www.24rodopi.com

Откриха 26-годишния Радослав Каменов в Айтос, родопчанинът няма обяснение как се озовал там

четвъртък, август 250 коментара

Обявеният за издирване Радослав Каменов, 26-годишен от Златоград, е открит в задоволително здравословно и психическо състояние в района на Айтос, където вероятно се е озовал пеша. Той напуснал квартирата си в бургаския ж. к. „Славейков" вечерта на 22 август, съобщава "Флагман".
Радослав бе обявен от роднините си за издирване, тъй като спрял да отговаря на мобилния си телефон и не се явил на работа в строителната бригада на 23 август. Преди месец той напуснал Златоград и заминал за Бургас
Откритият млад мъж не може да даде адекватно обяснение за местоположението си и причината, която го отвела в Айтос. След като е бил установен, същият си тръгнал за Златоград заедно със строително-ремонтната бригада, в която работи.
В резултат на полицейските действия на група „Издирване" при отдел „Криминална полиция" ОДМВР – Бургас и Второ Районно управление – Бургас бяха разпитани множество приятели и колеги на Радослав Каменов, негови съседи в к-с „Славейков", като бяха проведени и действия по локализиране на местоположението му.
24rodopi.com
Изпрати :

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи