24rodopi.com/Общество/Политика

Ще се престраши ли Ахмед Доган да присъства на предизборно мероприятие в региона и ще избере ли Кърджали, за да гласува?!

Една от най-коментираните теми в града край Арда. В заведения дори вървят залози от страна на чешити.

От земеделския Алианс обявиха на старта на кампанията, че Доган ще посети региона, в това обаче не са убедени избиратели предвид физическото състояние на бившия лидер на ДПС. Като водач на листа той има право да упражни своя вот и в областния град, но също така и по адресна регистрация в столицата. През последните години Доган гласуваше в секция именно в София. Рано сутринта, малко след отварянето, без присъствие на медии – единствено с личната си охрана и фотограф, който да отбележи вота с кратко видео в социалните мрежи.

„Няма да успее да издържи пред медиите. Кърджали е най-интересният град по време на избори и тук има десант на медии от цялата страна и включително от Турция. На този вот градът ще бъде във всяка емисия. Доган, заобиколен от армия репортери, принуден да отговаря на неудобни въпроси, дали ще има куража?“, пита политически активист.

Припомняме, че за последно Ахмед Доган гласува в Кърджали през юли 2009 година, когато бе мажоритарен кандидат на ДПС в региона и все още действащ председател на партията.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

18 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/10/24 09:37

    Искам медиите от Турция да му зададат политически въпрос на турски!И гледай сеира до края на живота си!!?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/10/24 09:49

    Няма да е лесно да се освободим от тези дерибеи, това са 34г. За сега битката е спечелена на 65% трябва едно голямо обединение за да се освободим от тези индивиди които бяха плъзнали като плъхове навсякъде, използвайки етническата карта за своите интереси. Важно е и да не влязат в парламента, това е ще най големият удар за тях . Някои хора ще празнуват и този ден . Всичко се връща и плаща от самозабравилите се артисти на този преход . Добре че г-н Пеевски осветли всичко за да поумнеят малко хората за да видят реалноста.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/10/24 10:06

    ОБИЧАМ ДА ЗАЛАГАМ И АКО ИМАШЕ ЗАЛОЗИ ЗА ТОВА ДАЛИ ДОГАН ЩЕ ДОЙДЕ В К-ЛИ ИЛИ НЕ КАТЕГОРИЧНО БИХ ЗАЛОЖИЛ НА НЕ.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/10/24 10:06

    Този наглец и подлогите му,вече нямат място в града.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/10/24 10:12

    Bitkatakana v Kigali ste e golyama mejdu Dps i aps

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен8/10/24 10:34

      В град Кърджали няма битка, само в околните села....

      Изтриване
  6. Защо да си направи труда да идва да гласува АПС Агата в Кърджали като може през това време може да си пие мастиката с мента ?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен8/10/24 11:58

    neznam dali 6te glasuva vav kj dogan no znam edno mnogo hora ot kj 6te glasuvame za dogan vav tova sme sigorni

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен8/10/24 12:31

    Бабаити на приказки много.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен8/10/24 13:34

    Абе Нагъл Подлец я се Скрий някаде не те лие Срам или страх от Аллах

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен8/10/24 14:20

    Този сюлюк ще го напомпат с опиати и пак ще го докарат като кукла/като Байдън да гласува в Славейков. Ако ще и да е с памперси ! Той е Ледер !

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен8/10/24 14:33

    24 родопи Недейте да ни занимавате с дръндарския Некадърник, който 35 год. Унищожи всичко хората гладуват заради тия Дяволи дерибеи от апс - Амсалаците.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен8/10/24 15:26

    селата са роби на татарина

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен8/10/24 17:07

    amed agata bir nomera

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен8/10/24 18:35

    AMET AGATA RAZPREDELIYASE PORTSIITE POSLE KAKVO STANA S NEGOVIITE SARAII KIDE OTIDOHA NEGOVITE MILIARDI YAZIK NA POCETNIYA PIDPIDIK SEGA MU E TERSINE NIYAMA DALAVERI DEREBEITE NE DAVAT ZASTOTO SA GLADNI KUCETA NE SE NAYADOHA 35 GODINI/ ALLAH VERSIN BELALARINI

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен8/10/24 18:58

    Някой да ми дефинира какво означава новото начало.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен8/10/24 19:51

      Означава (без да се обиждаш) че такива като теб няма да имат възможност да крадът повече.

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.