24rodopi.com/Общество

Дългогодишният шеф на общинското предприятие „Обредни дейности“ Моника Атанасова не иска да се явява на конкурс за длъжността. Тя оспори решението на Общинския съвет в Кърджали пред Административния съд.

Жалбата е именно срещу точката, която урежда новия Правилник за функциониране на общинската фирма, а именно-конкурс за длъжността и мандат от 3 години.

Жалбата на Атанасова обаче бе оставена без движение, защото… не е платена държавната такса в размер на 10 лева.

Административните магистрати дадоха 7-дневен срок Атанасова да внесе по сметката на съда необходимата сума, като в противен случай производството ще бъде прекратено.

Припомняме, че още преди сесията през септември, „шефката на гробарите“ бе потърсила подкрепа от съветници, близки до бившия кмет Хасан Азис, точката за промяна на Правилника да не бъде приета.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/10/24 09:26

    Те тези са свикнали само да прибират и не са присъствали в часове по изваждане.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/10/24 09:29

    Нагла и нахална , за две пари работа не свърши в тази институция , освен да взема заплата…

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/10/24 11:26

    Тъй става ако си свикнал да ти плащат.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/10/24 13:35

    Като се счита за компетентна, какво я притеснява конкурса?! Че и до съда стигнала...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/10/24 14:56

    Те там всички са за уволнение

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен17/10/24 19:04

    Нагла па и Нагггггглааааааааааааааааааа

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.