www.24rodopi.com

Джоси гледа кметски демонстративен мач: 12:7 за Мустафа Бозбей срещу Ресми Мурад (снимки)

петък, август 190 коментара

Гюнер ШЮКРИ
В изключително оспорван демонстративен приятелски мач по тенис на маса кметът на побратимената с Ардино бурсенска община Нилюфер Мустафа Бозбей победи домакина Ресми Мурад с 12:7. Сред зрителите бе и един от най-добрите състезателите по тенис на маса в България Джеват Хасанов – Джоси.
Както вече 24rodopi.com писа, срещата се игра по време на откриването на 13-ия Международен турнир по тенис на маса за момичета и момчета до 15 години в памет на незабравимия състезател и треньор Дургут Адемов – Джофи. Облечени в костюми двамата градоначалници показаха добра игра. Двубоят започна равностойно, но постепенно гостуващият кмет от Бурса взе преднина от 4-5 точки и ги запази до края на сета.
Двубоят бе наблюдаван от много съотборници и съратници на Джофи - майсторът на спорта и носител на много титли от престижни състезания Джеват Хасанов – Джоси, Арслан Коч, Наджи Коч, Рейхан Сезер, Севдие Мусова, Йълмаз Чобаноглу, Илхан Севинч.
Съдия на демонстративния мач, в който домакинът Ресми Мурад отстъпи изненадващо, бе бившият треньор по тениса в Ардино Решат Айдън.
След срещата майсторски изпълнения демонстрираха бивши звезди на ардинската школа по тенис на маса.
24rodopi.com
На снимките:
Кметският сблъсък;
Джеват Хасан - Джоси
Изпрати :

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи