Неведнъж ставаме свидетели на разкопани и впоследствие непоправени участъци в квартал „Възрожденци" в Кърджали, след отстраняване на водопроводни аварии. Това са едно от най-поставяните въпроси пред нас при срещи с жители, заяви общинският съветник Мехмед Мехмед.
„Правилно хората реагират и сипят критика по адрес на институциите. Това я тахно право. Ситуациите ще се избегнат, ако след отстранената авария водното дружество ремонтира и въпросния участък – било с полагане на асфалт, поставяне на плочки и т. н. Апелирам да бъдат предприети мерки за поправяне на участъци, разкопани заради аварии по ВиК-мрежата", каза съветникът от ДПС.
Само за последният месец жители са подали редица сигнали за разкъртени и липсващи тротоарни плочи в квартал „Възрожденци". Единият от тях е бил в района на СОУ „П. Р. Славейков" (на снимките). Опасенията на гражданите са били, че ако не се вземат мерки, ученици и родители, използващи маршрута за най-многолюдното училище в Кърджали след старта на новата учебна година, ще се препъват по разхлопаните плочи, отбеляза общинският съветник.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/8/16 15:52

    Ферди Мурад да се грижи за съгражданите си

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/8/16 19:47

    Ферди,на тебе раз4итаме!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/8/16 22:28

    Ферди Мурад ще реши проблема!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен22/8/16 00:20

    Ферчо радвай се всички на теб разчитат.Да си жив и здрав и все така да ни радваш.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/8/16 13:11

    То е възможно само за възрожденци веселчане е забравен .... Понеже няма гласове от там тез общински съветници ги каня на ул.аида ул.балкан ул.трапезица ул.ген генев ул.осми март да пътуват с техните си коли тез п...ци

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен22/8/16 13:30

    FERDI SEN SIN BE OGLUM

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен22/8/16 13:32

    Ферди Мурат е съветник мечта, отдавна не е имало толкова деен и можещ общински съветник.Грамотен,образован и културен младеж, който милее за хората...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.