24rodopi.com/Общество

Много интересна седмица! Джибрите паднаха и духът се приповдигна. Но това са дребни теми на фона на случващото се.

Започна да се усеща лек полъх на промяна и лъч надежда в тази бандитска държава. Други изстинаха от ветреца, удариха го на носталгия по славното минало на кинтите и чадърите срещу буреносни облаци.

 *

Гепиха Джиджи с белязани пари. Първи намекна евродепутатът с лъснатото кубе, който се провикна във фейсбук „Къде изчезна, нямаме връзка от три часа-отвлечен!“. Припя му и Ленчето от „Шоуто на парапета“. И тя го затърси изчезналия.

Всичко прозвуча като „Абе, къде е батко?!“…, че едни пари чакаме от него.

После Лена показа завидни юридически способности и задири сметка що тъй задържали лице с белязани банкноти? Това е висш интелект и не може просто ей тъй да се коментира.

Съпругата на Джиджи пък рекла, че стартирала гладна стачка…

В същото време мераклии за депутати висят пред съда в подкрепа на родопски кмет, който стои разкрачен между родната и европейската прокуратури. За едни там бая милиони.

Барнеш ли им пипнатото, с ток ги удряш.

Но това за гладната стачка най-допада. Диетолози вече съветват: Хванете мъжа с белязани пари, жената – килограми ще свали!

 *

Като изключим всичко това, предизборната кампания върви скучно. От недоимък на идеи. Само в АПС си знаят-„Възродителен процес“, Доган е архитект и прочие. Като пионерчета декламират. Земеделците пък мълчат. К`во да рекат? Нещо за земеделието ли? Че какво разбират главите им от това…

Надяваме се до края да стане още по-интересно.

 *

Светът е все по-близо до Трета световна война. Нетаняху прави всичко по силите си. После виновни ще са „персите“ от Иран.

При нас тази тема е само картинки из ефира. Ами, какво да зависи от останалите само с прашки и лъкове? Стоят и зяпат, както и залягат като литнат ракетите. Снишават се като потопени джибри в бидона. А, там е сладката омая на спирта…

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

36 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/10/24 21:18

    Илхан Андай го познавам. Мъжага си е. Добър журналист. Но все още не ми е ясно, как той се връзваше с годините на Доганските метафори. Критика към Доганя или Хасаня през последните години не бяхме чули от него. Защо не вземе да си поправи мъжеството и каже, че и той е бил подведен и заблуден от Доган. Тогава ще стане още повече мъжага. В това няма какво да се срамува човек. Важното е че сега се събуди и дано да е винаги от полза на етноса ни. Успех!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/10/24 00:21

      Вятъра откъдето духа

      Изтриване
    2. Анонимен5/10/24 00:49

      ТЕТКА РУЖА ИЗГУБИЛА МУЖА.

      Изтриване
    3. Анонимен5/10/24 08:57

      Mnogo poznava4i be tuk.. ko poxnavash ti
      Parayi basan bitiiyor isi neyi anlamadin... stiga platonic mneniya .. buna yalakalik ve baska birsey deniliyor..

      Изтриване
  2. Анонимен4/10/24 21:21

    Сега вече не може да се смеете така тези пари дето трупата сега ще ви пресечната във гърлото.Дерибееи...Да ще кажем на ДПС ново начало.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/10/24 21:37

    Тя е в пъти по хубава от маман.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/10/24 00:51

      МАМАН Е 100 КЛАСИ ОТГОРЕ,ИМА ИЗЛЪЧВАНЕ И СЕКСИ АУРА. ТАЗИ МОМА МИ ИЗГЛЕЖДА ПО СКОРО НА КОЛХОЗНИЧКА.

      Изтриване
  4. Анонимен4/10/24 21:38

    Толкова години какво яде ?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/10/24 21:38

    Добър съвет на адвокатите.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен4/10/24 21:40

    Много пара откраднаха ей и да лежи колко аз бих искарал 5 години от воле ама да знам когато излязна ще съм милионер като него

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен4/10/24 21:40

    Много пара откраднаха ей и да лежи колко аз бих искарал 5 години от воле ама да знам когато излязна ще съм милионер като него

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен4/10/24 21:46

    Гладуването е здравословно, но краденето не е.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/10/24 00:45

      Личи си, че не води здравословен начин на живот. Тя е в ръководството на няколко фондации, които през годините са замесвани в далавери, в т.ч. и злоупотреби със средства от европейския бюджет.

      Изтриване
  9. Анонимен4/10/24 21:53

    ОТВРАТ и ГНУС....повръща ми се от тези нагли и мръсни физиономиииииии....доживотен затвор за тази крадлива Дерибейска сган

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен4/10/24 22:15

    Ако ще и да се самозапали,все им е едно на хората .. Заради тях и такива като тях колко хора гладуваха и бяха тормозени ! Бензин да ти носим ли ?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен4/10/24 23:26

      Това не е подмладяване. Това е още от същото, само че малко по-младо. Превратът никога не е довел до нещо добро никъде. Обновяването е въпрос на интелигентност и на умнота. За съжаление, в голяма част от нашата политическа класа това не го виждаме.

