24rodopi.com/Общество
„Това е хляб на втория ден след закупуването му – мухъл. Заминава направо в контейнера. Иначе много претенции за ДДС, за някакви облекчения и т.н. Цената постоянно се вдига, обратно на качеството. Направо да ни продават празни найлонки, с които го пакетират. На същата цена. Сигурно тогава ще са най-доволни!“, споделя читател на 24rodopi.com.
това от наща фирма (хлебозавода) там толкова трае
ОтговорИзтриванеЦелта е да молят стадото макаци
ОтговорИзтриванеnapravi si sam. 😅
Изтриванеİ pri nas e sıstoto nyama kontrol!
ОтговорИзтриванеНещастници, истинския хляб мухлясва за два дена, това означава, че е без консерванти
ОтговорИзтриванеИстинският хляб става камък след един ден, този стои мек два месеца, но на втория ден мухъл. Отиди до Гърция да видиш истински хляб, на ръси мозък тук. Помним и едно време какъв беше хлябът
Изтриване10:26 ТОЧНО ТАКА!
ИзтриванеТочно!!
ИзтриванеМного си тъп или смяташ хората за тъпи! Отиди в Гърция и виж какво е хляб!!
ИзтриванеЗащото доставчиците ги въртят в бусовете
ОтговорИзтриванесъбират от един магазин хляб от вчера,
дават на другия като пресен.
След като се завърти два пъти и попаднеш на този хляб на втория ден отива в коша
Ми те не са обещали че като вдигнат цените ще подобрят качеството, то иначе печалба няма да има.
ОтговорИзтриванеТо да беше само хляба
ОтговорИзтриванеНормално.Хляба днес се продава в найлонови опаковки и се спарва.
ОтговорИзтриванеАнтибиотик...Браво...
ОтговорИзтриванеОпаковат хляба в найлонови торбички за да се удължи срокът му на годност, като се създаде бариера срещу влага и въздух. Хлябът обикновено остава свеж около 3 до 5 дни при стайна температура. Но това не важи за хляб от фуражна пшеница, наблъскан с набухватели.
ОтговорИзтриване