Водачът на листата на ПП ГЕРБ в Кърджали Цвета Караянчева отпразнува именния си ден с голям фолклорен празник в кв. „Веселчане", съобщиха от пресцентъра на партията.

Стотици кърджалийци дойдоха да я поздравят и да й засвиделстват подкрепата си на предстоящия вот. „За първи път имаме народен представител, който не жали сили и време да помага на хората и да ангажира централната изпълнителна власт с решаването на проблемите им. Да си все така усмихната, земна и сърцата, Цвете", пожелаваха й хората, с които Караянчева сподели личния си празник. „Щастлива съм, че дойдохте да споделите с мен големия християнски празник Цветница, предвестника на Възкресение. Благодаря ви за доверието, приемам ви като собствено семейство и няма да се уморя да воювам за вас, за вашите потребности и по-добър живот", отвърна водачката на листата и областен координатор на ПП ГЕРБ. За доброто настроение на всички присъстващи се погрижиха самодейците от читалище „Родопски фар", фолклорен оркестър от Хасково и DJ Георги Точков.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

33 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/4/13 22:36

    PLAKATITE NA BSP HARESAHA LI VI TVA E POBEDITELQ V KJ :)

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/4/13 22:38

    CVETE 4ESTIT IMEN DEN I ZAGUBA NA IZBORITE

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/4/13 23:07

    Ако го е платила с лични средства, а не от партийната каса, евала!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/4/13 23:17

    Ами така е лесно когато плаща партията няма лошо ! Колко ли гладни съчънлий са се облажили !
    А между другото ето какво гласи Бойко Б. и Цв.Цв.
    ЕКСКЛУЗИВНО! БОРИСОВ И КОМПАНИЯ ГОТВЯТ СВАЛЯНЕТО НА ПРЕЗИДЕНТА ПЛЕВНЕЛИЕВ! БОРИСОВ СЕ ЦЕЛИ В ПРЕЗИДЕНТСКИЯ СТОЛ, ЗНАЕЙКИ, ЧЕ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА Е ПРЕМИЕР!
    Таен, задкулисен план е задействан за свалянето на президента Росен Плевнелиев от кръга около Бойко Борисов, Цветан Цветанов и компания. Както е видно и от къщата на Борисов в Банкя и Разузнаването му се отчита, според скандалния запис от срещата на Борисов, Мирослав Найденов и прокурор Николай Кокинов, в който лъсна отвратителната Симбиоза между изпълнителна и съдебна власт.

    Президентът Росен Плевнелиев е подложен на тотална атака от кръга на Борисов и тя христоматийно лъсва от поръчките, изпълнявани от медии и журналисти, които са под личен контрол на Борисов & Цветанов.

    Миналата седмица в предаването на Любица Кулезич лидерът на РЗС, който е близък до щенията на Бойко Борисов, с тънка усмивка изтърва, че подготвят „импийчмънт на президента”.

    Дни по-късно самият Бойко Борисов „нехайно” пусна лакмус, заявявайки, че ще стане президент и всички, на които дава автографи ще гласуват за него за да седне в президентския стол.

    Борисов е напълно наясно, че повече никога няма да бъде вече премиер, без значение от резултатите на предстоящите параментарни избори. С уличния си нюх той прекрасно разбира и това, че след четири години ще бъде една горчива история, или … затворник.

    Така, за поредното спасяване на Борисов чрез овладяване на висока властова позиция, влиза в ход задкулисно „активно мероприятие” за свалянето на президента Росен Плевнелиев, насрочването на нови президентски избори, в които Борисов се вижда като новият президент.

    Планът е в ход, разкри АФЕРА от изключително близки до кръга Борисов – Цветанов източници.

    В същото време Росен Плевнелиев е все по-сам. Той чисти „къртиците”, но около него няма истински верни умни съветници, които да го предпазват от подлости и това се отчита от Борисов, Цветанов и компания – че го прави лесна „мищена”.

    От скандалния запис става ясно, че и Разузнаването се отчита на Борисов. За МВР и службите е излишно да се коментира – те продължават да бъдат индиректно в ръцете на Цветанов.

    Борисов се нуждае неистово от овладяване на президентския пост, смятайки, че така ще оцелее, а и ще има възможността да „ръководи парада” и да се отърве от ударите на закона. Друг е въпроса какъв президент може да бъде Бойко Борисов, който определя кой прокурор е „манаф” и кой се „е…”.

