На Председателски съвет днес Илия Илиев е внесъл предложение за промяна в Правилника за работа на Общинския съвет. Да започне да се протоколира всяко заседание на Председателския съвет, защото се оказва, че до този момент такива не са водени и нямало практика за това, гласи предложението на шефа на групата съветници от ГЕРБ.
"Излиза, каза Илиев, че на тези съвети се събират група от хора, които си говорят нещо, а реално не може да се потърси отговорност за приети точки от Дневния ред. Последният казус е този за ген. Делов. На Преседателски съвет всички групи в Общинския съвет бяха съгласни с номинацията му, а после вижте какво стана. Когато попитах къде е въпросния протокол, ми бе отговорено, че няма практика да се водят протоколи от Заседания на Председателския съвет. Как е възможно, та нали на тях обсъждаме точките от заседанията. Вижда се кой какво отношение има към точките, кой какви предложения прави по проектореда", каза Илиев.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

17 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/1/13 21:19

    aбе Илия гледай си дюнерите какво разбираш от политика,под вола теле ли търсиш

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/1/13 09:28

    ами това значи ,че всички които участват или са
    участвали в този, незнам какъв председателски съвет,са неграмотни

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/1/13 09:32

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/1/13 09:46

    стига с тази тема бе глупаци,минало заминало,гледайте в бъдещето,що дюнерджията нищо не казва за това ,че БГе с 7 млн население,каквото е било през 1947,затова че сме най бедни,висока смъртност и пр и пр,Делов та Делов,аман от демагози,колкото до партия ГЕРБ крайно време е да се махат,че нищо не направиха

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/1/13 09:52

    Тези нали бойкотираха и повече нямаше да влизат на заседания

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен4/1/13 10:32

    господин Илиев, председателският съвет не е орган който приема решения, а се явява като помощен орган на съвета. не е важно кой какво е казал там, важно е какво се разглежда на заседанията ..
    по тази логика на сесиите се говори много, а отговорни за действията си няма .. ние гражданите очакваме действия от избраниците си, а не празни приказки

    ОтговорИзтриване
  7. Марин4/1/13 10:36

    Не са ли ни такива всички общински съвети в цялата област. Забележката не е само към Общински съвет Кърджали. Докъто забележката за генерал Делов е друга много по дълбока тема и това няма нкак да се реши когато ДПС е в Българското политическо пространство. Премахването на двойното гражданство е част от това. Зашото няма да спрът спекулациите и скандалите на тема етности с двойното гражданство в страната ни.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен4/1/13 13:45

    Председателски съвет не трябва да съществува!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен4/1/13 14:15

    На този так.нар. "Председателски съвет" нищо не правите, само си чешете езиците и си дръгнете политическата краста! Н е к а д ъ р н и ц и!
    А защо не погледнете, че градът тъне в мрак,защо не видите мръсотия по улиците, дупките от скорошните ремонти? Къде блеете, или само за джобовете си мислите?
    Затова ли ви избрахме селски кретени?
    Колко пари да гушнете от кимисии и далавери?!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен4/1/13 16:56

    ne si li gi zapisva vseki savetnik sam s diktofona si ili s telefona si, hem da ne gi zabravya?!?!?!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен4/1/13 18:44

    абе г-н Илиев, вземи си огледай групичката съветници и се очисти от двуличници, използвачи и некадърници, щото избори 2013 чукат на твоята врата и ако имаш амбиции да си в листата от област Кържали, трябва да покажеш, че можеш да водиш дружината и да вземаш мерки, когато някой от тях се оака, щото после, ако не спечелите изборите първи те ще те забравят,мога да ти кажа кои двама от твоите съветници първи ще вратна към другите, така че умната!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен4/1/13 18:58

    a be pedali mrasni stiga sas toq delov pomislete vece za toq narod no kak da mislite. kato neznaete nishto osven da nasiskvate horata po mejdu im

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен4/1/13 18:59

    a be pedali mrasni stiga sas toq delov pomislete vece za toq narod no kak da mislite. kato neznaete nishto osven da nasiskvate horata po mejdu im

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен5/1/13 01:20

    Прокуратурата и МВР да започнат незабавно разследване на министъра на земеделието и храните Мирослав Найденов и на неговата заместничка Светлана Бояна, които веднага да бъдат отстранени от постовете им, а в Народното събрание да се създаде анкетна комисия, която да разследва случая със скандалната сделка за дюните в Несебър

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен5/1/13 01:33

    БОКО СИКАДЖЯТА

    СПРЕТЕ МУТРАТА И КОТАРАЦИТЕ МУ,И ЦЕЦОВЦИТЕ МУ,И МИРО НАЙДЕНОВЦИТЕ И ВСЯКАКВИ КРАДЦИ ОТ ВСЯКАКЪВ РАНГ И КАЛИБЪР. ИНАЧЕ МАЙКАТА НИ ЩЕ РАЗГОНЯТ БАНДЮГИТЕ. ВЪПРОСЪТ Е КЪДЕ Е ЕВРОПА.ТО НЕ БЕШЕ "АЛО,ТАНОВ",ТО НЕ БЕШЕ ВУЧКАТА,ТО ПРАВИТЕЛСТВЕНИ САМОЛЕТИ ЗА "ТИГРИТЕ" МУ,АМИ СКОРОПОСТИЖНАТА СМЪРТ НА ЖЕНАТА НА МИШО БИРАТА И ПИСАТЕЛЯТ НА МАФИЯТА- ГЕОРГИ СТОЕВ,А БОБИ ЦАНКОВ,А МИЛИАРДИТЕ ПОТЪНАЛИ В КУХИТЕ МАГИСТРАЛИ,СКАПВАЩИ СЕ ЗА ГОДИНА-ДВЕ. С ДВЕ ДУМИ-БЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ МАФИЯТА-ГРОЗНОТО Й ЛИЦЕ Е БОКО.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен5/1/13 10:16

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен5/1/13 10:24

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.