24rodopi.com/Общество

„Това е хляб на втория ден след закупуването му – мухъл. Заминава направо в контейнера. Иначе много претенции за ДДС, за някакви облекчения и т.н. Цената постоянно се вдига, обратно на качеството. Направо да ни продават празни найлонки, с които го пакетират. На същата цена. Сигурно тогава ще са най-доволни!“, споделя читател на 24rodopi.com.




Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/5/25 08:25

    това от наща фирма (хлебозавода) там толкова трае

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/5/25 08:39

    Целта е да молят стадото макаци

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/5/25 08:57

    İ pri nas e sıstoto nyama kontrol!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/5/25 09:08

    Нещастници, истинския хляб мухлясва за два дена, това означава, че е без консерванти

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен21/5/25 10:26

      Истинският хляб става камък след един ден, този стои мек два месеца, но на втория ден мухъл. Отиди до Гърция да видиш истински хляб, на ръси мозък тук. Помним и едно време какъв беше хлябът

      Изтриване
    2. Анонимен21/5/25 10:49

      10:26 ТОЧНО ТАКА!

      Изтриване
    3. Анонимен21/5/25 15:10

      Точно!!

      Изтриване
    4. Анонимен21/5/25 15:11

      Много си тъп или смяташ хората за тъпи! Отиди в Гърция и виж какво е хляб!!

      Изтриване
  5. Анонимен21/5/25 09:15

    Защото доставчиците ги въртят в бусовете
    събират от един магазин хляб от вчера,
    дават на другия като пресен.
    След като се завърти два пъти и попаднеш на този хляб на втория ден отива в коша

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/5/25 12:01

    Ми те не са обещали че като вдигнат цените ще подобрят качеството, то иначе печалба няма да има.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/5/25 12:59

    То да беше само хляба

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен21/5/25 13:36

    Нормално.Хляба днес се продава в найлонови опаковки и се спарва.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен21/5/25 15:11

    Антибиотик...Браво...

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен22/5/25 09:23

    Опаковат хляба в найлонови торбички за да се удължи срокът му на годност, като се създаде бариера срещу влага и въздух. Хлябът обикновено остава свеж около 3 до 5 дни при стайна температура. Но това не важи за хляб от фуражна пшеница, наблъскан с набухватели.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.