23-годишна кърджалийка падна в кладенец заради прогнили дъски и се удави.
Момичето казало на близките си, че отива до тоалетната. Тъй като не се е върнала, от семейството тръгнали да я търсят. Според съседи от село Царевец, младата жена е изчезнала още в петък, но близки твърдят, че е излязла рано в събота.
Към 9 часа тялото било открито в близкия кладенец.
Къщата е в периферията на Кърджали, по пътя за Енчец.
"Дойдоха две линейки, коли на полицията и пожарна. Спасителите се спускаха с въжета в дълбокия кладенец. Дъските са били много стари, но семейството е нямало пари, за да ги подмени", разказаха за 24rodopi съседи.
 
Очаквайте подробности
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/3/13 13:37

    Къде е станало? Кой квартал?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/3/13 13:42

    тва е в някво село сигурно....отишла да сере и не се върнала бе глупак, къде в града има тоалетна вънка, това да не е 16 век толкова ли сте изостанали там !!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/3/13 13:43

    Не вярвам да е станало в града??Кладенци има ли??? А и за какво и е тоалетна вън??Най-вероятно е в някое от селата!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/3/13 15:33

    13:42 увас сигурно вурху ламинанта серете дейба тапак мръсен

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/3/13 16:10

    Колко жалко за момичето.Такава нелепа трагедия и всичко е заради тези пари.Хората нямат средства за най-необходимото.Жалко за един млад човешки живот.Това е малък и красив град, но за съжаление безработицата там е голяма и нищо чудно в това, че хората не са имали възможност да подмени дъските.Дано за в бъдеще ни очакват по-хубави дни и дано повече не се случват такива трагедии с никой...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен30/3/13 16:27

    Eto tova e deredjeto v republika Bulgaristan horata jiveyat oshte v 15 vek

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен30/3/13 18:24

    Това момиче е на 26 години , психично болна , не е кладенец , а шахта , в незаконните постройки в ромската махалата в землищата на с.Царевец.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен31/3/13 10:35

    ne v zemli6teto na tsarevec a pokrai bai to6ovata vila kudeto e pulno sas indianci i takiva trapove koi znae ko se e slu4ilo na gorkata o6te dokato stigne do kladeneca

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен31/3/13 11:47

    Tova vestnik laje.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен31/3/13 14:38

    onya boyko borisov e za ebane pedal mrisen oprai kakto trya dirjavata cak jena mu da ebazapalete tva skapano zname nyama takava dirjava

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.