24rodopi.com/Избори

Сабахатин Гьокче, водач на листата на коалицията „Продължаваме промяната - Демократична България“ (ПП-ДБ) проведе поредица от срещи с жители на седемте общини в Кърджалийска област, оставяйки впечатление на единствена надежда за решаване на местните проблеми.

Обиколката започна в община Кирково, където Гьокче и екипът му проведоха важни дискусии с местни бизнеси и граждани. Основните теми бяха свързани с липсата на модерна ВиК мрежа, недостатъчната инфраструктура и нуждата от подкрепа за местния бизнес. Гьокче увери, че ангажиментите му включват подобрения в транспортната инфраструктура, здравеопазването и образованието, както и осигуряване на достъп до европейски финанси.

Кандидатите от ПП-ДБ посетиха населени места като Дрангово, Бенковски, Фотиново и други, където местните жители открито споделиха своите притеснения за водоснабдяването и инфраструктурата. Гьокче подчерта, че „за да можем да реализираме необходимите промени, се нуждаем от вашата подкрепа“ и многократно призова за гласуване с бюлетина №26.

Обиколката включваше и посещения в община Черноочене и Крумовград, където жителите изразиха желание за конкретни действия по важни въпроси, като липсата на водоснабдяване и неадекватната инфраструктура. Гьокче обеща да се ангажира с решаването на тези проблеми и да защитава интересите на местните хора в Народното събрание.

Срещите с гражданите бяха оценени като много ползотворни и ефективни, като местните жители открито заявиха нуждата от подобрения в жизнените условия. Гьокче подчерта ангажимента си да работи усилено за привличането на инвестиции и за създаването на нови работни места в региона.

В заключение, обиколката на Сабахатин Гьокче и екипа му демонстрира ангажираност и готовност за реални промени в Кърджалийска област. Заедно можем да направим бъдещето по-добро!

**Гласувайте за нас с номер 26 на предстоящите парламентарни избори и нека продължим промяната!**

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/10/24 12:59

    Време е всеки да се събуди и да даде своя глас,за да има промяна в тази държава.Ако си стоите в къщи и чакате промяна няма как да се случи.Нека всички се обединим за да имаме спокоен живот в крайна сметка !!!!
    Успех на г-н Гьокче 🙏🙏

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/10/24 17:45

    Semeystvo Ruhan e za Gökçe

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/10/24 20:55

    Ще ме хванеш за двадесет и шестия. Първо научи български, не си в Анадола.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/10/24 06:51

    А ти ще ме хванеш за дедовия 26 см и ще го почешиш яко по време на изборите.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/10/24 08:32

    Позитивен човек. Подкрепям.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/10/24 17:08

    Един от малкото бизнесмени в града които нямат нищо общо с обществени поръчки и държавни пари с партийна помощ. Иначе досега да са го смачкали..

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/10/24 16:00

    ПП Продължаваме промяната, защо по този начин този път, гласували сме за партията преди

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.