24rodopi.com/Коментари/Политика

Днес Ахмед Доган има Фейсбук изява. 

Нещо като в тон с модата или по-скоро изява в полето на безпомощността. Като спомен от миналото в съвременните технологии. Стои си в сарая и води прения със самия себе си, доволно поглажда мястото, където бяха космите по време на агентурния период. Вече няма сараи, остана седенето и командите в нета…

Основният извод от фейс-изявата е, че ментата вреди на здравето на мозъка на Доган. „Чивасът“ определено беше неговото питие – хем кефлийско му беше, хем „беше в час“ за ставащото извън „сарая“, хем главата раждаше анализи-трепач. "Чивасът" му беше като илач... поне за главата.

Доган без „сараи“, без „ТЕЦ“, без 30-милионни дарове от Вълка и други от "флората" на "дълбоката държава", без опцията „аз раздавам порциите“ е тъжна гледка.

Тъжно е да го гледаш, мъчно е да го слушаш, отчайващо е да го четеш. Доган не е в час, ама никак не в час.

Доган без сараи – това е било национален въпрос?!

Опитва се да натовари с личната си драма и кахърите на ДПС-то цялата държава.

Това, че вече няма сараи определено е постижение на българската демокрация. Това, че в смесените региони се провеждат най-демократичните избори от зората на демокрацията насам е голямата демократична победа на етническите турци. И т.н., и т.н.

„Чивасът“ определено вършеше повече работа на Доган, отколкото ментата сега.

И без това на цвят е като шампоан „Коприва“. Помните го този хит, нали? С тази разлика, че бе за външна употреба, не за вътрешна. Въпреки че целите са сходни - да се оправи главата.

Самият Доган се превърна в шампоан. Мехури и нищо повече. Мехури, които се пукат един след друг. Остава обаче неприятното усещане след употреба…

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

30 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/10/24 17:48

    От всичко до тук излиза че дръндарския е бил въздух под налягане и фасони без покритие. Давайте господин Пеевски зад вас сме с 8 ликвидирайте дерибейската хунта успех.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен20/10/24 22:59

      Соколе вече си на възраст и както комедиите, така и трагедиите имат своя край. Така че това е положението. Краят си е твой. Не наш. Пробвай с писмо до Ердоган. Пиши му. На електронната поща.

      Изтриване
    2. Анонимен21/10/24 13:47

      Доган си е бил въздух под налягане и това много хора го знаеха, просто сега се говори открито.За ореолът му голяма "заслуга" имат и продажните журналя, който постоянно му лижеха задника и ни внушаваха, че е велик.

      Изтриване
  2. Салимехмед Салимехмедов20/10/24 18:02

    Днеска в гр.Момчилград, кв.11 имаше събрание на АПЕСАРИТЕ.90 процента от присъстващите бяха служители на общината.Демек зордан са там МАМАН се скъка да хвали Мастикаджията и доносника на ДС аген Сава и да плюе по водача на листата на ДПС Ерол Мюмюн.
    МАМАН абла ти имаш ли морални камества да плюеш по Ерол, а ?
    РЕЗИЛИ !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Бай Хасан20/10/24 18:53

      От мен един съвет към служителите на общината присъствали там зордан.
      Усмихвайте им се и продължавайте както до сега да гласувате за ДПС 8.

      Отговор

      Изтриване
  3. Наджие20/10/24 18:16

    Възрастните хора са казали.Никога не късно да станеш за Резил.
    Мастика с меннта не пият ве и в кръчмите по селата

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/10/24 18:25

    DRINDARSKIYAT PIDPIDIK JIVIYA 35 GODINI KATO SOKOL SEGA STE CAKA DA SE NAMERI NIYAKOY MAFIYOT /KMET / DA GO PODDIRJA ILI MAZEN MILIONER

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/10/24 18:48

    Колебаях се между ГЕРБ и Пеевски ,но днес окончателно реших ДПС-НОВО НАЧАЛО ,Дръндарския окончателно ме убеди , искал помощ от българския народ ,още да живуркаш ли , бе мръсен агент.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен20/10/24 18:52

    Ощемедна седмица ще лаят псетата на Пеевски ..после бой по помиярите

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен20/10/24 19:53

    88888888888888888888888888888888888 yasasin

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен20/10/24 20:00

    То във всички общини е така всички под строй за снимка и реклама,но там където ти кажат Ха си кривнал си му прави сметката.ЗО години бяха овце и искат да направят и мъдро мислещите хора като тях да вървят като коне с капаци и да пляскат на простотиите им.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен20/10/24 20:16

    Абе тука има някаква игра ама каква. Човека научил толкова хора как се краде изведнъж няма и стотинка. Такъв филм няма.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен20/10/24 20:32

    Соня Колтуклиева:
    "Днес Ахмед Доган се моли."
    Какъв катарзис! Каква промяна! За същия ли Ахмед Доган става дума тука?!
    Години наред лидерът на ДПС - дребен на ръст, голям на претенции - облъчваше обществото с високомерни и високопарни изявления, в които налагаше представата за себе си като мощен фактор в държавата: “Аз съм милионер в зелено!”, “Аз разполагам с обръчи от фирми!”, “Аз раздавам порциите в тази държава!”, “Аз съм по-силен от банкерите, министрите и депутатите!”, “Аз съм Държавата!”
    Днес Ахмед Доган се моли. Хленчи. Проси жалост и съчувствие. Писмено. Защото продължава да се крие.
    Досега Ахмед Доган се обръщаше само към депесарите - в писма, които превъзбуждаха единствено обкръжението му и няколко сервилни журналистки. Сега той иска да бъде чут от гражданите на Републиката.
    Стар номер, Ахмед, ресто, не струва. Понеже не успяваш да се справиш с дерибеите, с вътрешното разцепление, с поройния отлив от твоето поле на влияние, генерализираш проблема, който си е ваш - на твоя антураж. Като не се получи очакваният ефект със заплахите от взривяване(?!) на етническия мир - сега пък драмите на Рамадан, Джейхан, Искендер, Тимур и Кючюк се превърнаха в национални проблеми. Глупости! На кой ли му пука за вашите лични тегоби: че ти не живееш вече в сараите, че секнаха държавните поръчки към дерибеите, че младежите прогледнаха за истината - видяха кой кара чужди луксозни коли и кой натиска бизнеса за лични облаги.
    Повтаряш се, агент Сава. От загуба на памет ли или от ментално безсилие - не знам. Когато си паникьосан и озлобен, не назоваваш враговете си с имената им, а ги наричаш “субекти”.
    След парламентарните избори, на 5 юли 2009 година, които Бойко Борисов спечели безапелационно, ти се разкрещя в Международния пресцентър, че “субектът” ще бъде допуснат до властта да се наиграе за кратко и после ще бъде изритан завинаги от политиката.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен20/10/24 20:33

    Да, бе, да, позна! Оттогава Бойко Борисов стана три пъти премиер и продължава да оглавява най-голямата партия и първа политическа сила.
    Сега си се сетил да говориш за справедливостта, агенте с 3 псевдонима, доносник за близки и даже за любовницата си. Точно ти ли, който живееше безметежно като цигански барон, докато избирателите на ДПС тънеха в мизерия поголовно. Кога за последен път си се видял с някого от народа, а?! Най-близко до обикновените хора, които ти осигуряват високия стандарт, са единствено онези охранители и готвачки из вилите, в които те разнасят по тъмна доба като Ескобарът на българския криминален преход.
    “Частично превзетата държава” звучи като виц, философе. Коя част? Онази, с която ти не разполагаш. “Паралелна държава”, казваш. Че нали точно такива като тебе - слуги на ДС и КГБ я създадоха.
    “Блокиране на достъпа до обществени поръчки”, предупреждаваш - от кога, аджеба - я, се огледай около себе си - колко милионера произведе с държавни пари, Ага?
    “Доминиращ въпрос е кой ще бъде следващ”, крещи в теб Страхът. Защото на тебе ти предстои разпит по разкритието на бизнесмена Мирослав Тодоров, позоваващ се на Джейхан Ибрямов, че е замисляно убийството на Делян Пеевски. Министър Атанас Илков каза, че и това ще стане след изборите. Тогава трябва да привикат в следствието и новите ти фенове: Кирил Петков, Асен Василев, Бойко Рашков, Лена Бориславова, Божидар Божанов … Ако има правосъдие - трябва. То засега всичките вас ви защитава.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен20/10/24 20:33

