rodopi.com/Криминале/Политика

Хасан Азис е "пътник към подсъдимата скамейка" – до този извод е стигнал на 19 септември 2023 година Ахмед Доган, който в качеството си тогава на почетен председател на ДПС „изпитваше“ кандидатите за кметове на Кърджали.

Към 19.00 часа на 19 септември м. г. Доган се обърна към Хасан Азис Исмаил с думите „20 години са много, драги!“, което бе разчетено като „Ти вече не си наш!“.

Знаково Доган благодари на адвокат Муса Сеидахмед за изнесената от него информация за аферите в „Белия кораб“ и пагубното управление на Община Кърджали в последните 12 години.

Същата вечер Доган споделил пред останалите до късно в „Боянския сарай“ по-близки от „върховете на ДПС“, че „няма да се занимават повече с Хасан Азис, пък прокуратурата каквото иска да прави с него“, научи 24rodopi.com.

В следващите месеци бившият кмет на Кърджали се опита да се хареса на председателя на ДПС Делян Пеевски, но след като стратегията му се оказа неуспешна, отново стана „доганист“. Доган не прие през лятото Хасан Азис в „летния сарай“ в Росенец, но пък го включи в екипа си – бившият кмет на Кърджали е назначен за един от координаторите на „Алианс за права и свободи“ в Турция. Този пост пък му е издействан от евродепутата Илхан Кючюк.

Припомняме, че Хасан Азис е с повдигнато обвинение и му е наложена мярка „Подписка“.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

25 comments so far,Add yours

  1. Анонимен10/10/24 09:34

    Доган така ви изигра, драги дерибеи! Остави Хасан, пусна по пързалката Джейхан, накара Биршен да излезе с палатка на гладна стачка, че да може да подклажда огъня на етническата репресия. Жертва вас, за да може да удържи на ударите на Пеевски. Уж се пишете за големите хитреци, дъндарския пак ви изигра. Това отношение на дъндарския към верните си трябва да е пример за младите доганисти, как ще ви смачкка и изхвърли пред властите без да му мигне окото. МЛАДЕЖИ Доганисти, бягайте от това чудовище, краят ви е ясен!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен10/10/24 10:19

      СТАРИЯ СОКОЛ Е МИНАЛО БЕШЕЛО, БЪДЕЩЕТО Е В НОВОТО НАЧАЛО С ПЕЕВСКИ.

      Изтриване
    2. Анонимен10/10/24 11:52

      Точно така ДПС номер 8

      Изтриване
    3. Анонимен10/10/24 12:14

      Това чака всеки който е изиграл ролите си

      Изтриване
  2. Анонимен10/10/24 09:55

    Е както вървят нещата бай Ставри бая хора ще посрещне.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен10/10/24 09:56

    Дръндарския така и не разбра,че нов бардак с стари к.ви не се прави ,сега ще си сърба попарата

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен10/10/24 09:56

    Кога ще влиза в затвора? Стига сте ни го показвали този крадец вече! Да влиза в затвора, там му е мястото, не по медиите!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен10/10/24 10:18

    Хасан Азис +Илхан Кютюк=В.Н.Л.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен10/10/24 10:19

    Най скоро време ако не му повдигнат сериозно обвинение от държавните институции,Ние ще се съберем една група и ще искаме да се направи не повърхностно ревизия а сялостоно ревизия като ще принудим държавните органи да си гледат работата си или да си ходят в къщи.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен10/10/24 10:58

    Bсички индивиди ялакии на агент сава от циганско потекло които му клякаха и са предоставяли дори жените си на амед да ги тиктиса бяха против младежа Корман Исмаилов, който от години изрежда открито кой е в същност амет циганина и колко е опасен и играе с бумеранг добре който им дава на ръцете им за да може да ги използва винаги , тогава всеки от тези днес клекнали в Г поза доганисти не се вслушаха в честния и открито говорящия младеж Корман Исмаилов в което си право можеше да се посочи и да бъде ЕДИНСТВЕНИЯ И ДНЕС ПОЧТЕН МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ в същото време Корман е откровен без задни мисли и е единственият обединител на всички народности досега, никога не ги дели на твои и мои..
    Единствено правителство с лицето Корман Исмаилов като министър председател и с министри посочени лично от него от всички партии може да бъде СПОЛУЧЛИВО , други всякакви планове ще са пълно ФИАСКО разгром дори и пред ЕС,нато и дори пред Русия и Турция като новата водеща сила по света от 2025 ...
    Заключение:
    -Затова не ни е жал дори капка за доганисти и гъзолизачи на агенти , доносници и техните чеда.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен10/10/24 13:59

      Кога наистина ДПС - ДОГАН ще се изчисти от мошенници,деребейчета,ясладжии и от такива като МЕТИН - общински съветник от бившото ДПС - Доган.На съветника жена му работи в читалище с.Добромирци.На първия етаж на същата сграда е търговския обект на общ.съветник.И съвсем основателно буди съмнение ,че отпуснатите пари се влагат в ремонта на това заведение.За да няма празни съмнения, моля да се провери къде и за какво са вложени отпуснатите пари за читалищна дейност.

