Общинската организация на ДПС в Кърджали продължава със събранията по райони и населени места за оптимизиране дейността на структурите си. Срещи с актива на Движението бяха проведени в районите Перперек и Широко поле в присъствието на зам.-председателя и кмет на община Кърджали инж. Хасан Азис, председателите на Общинските съвети на ДПС и Младежко ДПС, Мюмюн Али и Ахмед Моллахасан. Тук бяха още зам.-председателят на разпоредителния орган Кадир Мустафов, общинските съветници, избрани от районите Перперек и Широко поле, Гюнай Ниязи и Бекир Ергюн.
Силните структури в Перперек и Широко поле са сплотени, работят всеотдайно и генерират доверие и това личи от постигнатите резултати по време на избори и благоустрояването на населените места на територията на община Кърджали, съобщиха от ръководството на ДПС.
След срещите с актива гостите бяха на трибуните на стадиона в село Перперек, за да подкрепят „Арда" срещу „Любимец". Отложеният двубой от първия кръг на Трета лига завърши в полза на кърджалийци с резултат 2:1.
Предстоят срещи със структурите в Опълченско, Рани лист, както и във всички квартали на Кърджали.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/8/16 18:14

    Е ся ше видите зор вие

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/8/16 19:01

    Всички,които ходят на мач са от ДПС.Голяма логика , няма що!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/8/16 19:15

    Искам със силните. Къде дойда да се запиша за член? Ще доведа и баба.
    Заедност завинаги

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/8/16 20:29

    mnogo vojd malko indianes

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25/8/16 22:05

    Турският министър-председател Бинали Йълдъръм е провел в четвъртък среща с лидера на партия ДОСТ Лютви Местан, съобщиха от партията.

    Срещата става ден преди визитата на премиера Бойко Борисов в Истанбул за разговор с колегата му Йълдъръм заради мигрантската криза.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен25/8/16 22:35

    Ferdiii neredesin arsanimmm

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.