Въоръжен мъж нападнал къщата на Иван Костов в столичния квартал "Драгалевци" тази сутрин, съобщава самият лидер на ДСБ на страницата си във Фейсбук.
"Въоръжен мъж влезе рано тази сутрин в къщата на Иван Костов. Нападателят е задържан. Никой от семейството не е пострадал. Очаквайте повече информация по-късно", гласи съобщението на Костов в социалната мрежа. Провокация преди изборите или опит за грабеж са двете основни версии за случилото се.
Мъжът, който е от Плевен, бил въоръжен с нож. Нахлул е в дома на бившия премиер към 8 часа. Съпругата на Костов - Елена, вдигнала кръвно и се наложило да постъпи в болница. Тя първа забелязала нападателя, прескочил двуметров дувар, и успяла да натисне паник-бутон.

На снимката: Иван Костов в градината си 
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/5/13 11:03

    Бил е Станишев

    ОтговорИзтриване
  2. Аптикадир11/5/13 11:16

    Поне да беше опънал този дър мангасар

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/5/13 11:18

    Робин Худ влязъл в точната къща.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/5/13 12:50

    ПАК БОЙКОВИ РАБОТИ НЯКОЙ МЕ ПОДСЛУШВА В БАНЯТА ТОЗИ ПЪК НЯКОЙ МИ ВЛЕЗЕ В КЪЩАТА ГОЛЕМИ АРТИСТИ СТЕ ХОРАТА ВЕЧЕ ИМ ПИСНА ОТ ВАШИТЕ СЦЕНАРИИ

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/5/13 12:57

    Щом е от Плевен, няма начин да не е бил Пламен Иванов. А пък е носел нож, за да нареже салатата от глухарчета. А Костов не го е разпознал заради черноморския му тен. Е тва е истината.

    ОтговорИзтриване
  6. инж Илиев11/5/13 13:01

    Тоя го забравиха и той взе да си пуска партенки вече

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен11/5/13 13:39

    много интересно от дпс ще реагират ли че това е посегателство върху демокрацията в България, или реагират само когато на тях им отърва да говорят за накърнени права

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен11/5/13 13:47

    Костов и Доган догодина на Оскарите,и Копола може да им завижда.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен11/5/13 22:46

    КОСТОВ И ДОГАН СИ ОСТАВАТ В ГРАДИНКИТЕ СЛЕД ИЗБОРИТЕ! ДА ТРЕНИРАТ ЩОТО ТРЯБВА ДА ИДАТ ДА КОПАТ ПО РУДНИЦИТЕ КОИТО ЗАГРАБИХА ИЛИ НА ЦАНКОВ КАМЪК ДА ПОДДЪРЖАТ СЪОРЪЖЕНИЕТО!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен11/5/13 22:47

    до 13:39 - че само права и свободи имат, бе!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.