      Изтриване
  8. Анонимен10/10/24 11:57

    Корман Исмаилов е изключително умен, точен и интелигентен млад човек. Слушам интервютата му и съм впечатлена. Език, дикция, знания на светлинни години пред едни тъпи галоши като Асан, Ресми, Ремзи и сие.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен10/10/24 12:13

    Кърджалийци го знаеха от преди години тези научават по късно

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен10/10/24 12:32

    Ако органите не ги плашиха съ уволнения и т н сигурно тези като него отдавна щяха да са по затворите

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен10/10/24 13:14

    abe hasan e za 3 metra pod zemqta

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен10/10/24 13:36

    общината да покаже на кърджалийци резултатите от финансовия одит за последните 5години от управлението на Хасан Азис.Ние заслужаваме да знаем истината! Новият кмет да не се мотае в Турция, а да работи за нас , работещите в България.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен10/10/24 15:12

      Дни наред имаше разкрития от страна ма новия кмет за набезите на Хасан, стига сте коментирали глупости. За по-работлив кмет даже и не можехме да си мечтаем

      Изтриване
  13. Анонимен10/10/24 21:22

    Приятели, съберете се като кърджалийци, нека отворим една трибуна в социалните мрежи, нека изгоним Хасан Азис от този град, сериозно го казвам, ако всички се съберем, събираме подписи ,какво ще кажете като хора стига иначе този град ще фалира всички имаме деца трябва да мислим за бъдещето им.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен10/10/24 23:00

      Подкрепям те. Цяла България да научи, че той е най крадливият и некадърен кмет на столетието.

      Изтриване
  14. Анонимен10/10/24 23:03

    Приемам, да го направим.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен11/10/24 08:27

    Ahmed aga shte vi pokaje na kakvo e sposobno podsaznanieto .toy e peshka na velikite sili

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен11/10/24 13:50

    Всичко що отричате, въженият мост на минутата подновяваха дъските, и новият е добър, но не играйте хиллет и оставете народа сам да реши, за кого да гласува,че където има българи управници, град Хасково е заприличал на гробница,а Кърджали на Европейски град .

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен11/10/24 22:56

      Nikoi ne otricha poleznoto i dobroto...mikroskopichna nezadovolitelna polza e za 20 godini vreme i ogromni bg publichni pari ot danaci na vseki chovek, ot bezumni publichni krediti, pri nalichie na ogromen publichen resurce...i da raboti samo za svoi interes i lichni pechalbi, bez prozrachen otchet, bez pismeno dopitvane do danakoplatcite, bez ogled kolkoe hubavo na drugite hora v obstinata, e brutalno... kolko dushi minavat po vajenia most, kolko dushi minavat po razbitite ulici, trotoari, drugi tereni s dupki i lokvi v obstinata, ami razbitite publichni sgradi otvan i otvatre na darjavni firmi, ami brutalnoto bezchoveshko obslujvane v obstinskite administracii?! Kolko dushi imat nujda ot mesta za parkirane pri spravedlivi taksi, vreme, dobra higiena, red za nas i turistite, pechalba za republikata ni? Za kakvo ni e takav mafiot kmet? da razdava ashure, da pie kafe s popa i hodjata, da parji mekici, da si pravi selfi s kaska i lopata, tova go moje vseki pensioner?! I kak sabira taksi smet na kvadraten metar postroika?! Postroikite proizvejdat boklucite li?!Da vidim kolko taksi smet e sabral ot obstinskite postroiki, religiozni hramove, haide bakalim muzei, galerii, biblioteki, stadioni, zali, kina, teatri, mvr, mitnici, pojarnite, granichnite, voennite, mostove, iasoviri, vecove, obori, koshari kolko leva taksi smet platiha?! Ami skladovete na edro, fabrikite, gari, autogari, bolnici, polikliniki?!

      Изтриване
  17. Анонимен12/10/24 12:25

    Prokurori, advokati, sadii, juristi, arhitekti, kmetove idva ulichnoto prozrachno i svetlo pravosadie za vas!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.