www.24rodopi.com

Читатели: Цял ден се събират отпадъци във „Възрожденци”, работният ден свършва и боклуците остават!

сряда, август 319коментара

„Действието се случва в 12 ч. на 30.08.2016г. между блокове 35 и 36 в квартал „Възрожденци”. Служители на фирма по чистота събират в камион отпадъци.
В 17 часа, в края на работния ден, отпадъците са все още там! И днес също! Кой им плаща? Кой ги контролира? Защо не ни върнат взетите за данък смет пари?”, се обръщат в писмо към редакцията читатели на 24rodopi.com, предоставили ни и снимки.

24rodopi.com
Изпрати :

+ коментара + 9 коментара

Анонимен
31/8/16 13:40

Това е Сандокан с двата ножа

Анонимен
31/8/16 14:32

Наистина,кой контролира ромките,които метат улиците и особено "Възрожденци".Много често ги виждам вместо да събират боклуците ,те ги намитат към градинките.Опитах да направя забележка защо така чистят,но по-добре да не бях се обадила.Не мисля ,че само те са виновни за мръсотията в квартала.Ние,гражданите сме непоправими.Хвърляме каквото и където ни падне.Пред входа имаме пейки и често хора не от входа сядат да си починат,но когато тръгнат ,след тях остават сума боклуци,бутилки,обелки от семки.Няколко пъти слизам и почиствам,но още същия ден,буквално след мен,отново е замърсено.И кого да обвиняваме?Не почистващата фирма е за санкция,а ние гражданите,не научили се къде да си изхвърлим отпадъците.

Анонимен
31/8/16 15:16

елата вижте само централната част на града зад блоковете или по точно баничарницата "НЮ ЙОРК" цялата зелена площ е в мизерия и боклуци ,около контейнерите пък въобще не се гледа дойдоха едни мърлячи от фирма "BLIZOO" и белеха цял ден кабели върху тревистата площ оставиха си боклуците и тръгнаха

Анонимен
31/8/16 15:46

Да се уволнят дисциплинарно тези некадърници.

Анонимен
31/8/16 16:12

Същото като с кучетата, всичко е шест, файда никаква.

Анонимен
31/8/16 17:49

В Кърджали всичко се прави наопаки.Мръсно е,не се мете!!!Градинките сухи,не се полива!!!Нито чистят,нито поливат,плащат им!!!Къде е логиката???

Анонимен
31/8/16 17:58

Чистещите улиците са само роми, а ром и чистота !!! А и хората казват: "Хубава работа, ама циганска!" Разхождат се с едни метли и имитират чистене. Но някой им плаща и ги контролира. Кой ли е той!? Сещам се за приказката, че "не е луд този , който яде баницата , а този който му я дава" Като се замисля, аз съм си платил данък смет, т.е. те ядат моите парички, аз им плащам, ужассссс....

Анонимен
31/8/16 21:48

Щом не харесвате чистенето на циганките тогава да чистят българките,да видим малко и българската работа как изглежда.

Анонимен
1/9/16 09:15

Ньвсякъде е много мръсно.Да не говорим за крайните квартали.Веселчане измели боклуците и под храстите ги оставили на пътя за Тони.А от Орфей до старата бирена да не говорим там пък от двете страни на пътя сметища.Мръсна държава мръсен народ като са свикнали да живеят в мръсотия на никой не му прави впечатление за мръсотията.

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи