24-годишната Джейлян е била видяна за последно от приятелката си в понеделник вечерта. Те вечеряли заедно.
По-късно Джейлян се е срещнала с неизвестен засега мъж.
Полицията издирва двама млади мъже, за които се знае, че са поддържали връзка с младата жена. Разпитан вече бил и бившият съпруг на убитата.
В жилището, където са открити мъртви 24-годишната Джейлян и 7-годишната й дъщеря Джейда, често е имало купони. Съседите сметнали, че наемателката и дъщеря й отсъстват от града, защото не се чувал шум в последните дни. Убийството е извършено в понеделник през нощта или във вторник през деня, когато в блока нямало много хора. Не е изключено убиецът да е вече зад граница.
„Джейлян винаги е имала много ухажори. Като се омъжи за Орхан, беше още непълнолетна. Двамата са от Старово, но учеха в джебелската гимназия. Имаха голяма любов, но преди година се разведоха. Джейлян беше много добра като характер. Баща й Ергюн работи в Германия от 23 години. Пращаше й много пари", разказаха за 24rodopi.com осведомени.
Гурбетчията Ергюн купил къща в Джебел и апартамент в Кърджали за дъщеря си и внучката.
Странното е, че никой от съседите не е чул шум по време на жестокото убийство, защото, според полицаи, в жилището е имало борба между убиеца и младата жена и малкото момиченце. Както вече 24rodopi.com писа, двете са насечени жестоко. Прободни и прорезни рани има по целите тела на Джейлян и малката Джейда.
Следи от огнестрелно оръжие в жилището на първия етаж в блока до гимназията в Джебел няма. Убийството е извършено с хладно оръжие, категорични са полицаи.
Огледът на местопрестъплението бе извършен в следобедните часове днес под ръководството на окръжния прокурор Светлозар Лазаров. На място бяха назначеният в петък директор на ОД на МВР-Кърджали комисар Петко Деведжиев и началникът на следствието Стефан Георгиев.
Официална информация за случая ще бъде дадена в понеделник от Лазаров и Деведжиев.

Видео за двойното убийство в Джебел - тук
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

29 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/4/14 18:43

    Явно курвалъка така се лекува успешно в Джебел.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/4/14 19:17

    ГАДОВЕ мръсни!????????????? Истинка трагедия. Жалко, жалко, много жалко за младата майка и нейната малка дъщеричка. Извергииииии.
    Лека им пръст! Искрени съболезнования на родителите на майката Джейлян,малката красавица Джейла, роднини, близки!
    ДЪЛБОК ПОКЛОН! Амин!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/4/14 19:27

    Ламтящите джебелски кучки с промитите мозъци!!!
    Язък за детенцето.....

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/4/14 19:45

    Новите назначения точно навреме дойдоха, че как иначе Барана с тая празна глава би разкрил това престъпление. Петко е добър професионалист, и има акъл за разлика от предишното ръководство.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/4/14 19:45

    точно така 19.27 язък за детенцето,каква вина има горкичката

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/4/14 19:49

    NA VSICKI MAYKI ,KOITO KRISKAT.TRABVA DA IM SE OTNEMAT DETSATA.JALKO ZA TOVA MALKO ANGELCE.MNOGO JALKO.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен26/4/14 19:52

    ALLAH RAHMET EYLESIN.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен26/4/14 20:09

    maloumnici vie ne ste po-razli4ni ot ubieca 6tom mislite taka i na vsi4koto otgore publi4no izkazvate smotanite si mneniq. ako ne be6e toq na4in na mislene i tapiq vi mantalitet o6te 6tqha da sa jivi... vurvete v anadola da se kolite krivotikvenici

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен26/4/14 20:47

    Много е тъжно когато по този начин отнемат живота на млади хора, особено за момиченцето ми е много жал. То каква вина има, пък и каквото и да е станало може ли това да е наказание - да убиеш някого, за да го накажеш? Всички, които мислят така са за лудницата или затвора!