    “Тези избори са битка за Демокрация и правов ред!” Боже, колко лицемерен можеш да бъдеш, а, Ага?! В ареста е съпругът на твоята секретарка Биршен, заловен да взима белязани 100 000 лева, два състава - на СГС и САС - го оставиха в килия, защото не е само това прегрешението му, а има доказателства за търговия с влияние. Не те ли е срам, Ахмед, поне малко, че излезе на митинг да го защитаваш?!
    “В тази битка всеки глас е решаващ”, прогърмяваш. Затова ли Джейхан Ибрямов е казал на Мирослав Тодоров, че според теб ви трябват между 5 и 7 милиона лева? Какво щяхте да ги правите, ако ги беше намерил?
    Бегай, бегай, скрий се, бе! - така казват в моя роден край за такива, които са омазани в лъжи и някои други работи, ама толкова силно, че от километър вонѝ.
    “Не се страхувайте от Страха”, пишеш, Ахмед. Я, гледай ти, колко си смел пред секретарката, на която диктуваш - женска или мъжка. А ти защо се криеш?
    Преди месец, часове наред стояхме - репортери от десетки медии, в дъжда и студа, пред окупираната централа на ДПС: писах смс-и на Джевдет Чакъров ти да се покажеш поне за 5-10 минути пред нас. Този председател твой, дето се потѝ и срича безобразно, заяви безсрамно, че на края на процеса по одобрението на кандидатите за депутати, ще излезеш и ще говориш пред медиите. Излезе лъжа.
    В петък, 18 октомври, дойдох с оператора Христо Порязов и любезно помолих да се качим в кабинета ти и да разговаряме. Излезе пиарът - мазен и любезен, щял си друг ден да разговаряш с мене. Неистина.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен20/10/24 20:33

    Пишеш: “Когато духът на Страха се освободи от “бутилката”, стават радикални промени!” Оставям настрана неграмотността на написаното, но ти самият можеш ли вече да излезеш от бутилката, в която влезе преди много дълго време?! Съмнявам се. Тя е най-добрият ти приятел. Но и твоят затвор.
    Изобщо не съм сигурна, Ахмед, че ти създаваш това примитивно творчество за “феномени” и “хранилки”. Защото би означавало, че сам подиграваш себе си! Обезценяваш се. Обезсмисляш се.
    А ти не си такъв човек, не можеш да го понесеш. Болезнено честолюбив си и ужасно комплексиран. Затова си лесна плячка за манипулаторите, които ти развалиха рахата, за да предпазят себе си и те извадиха напред като жив щит в битките им за оцеляване на върха на хранителната верига.
    Като чета партизанския ти позив, Ахмед, единственото, което ми идва наум е да се обадиш на някой ходжа да дойде да ти бае - или каквото там се прави - да те освободи от кошмарите и страховете. Аз бих ти донесла пилешка супа за душата. Защото ми е жал за тебе, как само се срина, как разби ореола, как се овъргаля в калта на презрението след разкритията, които мнозина се правеха, че не забелязват през годините.
    Бедни ми, бедни Ахмед… Самозванец. Вече не си нито почетен председател, нито дори член на ДПС; самоизключи се. Доброволно се превърна в посмешище на това, което беше.
    Соня Колтуклиева

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен20/10/24 20:50

    Много точни коментари Ахмед Доган обкръжението от милионери го изяде всеки иска да си спаси кожата но мисля че този път няма да стане след изборите ще се случат много хубави неща.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен20/10/24 22:02

    Този господин Ахмед Доган и тези от АПС няма ли да кажат нещо за развитието на града, повишаване стандарта на живот на хората, някакви социални политики или само мислят как да отмъстят на “феномена” като се доберат до властта! Никой нищо не казва само искат хората да гласуват за тях!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен20/10/24 22:05

    Аз нямам нищо против Ахмед Доган. Всъщност никога не съм се интересувал особено много от това лице, а и стари уискита – все едно не пия, щото два пъти по-бързо увреждат черния дроб.

    Чета обаче преди малко, че Доган бил написал някакво писмо до всички българи. Викам си: я пък да го видим тоя чужденец, какво точно иска? Щото, аз честно да ви кажа, така и не разбрах последно: Доган българин ли е, турчин ли е (между другото в последния си предизборен агитационен видеоклип Ахмед Доган говори на турски), етнически хибрид ли е, американец ли е или майка му е рускиня, но от републиките. Щото си е малко тъмничък, все пак… При Пеевски поне всичко е ясно – той си е чист американец с български паспорт.