    Дали ще успее да прояви истински характер Плевнелиев да спре задкулисната завера на Борисов и компания и да я разсече, предстои да видим.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/4/13 01:13

    Четири години на държаха гладни много веселие и празници настанаха. Пак ще има глад. Не съм видял и чул г-жа депутатаката с свои средства да плати и почерпи една чорбица.Стига лъжи.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/4/13 07:03

    22:36 А плакатите на ГЕРБ харесаха ли ти? :)

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/4/13 07:05

    23:17 Ако вярваш на тези махленски клюки и на още куп подобни,значи си една голяма махленска клюкарка. :)

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен29/4/13 07:18

    БРАВО ЦВЕТА. ОТ КИРКОВО СМЕ ЗА ТЕБ И ГЕРБ. НЕ НА ДОНОСНИЦИТЕ И АГЕНТИТЕ БСП=ДпС.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен29/4/13 08:10


    Империята на злото ГЕРБ се разпада


    Не на страха!

    Маските паднаха. Политическите мародери започнаха да се цапат един друг. Тези, от които се страхуваше цялата страна, се оказаха жалки страхливци. Империята на злото се разпада. Печели народът, защото може да каже "Не на страха" и да направи своя свободен избор.

    Сега е времето да отстраним от властта тези, които принуждаваха младите да напускат България и да мизерстват и спестяват в чужбина, за да спасяват от глад своите близки; тези, които ни рекетираха с подкупи, налози и ограничения; които ни поучаваха да садим картофи, като че ли сме паднали от Луната; които ни залъгваха с мизерните пенсии, като ту ги „повишаваха“ със стотинки, ту се отказваха; които ни накараха да се страхуваме да не се разболеем, защото нямаме пари за болници и лекарства; които ни принудиха да пием мръсна вода и да ядем отровни храни; да изпращаме със страх децата си на училище, където могат да ги пребият, изнасилят и отровят с наркотици; които ни накараха да не се срамуваме, че сме безработни, защото цели градове и райони са като нас, само децата си не можем да гледаме в очите; тези, които измисляха как държавата да ни вземе и последните стотинки; които накараха народа си да тъне в мръсотия и нищета. Сега е времето, не можем да ги изтърпим още един мандат.

    Сега е времето да изберем сред хората, които не се страхуваха, да се противопоставят на милиционерщината и грабителството, не правиха компромиси и не влизаха в колаборация с режима на „премиера-слънце“; тези, които са носители на европейското демократично мислене и на които Европа се доверява; тези, които са готови да обединят усилията си и да поведат страната ни към едно по-спокойно, сигурно и нормално бъдеще.

    Сега е времето да направим избора - диктатура или демокрация, мизерия или добруване, България или Те.

    Ако сте съгласни с нас, присъединете се!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен29/4/13 08:36

    По-добре мъжкар-мафиот , отколкото педераст-крадец........

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен29/4/13 10:34

    ЗАЩО имаме ПРЕДСРОЧНИ избори ? Защото българите са наивници и си мислят, че нещо може да се промени в положителна посока.
    За съжаление се сменят само тези, които ще получават големите пари, а българинът ще е пак прецакан.
    Тия мутренски групировки на Борисов и Станишев трябва да се изметат завинаги, ама как да стане това?Само организирано да гласуваме на 12 май срещу тях.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен29/4/13 10:55

    Браво цвете, ти си номер едно. останалите пионки без една буква глас.а пък багдасаров този двуличник и некадрник ще ти лиже праха.аегеенти на Държавна сеигуурност - дпс и комунисти - бсп. представете си още се показват а ние говорим за демокрация.за крадците -демокрация вместо конфискация и затвор. Слушахте ли Гамизов какво изнесе в неделя за белене .Народе докога ще търпиш тези грабители и поробители от БСП,тройната коалиция и дпс.писна ни вече този път ние ще ги набетаме където трябва

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен29/4/13 11:45

    За кого ще "воюваме",моля????
    хм...???"за вас" ли???
    Блажени са вярващите!!!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен29/4/13 12:00

    БОЙКО ОТЧАЯНО ЛЪЖЕ ПО МИТИГНИ В ХАСКОВО И СИМЕОНОВГРАД, ЧЕ СА ГО ПОДСЛУШВАЛИ У ТЯХ, ДАЖЕ В ТОАЛЕТНАТА, ЗА ДА ПРЕДИЗВИКА СЪЧУВСТВИЕ- ГОРКИЯ ЧОВЕК. САМО ЧЕ КОЙТО Е СЛУШАЛ ЗАПИСИТЕ ЗНАЕ, ЧЕ ДЕЙСТВИЕТО СЕ РАЗВИВА В НЯКАКВО ЗАВЕДЕНИЕ- НАЙ-ВЕРОЯТНО ЧАСТЕН КЛУБ И БОЙКО ПРИСТИГА ПОЛОВИН ЧАС ПО-КЪСНО И СИ ТРЪГВА ПОЛОВИН ЧАС ПО-РАНО- ЗНАЧИ НЕ Е У ТЯХ. И В ТОАЛЕТНАТА ПИКАЕ МИРО МЪРШАТА, ЗАЩОТО ТОЙ Е ОКИЧЕН С МИКРОФОНИ.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен29/4/13 12:01

