24-годишната Джейлян и 7-годишната Джейда са жестоко насечени. Прободни и прорезни рани има по целите тела на младата майка и дъщеря й, научи репортер на 24rodopi.com.
В жилището е имало борба между майката и неизвестния засега извършител на жестокото убийство.
Както вече 24rodopi.com писа, Джейлян е била разведена от една година и имала връзка с мъж. Полицията ще разпита бившия мъж на младата жена - джебелчанина Орхан.
Вероятно Джейлян и дъщеря й са убити с нож преди повече от 4 дни.
Следи от огнестрелно оръжие в жилището на първия етаж в блока до гимназията в Джебел няма. Убийството е извършено с хладно оръжие, твърдят полицаи.

На снимките:
Новият директор на полицията в Кърджали комисар Петко Деведжиев пред блока в Джебел
Съкрушените от скръб близки на зверски убитите Джейлян и Джейда

Любовен триъгълник - причина на зверското убийство - четете тук

Видео за двойното убийство в Джебел - тук
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/4/14 18:06

    Абе редакцията? Що не кажете направо кой е убиеца! Стига жълтите и натуралистика-има хора с по чувствителна психика,както и деца които ви четат! Спрете се! Не пишете подробности в такъв вид!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/4/14 18:36

    bahh mu mamata kakvi vremena nastanaha..da ubiesh mayka s dete..

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/4/14 18:53

    Ne moga da povqrvam da e stanalo v djebel...May gledame mnogo turski novini po tv...V Anadola li shte pochnem da jiveeem???

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/4/14 19:21

    Убийците бяллллллллллл денннннннннннн да не видят..... Мир на праха им!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/4/14 19:24

    redakciqta da kaji posledno na kolko godini e jenata, na 22 ili na 24, za6to ne se osvedomite podrobno i togava da pi6ite, a ne da pi6te kakvoto vi padne !!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/4/14 19:40

    То па голям проблем на колко години е жената, не е ли все тая дали е на 22 или на 24? Ясно е, че не е умряла от старост. Медиите объркаха и възрастта на момиченцето в началото, и тук няма значение дали е на 4 или 7. Твърде жалко е да умират млади хора, а за деца да не говорим. Лека им пръст и да почиват в мир.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен26/4/14 20:13

    Ужас, в какъв свят живеем Господи, да убият жена с дете. Дано почиват в мир, толкова млада жена ужас просто, да не говоря за малкото ангелче :(

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен26/4/14 23:14

    Смъртно наказание за тия хора..а не л.с. до 5-10-15..какво ще се промени след 15год...няма ли да е пак същият убиец..

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен27/4/14 02:05

    Респект към г-н Деведжиев за бързо разкритото убийство. Жалко за това мило дете и тази млада жена.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.