    ОтговорИзтриване
  10. Za vsi4ko su6to stanalo kato tezi ne samo tezi prestapleniq vina imat i GOSPODATA V UNIFORMITE ZNAQT da se zanimavat samo s gluposti Prostotiii sledqt Malkite koi kvo napravil koi kvo vur6il a GOLEMITE DILARI Sutenyori i vsi4ki PA4KI TRASKAT STAVAT VSE PO BOGATI Uniformenite ne Po malko sa vinovni za takiva slu4ai NE DA SPAT PO PARKOVETE 6TOTO KOITO MALKO SE ZAMISLI NEKA MI KAJE EDNA STRANA V KOITO UNIFORMENI DURJAVNI SLUJITELI SPAT Po vreme na smqna a kato stane ne6to takova neznaqt kak da reagirat adekvatno i se 4udqt ami kvo da govorim jiveem v 6ibana durjava durjavata na Bednite Milyoneri :)

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен26/4/14 21:52

    до 26/4/14 21:17! Всичко е така. От всяко дърво свирка не става. Назначиха ги..., а и старите... То да си полицай, пожарникар и ...трябва да ти идва отвътре, а те какво направиха, наредиха всички тяхни хора... Моят У``` работи на запад. Полицайчета вървят по улицата...впечатлението му е следното: сериозни, случвало се е да разговоря с тях (относно някоя улица)...отзивчиви, любезни...със страхотни впечатления... Много е важно, както ми казват те У```, къде си се родил,средата брат... интелигентност. Ние байганьовците, където и да отидем отдалече се различаваме. Немам думи с всичко случващо се ....?!?!?!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен26/4/14 21:58

    v kakiv svqt jiveem zahto se barkate na momicheto kakto iska hte si jivee vie koiste da q sadite koi zasluzava tova ako vie bqxte na neino mqsto allax da ni nakaje nie sme lohi xora da doide kraq na sveta da rarberem che ne zaslujavame da jiveem

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен26/4/14 22:00

    Всеки си живее свой живот но квото и да е не трябваше по този начин да са убити...запазете мръсните коментари за себе си защото тях вече ги няма каквото и да кажете.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен26/4/14 22:29

    19:45 и какво точно е разкрил този Деведжиев,че нещо не те разбрах.Кой е извършителят?Ей това комунистите мноо са ви дървени тиквите.Мноого сте прости да знаете хей!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен26/4/14 22:51

    Horata pudiavat na kade varvi balgarina

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен26/4/14 22:53

    Bez zloba hora detense e ubito goliam gtiah da vidim koi e toz lud deto ubiva desa

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен26/4/14 22:54

    Kardjali e v stres vseki den s

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен26/4/14 22:54

    Kardjali e v stres vseki den s

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен26/4/14 23:14

    .....`````Не съм човек, който да си оставям магарето в калта и затова ще ти отговоря-26/4/14 22:29! Абе, г-н анонимен, за какви дървени тикви комунистически говорите. Не ви разбирам. Тук става въпрос за убити хора-майка и малко 7 годишно детенце. Защо трябва да бъркате този случай с политика. "И какво точно е разкрил този Деведжиев". Не го познавам. В МВР съм чувала да се говори "ЗА ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО"! Доказателство: Ето днешният случай е разкрит. Не ви ли говори нещо...``````

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен26/4/14 23:31

    Toz gurbet pobarka naroda ama gladni sme sloguvame po evropa I posle kakvo eto

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен26/4/14 23:32

    Ot nasaloto na taz godina sto narod umria nee za viarvane a stanisev dogan I boiko ni obestavat rai

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен27/4/14 00:45

    İslam ahlaki eksik bu devlete islam ahlaki/моралът на исляма липсва в хората и в държавата

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен27/4/14 08:23

    ebati darjavata,normalen 4ovek ne moje da go napravi tva,yazik

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен27/4/14 10:44

    Djebelde ınsanlarda okuma yazma safır,,burda NAMUS MESELISI WAR .ama yazık oo kız cocuna

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/4/14 11:59

      Namus meselesi varmis.yazik size ya.
      namus icin insanmi oldurulur.herkez kendi hayatini yasiyo.kiz cocuguna nekadat yaziksa anneyede okadar.insan canindan bahsediyoruz.sizin gibi di6unenler yuzunden oluyo bu katliyamlar.nur icinde yatsin ikiside.katillerinde allah cezasini versin

      Изтриване
  25. Анонимен27/4/14 12:21

    Ами какво са правили пробационните служители, как са работили с убиеца, че се е стигнало до убийство.

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен27/4/14 15:46

    kurvolqka si namerila maistora,moga da sajelqvam samo za deteto

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен2/5/14 22:07

    Вие луди ли сте, бе! Една жена може да е курва (принципно казвам, не говоря за конкретната жена), но това не означава, че трябва да бъде убита!!! Никой няма право да отнема човешки живот (освен при самозащита може би).

    А като си говорим за курвенлък - щом жената-курва заслужава такава участ, какво заслужават мъжете-кръшкачи?! Да ги мятаме наред тогава...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.