    Значи законното подслушване се явява доказателство в съда, а незаконното, или ненареденото от МВР / което е спорно/ се явява нищо не значещо?!?!?!?!?! Абе вие нормални ли сте бе законадатели??? Мръсни гадове, направили сте всичко възможно да се окопаете във власта със закони, законченца и тн и тн, ама ние няма да ви оставим така!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен29/4/13 12:18

    Що е ГЕРБ?
    -Замразени заплати и пенсии
    -Захранване на децата при рязане на ленти/чисти ръце???/
    -ТСБ и Ц.Бориславова
    -Румяна Желева-неговия фаворит
    -случая със Сесил Каратанчева и SMS-ите на Б.Борисов
    -литературни изблици - "Винету-
    -"приветствието"от САЩ към матраяла у нас
    -находището Му от здравни министри
    -достойният кадър Калина Илиева
    -трагедията с Мирослава и цинизма със следовото куче
    -феодалните старчета
    -Географът и СОМАЛИЙСКИЯ залив
    -М.Топалов и Б.Борисов
    -СРС Мишо Бирата
    -Натиска върху Ваньо Танов
    -историята с ОЦЗ Кърджали
    -почти същото,но с ВМЗ-Сопот
    -откровенията към работничката със златните пръстени
    -археолози,калорифери и магистрали
    -предложение към IT специалисти да станат овчари
    -ще строим Белене - няма да строим Белене
    -ще гонимЧЕЗ -няма да гоним ЧЕЗ
    -постъпката на Б/улката/ Б/еглец/
    -СРС Борисов,Найденов,Кокинов ...&...
    -България -дюнерджийница
    -постоянното присъствие на "калинки"и"бръмбари"

    Ееееххх...Ако някой може да събере заедно всички гафове/светли мисли/ на вундеркинда Б.Б. сигурно ще остане под пари...Ееееххх
    А дотогава,да помислим и на 12.05 2013 да напръскаме с пестицид за политически насекоми!!!!!

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен29/4/13 12:21

    Гласувайте пак за ГЕРБ за да просите по улиците и да бъркате контейнери и кошчета и младежите да напуснат страната....

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен29/4/13 14:07

    Яжте на Бойко хуя и злобейте педали! На 13.05 се гответе за минети,гадове продажни!

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен29/4/13 14:51

    Искам само Въртоглавия!

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен29/4/13 15:30

    BOIKO 6TE QDE VARTOLETA NA 13.05 :)

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен29/4/13 18:54

    Първо към редакцията : не знам къде ги видяхте тези стотици души на това събиране,престанете да надувате нещата.Аз съм кореняк веселчанец и наблюдавах тържеството на к-жа Караянчева,на което не видях много хора от квартала,а по-скоро пришълци от други квартали,даже имаше и едно бусче с пловдиски номера- е то Пловдив си е до Веселчане :-).
    Второ към г-жа Караянчева: какво общо има тя с този квартал,че едва ли не тук ще празнува Цветница,познава ли поне един човечец от квартала с изключение на тези които са верни партийци.
    Трето към всички които се опитват да осмиват съчанлиите: не коментирайте хора,които забравени от българската държава са гонени и от турци и от гърци и въпреки това не са си сменили нито имената нито вярата.
    Четете малко история и тогава коментирайте кой съчанлия с колко кюфтета ГЕРБ ще купят.То се видя кои са за кюфтетата!!!

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен29/4/13 19:38

    Най-важното, което искам да споделя в този момент е, че не ме познавате. Само сте ме виждали. Възможно е дори да сте запомнили характерни черти от лицето ми, например голямата и вече грозна бенка над лявото око. Но реално не ме познавате. Защото аз не съм недоволния, заради надписаните сметки за ток и вода от чешките бандити - които се оказаха, че не са чешки - пак са български. Причината за яростното ми недоволство е друга. Отдавна всички знаем, че едно незначително и непроизводително малцинство е узурпирало кормилото на държавата и периодично променя регламентите за живот според личните си интереси. Представителите му крещят повече от останалите, обикновено без нужда, жестикулират и гримасничат според актуалната мода. Наричат се активисти, секретари, председатели, бандити, политици, бизнесмени, банкери, социолози ... И докато ние закъсняваме с реакцията на променящите се условия, заради измамното чувство за лоялност към досегашния начин на поведение. Или защото наивно излъскваме позацапаните от поредните промени идеали за чест и достойнство. Престъпният сговор на малцинството вече ги е отменил. За кой ли път? Има ли смисъл да броя и припомням. Важно е, че докато се оглеждаме объркани, и с невярващи очи, те вече живееха по друг начин, с други закони. И напълно различни оценки за позволено и забранено.


