20-годишен с „Мерцедес" е „каскадьорът" от булевард „България".
При движение с несъобразена скорост 20-годишният П. Г. с „Мерцедес" се ударил в метален стълб с пътни знаци и след това в дърво на бул."България" в областния център, съобщиха от полицията. Шофьорът напуснал мястото на произшествието и е издирен по-късно.
Както вече 24rodopi.com писа, пътният инцидент стана пред бившия „Кореком" в Кърджали.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/8/16 14:00

    20 годишен лигльо,който не може да си напише сигурно името без правописна грешка,ама кара като откачен и после "несъобразена " скорост-СМЕШНИК...ДА ДОЙДЕ ДА ЗАСАДИ СЕГА ДРЪВЧЕ НА МЯСТОТО НА ИЗКЪРТЕНОТО И ДА ПРЕНАРЕДИ ПЛОЧКИТЕ,СЪЩО ТАКА И ДА СИ ПЛАТИ И ОТНЕСЕНИЯТ ЗНАК-ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ НЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ПЛАЩАМЕ ЗА ФАСОНИТЕ НА РАЗНИ ПИЧЛЕМЕТА...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/8/16 14:24

    Щом е бил с мерцедес сигурно е гражданин

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/8/16 14:51

    Какво значение има селянин или гражданин? Простият си е такъв, където и да е! Да беше се треснал по-силно, че да се оттървем от такива като него по естествен път!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен22/8/16 15:34

    честито селянчето се подготвя за рали дакар ще печели много пари и момиченца ще тичат след него пред репортери ще вика аз сам номер едно ба от село сиври кайа.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/8/16 15:56

    Сложете камери та поне хазната да се пълни!

    ОтговорИзтриване
  6. Vin Diesel22/8/16 21:00

    Vmesto da slagat Kameri nai dobre e da slagat na vsqka ulica po 1 policai s palka, i ako ne spira pred palkata pri vseki kvartal da ima patrulka i da go izgonqt pedala :) togava 6te e vsi4ko strikno ! eto vi edin 4ist zakon ili 6te karat s ograni4en skorost pri vsi4ki spazani zakoni ili da ne zimat knijka !

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/8/16 11:24

    Тия олегофрени с празните манерки що не се пробват на правите участъци извън града та белким се изтрепят по канавки и дерета. Поне няма опасност някой невинен гражданин да загине.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.