Протестиращите бивши металурзи от ОЦК бяха посрещнати пред офиса на Първа инвестиционна банка (ПИБ) в Кърджали от… охраната. Гардът съобщи, че управителят отсъствал и се опита да върне групата пред сградата на Областна администрация. Там, по неговите думи, щяло да има среща с областния управител Иванка Таушанова.
Това изнерви протестиращите, които реагираха: „Ние не сме маймуни, за да ни разкарвате!". Работниците настояват Таушанова да дойде при тях.
Протестиращите излъчиха 5-членен комитет за преговори с банката, която според тях има вина за забавянето на изплащането на заплатите им.
Срещата с Таушанова е насрочена за 13 часа. На нея работниците ще искат банката да спре да обжалва съдебните решения, за да могат да получат парите си. Имало натрупани средства от продадените активи на ОЦК, но те са блокирани заради обжалванията на ПИБ и Валентин Захариев.
Пред офиса на ПИБ има засилено полицейско присъствие.
 
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

23 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/3/13 11:45

    Време беше да ударите по масата с юмрук,досега наистина ви правеха на маймуни, ама и вие им се връзвахте на бананите които ви подхвърляха. Сега само евала мога да ви кажа, искайте си вашето до дупка!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/3/13 11:49

    Първа инвестиционна банка направи всичко възможно да има криза в ОЦК. Целта беше да се разграби завода. Нямаше толкова големи проблеми, за да се спре цялото производство. Всичко беше нагласено.
    За да откраднат завода на Захариев ПИБ заби ножа на 500 семейства в Кърджали.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/3/13 11:53

    Прав си, 11:49. Първа инвестиционна БАНДА е виновна за положението с ОЦК. В.Захариев не е чак толкова луд, че сам да си коли кокошката. И той има вина, но не чак толкова голяма колкото на алчния Цеко Минев.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/3/13 11:55






    Петко шофьора в горското-кво правим сега,ако твоите хора не управляват ще гризнеш чокъра няма да ти позволим и този път да завъртиш гъза както винаги си го правил.






    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/3/13 12:05

    Споко, шефа на Пиб е заминал в София да товари лично чувалите с парите за заплати

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен6/3/13 12:11

    Спрете се, бе! Захариев съсипа комплекса, а някакви луди го защитават. Той открадна хляба на хората! Престъпник и крадец!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен6/3/13 12:14

    Къде си Боко,кацни пак с хеликоптера и раздай пликове с пари.Или вече не сме ти нужни?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен6/3/13 12:15

    Какво може да се очаква от бившето ченге Петров, сега управител на ПИБ? То на всякъде само бивши ченгета - кога ли получиха икономическо образование? Слуги на червените гайди! Всички беди в тая държава идват от комунягите - кога най-накрая трябва да го разберем?! Това не е партия, това е октопод, от който няма отърване.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен6/3/13 12:25

    Изявление на Цеко Минев:
    Братя работници, пари за заплати ще има, ама нека първо да спечеля битката за Банско. Да си направя влека. Да дойдат чужденците. Да им го начукам, тяхната мама гадна и богата, да им взема паричките. Да се увеличат тези парички в моята банка. И тогава ще ви пратя цял чувал с пари.
    Пращам ви и много поздрави от мая ахпапин Валентин Захариев, с когото строим луксозни къщички на негрите в САЩ. И тяхната мама също.
    Успех на протеста. Аз съм с вас.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен6/3/13 12:27

    Първа инвестиционна банка направи всичко възможно да потопи и парите на ожилените от тандема Хр. Русев - Дуков. Изчезналите 400 хиляди лева са в същата банка, но една от много сметки на Дукича. Вижте палата на Кирилка в Гледка и баровската вилата на Дуков в Петково. До металурзите трябва да застанат и всички изгорели от аферисти по имотни измами Време е заспалата ни прокуратура да се самосезира и да разследва всички имотни сделки извършвани от Дуков и с други лица.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен6/3/13 12:37

    Нали Б.Б. и неговата кавалкада обещаха да се изплатят всички пари на металурзите! Какви снимки и приказки имаше на центъра! Всички позираха и май се насраха! Къде са сега! Хайде единия не бива да се тормози, че пак ще влезе в болница, ами Татаушанова къде ееееее...

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен6/3/13 12:44

    хей тапунгер ти ли ще ми одобряваш коментарите?

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен6/3/13 13:13

    Кой доведе ОЦК до фалит? Не беше ли Захариев? Или вече паметта ви изневерява?

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен6/3/13 13:26

    Банката е единствената, която се опитва да направи нещо смислено!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен6/3/13 13:27

    За 400 000 лв. ли пишеш? А защо не споменеш и за 2 000 000 лв., които Захариев не иска да даде на работниците? Този се опитва да граби от нашите пари!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен6/3/13 13:34

    Някой яко ни ебава, колеги! Според мен виновниците са Захариев и Сираков!

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен6/3/13 13:52

    ТАУШАНОВА Я НЯМА ! ТЯ Е НА ПОХОД И ЗАЯВИ , ЧЕ НЯМА ДА СЕ ВРЪЩА ОБРАТНО ! ЩЯЛА ДА ОСТАНЕ В ГОРАТА ПРИ ЗАЙЦИТЕ !

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен6/3/13 15:18

    ЗАЩО ЗАБРАВИХТЕ МЕТРЕСАТА НА ЗАХАРИЕВ СЛАВЕЯ , ТЯ НЯМА ЛИ ВИНА ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА ЗАВОДА ?

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен6/3/13 21:14

    Дръжте бившито ченге за гушата ! Франгаджията и Помака открадаха парите ни ! Искаме възмездиееее.... Долу Крадците и затвора за ЧЕНГЕДЖИЙТЕ и МУТРИТЕ ! ПЕТРОФФФФФФФФФФФФФФФФ свърши се твоята "Държим те на мушката Гелеме "! ПОМАКА Сираков прави ресторанта си Социална Кухня за бивши Металурзи ! Безплатен обяд за всички бивши работници всеки ден !

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен7/3/13 09:06

    До 15;18 Абе гербаджия, не плюй по шефката, че ако не беше тя, щеше да си безработен още преди 4 години! Или си този който го хванаха да краде и те наритаха?

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен7/3/13 10:16

    Какво направиха Таушанова и Цвета за нас?

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен7/3/13 14:06

    Този Стойчо може и червен картон да им покаже..

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен7/3/13 18:45

    Драги металурзи ,вие си продадохте достойнството за някакви жълти стотинки ,които Боко ви даде с големи обещания за светло бъдеще на завода.Защо тогава не го изритахте като го знаехте , че всичко беше да трупа дивиденти за сметка на вашето окаяно състояние?Да чакате от Таушанова и Боко помощ-все едно от умрял писмо.Грозно ,но е истината.Вие вече не му трябвате.Има по голям проблем-крои му се раирана пижама.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.