    Кратък поглед върху текста на Доган обаче бързо ми показа, че въпросната епистоларна творба е изпята в революционно-предсмъртен стил и реално представлява най-обикновен зов за помощ, щото голямото българче щяло да му вземе бизнеса на лицето Доган.

    Е, сега да видиш, Ахмеде, кво е! Когато ти подаряваха яхти и майбаси не пищя, нали така?! Тогава порции разпределяше и не стъпваше по-земята, беше като някакъв дрогиран от собствената си ултра-значимост сервитьор. А сега ще оревеш цялото село и ще ме убеждаваш, че твоята лична драма била наш национален проблем.

    Ами, не е, драги ми Догане. Не е наш национален проблем. Твой проблем си е и ако искаш, следващата неделя можеш да участваш в „Съдебен спор” по NOVA.

    И също така още нещо да ти кажа, не знам защо въобще допускаш, че ние – българите, ти дължим нещо. Че си опазил етническия мир в страната ли? Затова ли търсиш благодарност? Защото си мислиш, че да отложиш нещо е същото като да свършиш нещо, така ли? Тея глупости ги говори на дедо ми! Ама и той няма да ти повярва.

    Истината е, че ти съвсем умишлено в продължение на 30 години държеше даденото ти на концесия населението в турските райони крайно бедно и брутално неграмотно. Това беше твоята напълно съзнателна политика.

    Истината е, че ти дори за секунда не се опита действително да интегрираш пълноценно в българското общество тези твои роби. Ти единствено им назначаваше по един феодал, който пък ги щавеше, а после мазно ти носеше дарове. Това е истината. И всички я знаем.

    Дотолкова им държеше контрола на бедните хорица, че те дори искаха виза преди да напуснат границите на своите ментални села.

    Освен това, цитирам: “българските граждани са подложени на страх и зависимости”, пише още Доган. Абе, лицемер, ти сега ли го разбра това?! А мутрите през първата половина на 90-те, същите онези, с които ти бе приятел, не подлагаха ли цялото общество на „страх и зависимости”?

    А твоят близък авер, бизнесменът Илия Павлов, не подлагаше ли обществото в „страх и зависимост”? А после, отново с твое дейно участие, не продължихме ли да живеем „в страх и зависимости”? Та така чак до днес, когато ти взе, че сети за очевадното, само защото и твоят задник взе да гори?

    Виж, пич, сори, че „Америка за България“ ти взе бизнеса. Разбирам те, но от нас – българите, едно да знаеш: Тарикат мъж не писка! Преодолей го!

    В крайна сметка, вече си на възраст, а както комедиите, така и трагедиите имат своя край. Така че това е положението. Краят си е твой. Не наш. Пробвай с писмо до Ердоган. Пиши му. На електронната поща.

    Васил Петев

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен20/10/24 22:13

    Tek dertleri iktidarda kendi adamlarının olması, ciddi söylüyorum ülke dağılsın siklerinde olmaz, yeter ki iktidarda olsunlar.
    Tek dertleri milletvekili seçilme, siyasi parti yardımlarını alma, kazanılan belediyelerde kadrolaşma, ihaleler vasıtasıyla kendi adamlarını zengin etme derdinde, halkın dertlerinden bihaber habersiz, maksimum yaptıkları Facebook'ta mesajlar atmak, halkı korkutmak ve kışkırtmak.
    Adalet istemezler, ayrıcalık isterler. Haysiyet, şeref, insanlık yazmamı beklemeyin, bunlar önemli değildir bu hırsızlar için.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен20/10/24 22:36

      Гугъл превод: Притесняват ги само техните хора да са на власт, сериозно ти говоря, няма да имат нищо против държавата да се разпадне, стига те да са на власт.
      Единствената им грижа е да бъдат избрани за народен представител, да получават партийни помощи, да набират кадри в спечелените общини, да обогатяват собствените си хора чрез търгове, без да знаят за проблемите на хората, а максимумът, който правят е да изпращат съобщения. във Фейсбук, плашат и провокират обществеността.
      Те не искат справедливост, а привилегии. Не очаквайте да пиша за достойнство, чест и човечност, това не е важно за тези крадци.

