Голям пожар бушува в сградата на "Български пощи" в Кърджали, предаде от мястото на огнения ад репортер на 24rodopi.com. Внушителната сграда, облепена с мраморни плочи, се намира в центъра на града край Арда.
Горят помещения под паричния салон. Според първоначалното информация огънят е тръгнал от кабели, които се запалили заради натоварване на инсталацията. Екипи на пожарната са в сградата, няма пострадали.
"В района без Интернет са клиентите на "Виваком", поясниха от близките търговски обекти.
Още по темата - тук
Видео - тук
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/8/14 13:33

    кой кой е виновен

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/8/14 13:47

    "кой кой е виновен"

    Веднага ти казвам - един път т.нар. български пощи, които явно са занемарили сградата и поддръжката и едвам дават заплати пък какво остава за друго (както и във всяко друго държавно и общинско предприятие или структура - напр. БДЖ, полицията, Пазара на производителите, общинската фирма озеленяване, ученически столове и т.н. до безкрай.) . Т.е. пести се от поддръжка и ремонти и всички пари се дават за заплати и бонуси и после се писка, че няма пари.
    Второ - последния път като влизах в пощата, пожарният кран вляво от вътрешния вход зееше отворен и нямаше нито маркучи нито нищо, отделно му липсваше нужната маркировка. С две думи - пожарната проглушиха ушите на де що има останала фирмичка да работи, да си оборудват пожарните кранове и забележете - по най-новата им наредба - да имат сключени договори за "поддръжка" на тези кранове с частни фирми, на които те са дали лицензи и са ги обучили срещу заплащане, а те съответно са залепили едни стикери, като в мутренските 90-те години, дето лепяха по колите, и са прибрали едни пари ей-така за нищо. Но явно гарван-гарвану око не вади и от държавното ПБЗН не са успели да накарат също държавното "Български пощи" да си оправят инсталациите за гасене.
    И трето - все пак е и Божа работа - кога ще стане късо или нещо друго. Дано хората са добре.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/8/14 13:59

    До 13.33. Отговор на този въпрос след бързо, кратко и светкавично приключило разследване може да даде майка ти !

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/8/14 14:00

    ,,умната . Нели- директорката ,, . Тъпо парче,никога не е работила, а само командорила ! Пълна комплексарка!!! Сега поне да поеме отговорността, а не само да говори по телефон и да ходи по врачки!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/8/14 14:12

    май е много сериозно - постоянно летят пожарни на там!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/8/14 14:31

    То и в Крумовград стана пожар в центъра на града и сградата изгоря до кота 0 после наградиха шефа на пожарната със звание пожарникар на годината. След този пожар и шефа на Кърджалийската пожарна сигурно ще получи такава награда. Да му е честито.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен7/8/14 14:54

    Кажете КОЙ,не го крийте!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен7/8/14 15:07

    Нали им крадоха циганите кабелите в мазето.Кой знае какво са рязали и дърпали там и е дало на късо.Като не се взимат мерки така е.100% е човешка немърливост и подценяване на ситуацията.А може компетентните органи да кажат че Господ е виновен(тоест виновни няма).Ще видим....!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен7/8/14 15:17

    7/8/14 14:31І Тодоров ли имаш предвид ха-ха-хаааааааааа

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен7/8/14 15:34

    Костов е Виновен!:))

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен7/8/14 16:49

    Реджеб от Лисиците е виновен

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен7/8/14 17:01

    Всички сте се изказали неподготвени. Не горя пощата, а Виваком!!!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен7/8/14 17:27

    TAKA IM SE PADA NQMA PODRAJKA IMA POJAR

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен7/8/14 18:57

    "Поща" е нарицателно име за сградата. След разделянето на Далекосъобщения и Български пощи, пощите никога не са имали енергетик. Подръжката на сградата се осъществяваше от техници на Далекосъобщения ( БТК ( Виваком )). В мазето са само съоражения на БТК (Виваком).

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен7/8/14 22:28

    Тогава как се свързват със кабели към електрическата им мрежа и дали изобщо заплащат консумираният ток

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен7/8/14 22:56

    Кеф...преди години без малко да стигна до съдебна разправия с тия алчни мафиоти от управлението на Виваком...Хак им е...много души са пропищели от тях! Да изгорят до основи, всичко се връщана тоя свят още

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.