    Иначе играят една и съща игра: трупане на имоти и пари. И власт. Колкото може повече власт. Друго не ги интересува. Затова дългът им към абсолютното човешко, което през годините запазваше лицата ни такива каквито винаги са били – само ги правеше малко по-тъжни и понякога отчаяни - стана нетърпим. Вече имаме право да ги третираме като не-човеци. И защо те, обикновените чиновници на злото, си въобразяват, че само на тях е позволено да взривяват, палят, отвличат, плячкосват, убиват… Колко нагло си присвоиха правото принадлежащо на нас, преживели адовите болки на безсилието. Не само заради липсата на елементарен разум във всекидневието. А и заради чудовищните несправедливости, наричани приватизация, преход, пост-социализъм, свободен пазар… И как ли не още, докато злоупотребяваха с хлапашката ни екзалтация, с надеждите и желанието за нормален живот. Умело изразходваха ресурса на всеобщото недоволство. Превърнаха го в част от своята игра. Редуцираха го до жестове и лозунги. Предизвикателни, но и театрални.


    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен29/4/13 19:38

    През цялото време ни принуждаваха да живеем безвкусицата и бездарието, в които те самите живееха. Животът с тях винаги напомняше училище или казарма. Така не ни позволяваха да пораснем. И не беше случайно, че репресиите обикновено се прилагаха колективно. Постоянно понижаваха, изтласкваха, деградираха и заглушаваха отделния бунтовник и личното недоволство. Недоволните и разбунтувалите се нямаха имена. Или ги имаха само за кратко. Спомнете си колко немощни бяха опитите да бъдат възкресени страдалците, дори в апогея на всеобщото недоволството. Появиха се само няколко личности, станали слабо известни, и бързо изчезнаха. Нямаше ги. Отново се превърнаха в апокрифи. В шепот. В тема за говорене между отделни хора, и те в състояние на постоянно изтласкване и заглушаване. Затова пък се засилиха опитите да се увековечи присъствието на гнусните фамилии. Споменаваха се въображаемите им заслуги и постижения. Подрънкваха старчески разхлабената струна на носталгията. Медиите с досадно постоянство представяха животински екземпляри в ролите на дядовци, бащи, сестри… На народа, на кого друг, до там им стигаше въображението.


    Но нека номенклатурните, партийните и олигархичните маймуни не си въобразяват, че още са атрактивни. Подлостта, лукавството, ненаситната алчност, некадърността и липсата на срам и чувство за отговорност станаха нетърпими. Затова искам да удрям, да бия, и да убивам… Защото дори протеста и бунта се оказаха крачки в безсмислието. Тук, на това мястото, отдавна няма никакъв смисъл. Самодоволно малцинство управлява и експлоатира единствено безсмислието. Смисъл не му е нужен. Само търси нова позиция, от която профилите на известните бандити ще изглеждат различни. И обикновено я намира. Докато ние се заплитаме, давим се в нуждите, желанията и неосъществените си копнежи. Лишени от всичко, обикновено искаме прекалено много. Затова все по-настоятелно се говореше за надписаните сметки, за тока и водата, за цените на хляба. И никога не се споменаваше огромната, грандиозната в същността си измама. Но мен не ме интересуват сметките. Нямам нужда от пари, ток не използвам, и пия вода от уличните чешми. Единственото ми желание, докато скърцам със зъби, е тях да ги няма. Поддържам се във форма от чувството на постоянно отвращение. Мога ли да забравя как безгрижно смениха брадатите карло-марксовци с поповете, размахващи китки босилек. Не ставаше дума за Бог. На тях им бяха достатъчни развените раса и мириса на тамян. Отново искаха да свържат алчността и чудовищната си безпринципност с по-висш порядък. Но дори в бутафорията не бяха изобретателни. Заменили едните бради с други бради бързаха по най-краткия път да заемат отново някогашните си места, заедно с децата, внуците, слугите...