      Изтриване
  11. Анонимен4/10/24 22:31

    Давайте госпожа гладуване при тези кила ще е от полза за теб Днес в Крумовград екипа на дпс бяха перфектни да живее и здрави.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен4/10/24 22:32

    Ахмед Моллахасан, главният статист на протестите, пак крещеше като Лепа Брена в НДК. Скапаха го тоз мечо!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен4/10/24 23:29

      Е как няма да вика глигана, нали е в някоя си листа на еди кое си място. Те затова сложиха пълнежа, да има кой да влачат по протести

      Изтриване
  13. Анонимен4/10/24 23:27

    Тази вечер гледам по БТВ, не ми изглеждаше на 30ч. Гладуваща. По скоро на охранен шопар ми прилича

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен4/10/24 23:51

    Бирши, дебеланке, отслабвай, отслабвай. Глей да отслабнеш, иначе Джиджи пак ке се заглежда по чуди булки

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен4/10/24 23:53

    Бирши, престанете да лъжете хората. Ядахте и се веселихте на гърба на хората. Хайвер и шампанско, а? Пий една студена вода сега

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен5/10/24 01:33

    Долу мафията на доган, стига вече

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен5/10/24 01:35

    Долу догановата Мафия, заловете ги всичките

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен5/10/24 05:47

    Браво за статията,особено коментара за Израел.Пък за нашите крадци какво да кажем,един живот няма да стигне вие да пишете ,ние да четем за кирливите им ризи.Срам ме е,че преди много години съм гласувал за кликата на доган.Но всяко нещо си има край и този край започна с Новото начало.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен5/10/24 07:05

    imas kilogrami za svalyane nas kakvo ni interesuva

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен5/10/24 08:23

    Само тя ли ще прави гладна стачка? Апашът от Дръндар, Елван, Кючюка, Хасана, Ресмито, Рамадан и Джевдет няма ли и те да гладуват малко? Не показват никакво съпричастие значи. Как може така? НАЛИ СЕ БОРИМ ЗА ЕДИНСТВО ДЕ? Хайде покажете ни колко сте единни и сплотени, да видем и ний що е туй, да се убедим във Вашата решителност и кауза!

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен5/10/24 08:32

    Ах тази малка устичка ! Би казал Манчо от квартала.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен5/10/24 10:10

    Йондже каръйъ, сонра пара.
    Йондже арест, сонра каръйъ
    Бу демек резил олмак,
    гйотюн айаръ асла олмаз ве гирдикче гирир даима,
    гйотю кирая вериндже.
    Сонуч, парайъ булабилирсин ама йондже каръйъ сонрада гйотю кайбедип резил олурсун ач гйозлю олунджа ве колай йолу сечиндже

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен5/10/24 11:07

    Когато в един човек чувството за срам, позор и вина изчезне, от този човек може да се очаква всичко. Същото важи и в по-голям мащаб - когато хората в едно общество загубят чувството за срам, позор и вина, от това общество може да се очаква всичко.

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен5/10/24 11:15

    Кредото на Догат и дерибеите му е ясно. Години наред слабостта, мъките и страданията на електрората означаваха сила, власт, и парични средства за Доган и пр. Т.е. колкото електроратът е беден, толкова по-богат и по-силен беше Доган. Обаче каквото стана, стана след 2014, когато електроратът се изнесе поголовно от България, заможа малко, стана независим и видя други култури и друг свят. Доган не можа на анализира това. Сега му дадоха шута, но той не се оттегли доброволно - може би под влияние на дерибеите му или под собственото си его. Явно не му е ясно, че всичко се връща - рано или късно си плащаш за стореното.

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен5/10/24 11:49

    Щом се предполага че,Ибрямов знае много неща за вожда,както изглежда лабилен щото още първия ден го заболя стомаха и почна да се оплаква има вероятност да проговори

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/10/24 12:26

      Вождът знае много неща. Вождът има опит в секретното сътрудничество с държавните институции, докато балъците като Кючюка и Ибрямов и т.н. нямат. Ако Соколът започне да пее, за да спаси собствена перушина, знаеш какво става нали. Соколът няма да предава за първи път приближените му хора. Това му е характерът - предател. А нашият електрорат му се довери 35 години, на един доказан предател. Аз лично никога не съм гласувал за ДПСто.

      Изтриване
  26. Анонимен5/10/24 12:19

    Ибрямови и Чакърови а и Кючюка да си замислят, какво ще стане, когато един СОКОЛ започне да пее. Драги Соколе, ти знаеш, какво е да си СЕКРЕТЕН СЪТРУДНИК на силовите институции, нали ДРАГИ МОЙ? Булевард Черни Връх те поздравява и те кани на КАФЕ да изпееш малко. Въпросът е КОЙ КОГО ПО-БЪРЗО ЩЕ ПОТОПИ в бул. Черни Връх...така че побързайте драги мои...Вълчо и той ще изпее скоро.

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен5/10/24 15:45

    DUNE GELINCE DEMOKRASI VARDIDA BIZ MI GORMEDIK BUGUN NE DEGISTIDE BARIL BARIL BAGRIYORSUNUZ SARAYLAR GITTI ARABALAR GITTI SIZ BOYLE KOYUN SURUSU GIBI DESTEKLEMEYE DEVAM EDIN

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен5/10/24 17:55

    PRAVIYAT SE NA CISTI IMITIRAHA CE PRAVIYAT POLITIKA TE SA PRAVILI POLITIKA ZA TIYAH SI NAPILNIHA BANKITE S KRADENI PARI ABE MUHLIYOVTSI KOGA STE STANETE MIJE KATO SI VZEMAL KAJETE ISTINATA VREMETO RABOTESE VIV VAS INTERES ZA PROSTOLUDITO NE OSTANA

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.