      Изтриване
  18. Анонимен20/10/24 22:21

    Ahmet bey,
    Apeseye giden oyların yarısı koyun dediğiniz üst yaş grubu, diğer yarısıda pastadan pay almaya çalışan kesimdir. APS belediyelerinde işe sokmalar, odun yardımları, ihalelerde usülsüzlük vb. işler nedeniyle APS'nın aldığı oyların yarısı buralardan gelir.
    Mamaları kesildimi hepsi birden satar APS’yı, en azılı Yeni DPS'li olurlar.
    Bu kesimin aklı başına geldi. Seçimlerde göreceğiz. Koyun gibi güdülmeye devam mı edecek, yoksa uyanıp çalınan yarınlarının, aldatılmanın, küçük görülmenin, soyulmanın hesabını mı soracak göreceğiz.
    Size gelince, seçim sonrası durum malum. Ne ekersen onu biçersin.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен20/10/24 22:34

      Гугъл превод: Г-н Ахмет,
      Половината от гласовете, които отиват за Apese, са по-високата възрастова група, която вие наричате овце, а другата половина е сегментът, който се опитва да получи дял от тортата. Заетост в АПС общини, помощи за дърва, нередности в търгове и др. Половината от гласовете, получени от APS, идват оттук.
      След като храната им бъде спряна, всички те продават APS наведнъж, най-известните от които стават New DPS.
      Тази група се опомни. Ще видим на изборите. Ще видим дали ще продължи да го пасат като овце, или ще се събуди и ще потърси отговорност за откраднатите си утрешни дни, измамени, унизени и ограбени.
      Що се отнася до вас, следизборната ситуация е известна. Това, което посееш, жънеш.

      Изтриване
  19. Анонимен21/10/24 01:26

    Толкова прост народ , толкова малоумни хора ... Изобщо не мислите за бъдещето на вашето дете,внук,племенници и т.н..
    По новините на празно ли говориха за доган (даже не полагам усилия да му пиша името с главна буква😄) Не виждате ли Г-н Пеевски му изкара дето се вика гащите , и в повечето общини доста неща се промени , вие това виждате но се преструвате (играете ролята на 3-те маймунки) за това че получавате малко повече заплата от назначеното.. Събудете се хора 34 г. Този ПОМЯР изяде на всеки бъдещето , не видяхте сарая, майбаха, златния орел , яхтата му , защо сe криеше пред новините , защо го изгониха от сарая защо ???! Нали е почетен ....?!!! Защо всеки бяга извън България , а той си живее в сарая за 5-то му население той вгради пари , това са 34г. Стига сте заспали толкоз години . Ако не мислите за себе си мислете за вашите бъдещи дечица.. За това че ви дават 20 лв за да гласувате , недейте да си играете за бъдещето на хората...
    С ръка на сърцето си подкрепям Делян Пеевски 8 ( ти си бъдещето) време е за ново начало , нека деребеите да си отиват в тяхното сметище

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен21/10/24 08:17

    Дерибеите 34г. в Ардино не даваха да се докоснеш до общината ако не си дпс. Е драги сега ще сме ДПС- НОВО НАЧАЛО и се пригответе да гледате общината отвън. Вземайте си проскубания сокол и дим да ви няма. Толкова хора изтормозихте, на всеки избори с ходжата се разхождате, а за грях не сте чували срам! Пеевски е шанса да се справи с вас. Герб явно неуспяха!

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен21/10/24 09:15

    Kolko leva e dds na sapunia v rbg, a dds na 🥒🧅🧄🍄🌽🥕🌶🫑🥦. Pitam za edin priatel ot Izmir.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен21/10/24 12:47

    Ахмед Доган,35 години режеше глави,уволняваше,разпределяше порциите в БГ,обграждаше се с обръчи от фирми,махаше председатели с една дума колеше и бесеше и ...изведнъж иска помощ от целия български народ за да спасял демокрацията,догане догане хората вече не са глупави,събудиха се събудеха се

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен21/10/24 21:00

    А бе глупаци ( целия български народ) Ахмед Агата умишлено го направи този сценарий,как иначе ще се оттегли от тази помия , руснаците не го оставят намира човека.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.