    И макар да ме няма нито на улицата, нито на „Орлов мост“, не съм се отказал. Бунтът продължава. И скоро ще прерасне във война. Отдавна съм разбрал, че ще запазя мизерното си чувство на гордост и уважението към нещастната си личност, не като се противопоставям вербално и подчертавам разликата помежду ни. Безсмислено е. Толкова болезнени са раните, толкова продължително страданието, че само унищожението ще възвърне логиката на критично изтънялата реалност. Искам ли да съм от страната на живите, нужно е да не остане и следа от тях. Затова съм слязъл толкова надълбоко. И те не ме виждат. Няма как да ме видят. Щом съм в подземието. В най-мрачния му, най-зловонен ъгъл. Ръмжа и търпеливо чакам ноктите ми да станат по-дълги и по-твърди. Зъбите- остри и безмилостни. В ужасния затвор, докато чакам окончателно да се превърна в звяр, набирам мощ и безмилостна решителност. Накрая ще дам воля на новата си природа. И ще ме видите. Не само мен, но и всички останали, постоянно мамените и окончателно излъганите. Вече няма да гласуваме, да избираме, и да грешим в избора. Ще палим и разкъсваме. Ще взривяваме и разстрелваме. Имаме право, след като достигнахме дъното на унижението и върха на болката. Охранените и настояващите за нов ред зверове ще се срещнат с нас, озверелите от постоянната липса на справедливост.

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен29/4/13 20:42

    По - добре мъжкар-мафиот, отколкото педераст - крадец ....................

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен29/4/13 21:30

    ГЕРБ ще загуби изборите
    Да викнем НАТО да спасява националната сигурност, призова генералът Албена Борисова
    "ГЕРБ ще загуби изборите и не само заради последния скандал с подслушването. Секретният разговор между Бойко Борисов, Мирослав Найденов и Николай Кокинов е само върхът на айсберга. За държавата обаче нещата ще бъдат още по-плачевни. Защото кой разумен инвеститор ще дойде да прави бизнес тук, където нищо не е сигурно". Това каза бившият шеф на разузнаването ген. Бриго Аспарухов в ефир.
    Бойко Борисов направил добър ход с подаването на оставка, смята ген. Аспарухов. Сега трябвало да стори още нещо разумно - да се оттегли от участие в изборите, ако иска хората да го приемат за интелигентен, както споменава в подслушания му разговор.
    Президентът да свика незабавно консултативния съвет по национална сигурност и да бъде сезиран Конституционният съд за нарушаване на Конституцията от страна на ГЕРБ с подслушванията, настоя Бриго. "Разговорът между Найденов, Борисов и Кокинов няма нужда да бъде доказван. Самият факт, че Кокинов подаде оставка, е стопроцентово доказателство, че такава среща е имало", каза ген. Аспарухов. Според него, май е дошло време да викаме НАТО да спасява националната ни сигурност.
    Албена Борисова

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен29/4/13 21:32

    20:40 ТИ СИ ГОЛЕМ!

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен29/4/13 21:37

    Това понятие ГЕРБ е като СПИН,заразно и животоопасно , внимавайте на 12 май, единственото лекарство против тази зараза ГЕРБ е ВНИМАНИЕ - за кого гласуваш- всичко друго освен герберите е животоспасяващо.Иначе сме най-тъпото племе на тази земя.

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен29/4/13 21:49

    Цвъ Цвъ

    Шефе, измести малко струята, пикаеш върху микрофона!

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен29/4/13 21:52

    ГЕРБ е като бубонна чума, само почернели трупове и опустошени градове остават след него! Не искам повече да живея така! Не искам вместо за образованието и здравето на детето ми, държавата да дава пари, за да се слушат непослушковците във властта! Не искам фирмите да дават по 30 % "комисионни" , а да не плащат заплати на работниците си! Не искам да ме е срам, да кажа, че съм българин! Крайно време е да сложим забранителен знак на тези цървули!

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен29/4/13 22:05

    Ако оставим на страна кой и как е подслушвал. Въпроса ми е какво търски Софийския главен прокурор в къщата на лидера на едната от основните партии и бивш премиер на България в компанията на подследствен министър? Е те това е комунизъм! Така е било в СССР при Сталин когато главния прокурор е получавал инструкции от ГЛАВНИЯ. Така е било и в България преди 10 ти а явно и след 10 ти! Къде е независимата Прокуратура и съдебна власт!

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен30/4/13 00:07

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  32. Анонимен1/5/13 10:35

    МОЛЯ НЕ МЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С ГЛУПОСТИ , ЧЕ В МОМЕНТА ПИКАЯ И МОГА ДА СЕ ОЛЕЯ ! ТО МАЙ ВЕЧЕ СТАНА !

    ОтговорИзтриване
  33. Анонимен1/5/13 10:38

    ОТ ДЖОБА СИ ЛИ ПОДАРИ ПРАЗНИКА ?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.