Лек автомобил „Фолксваген Пасат", управляван от 31-годишен мъж от Кърджали, е блъснал внезапно излязъл на пътното платно кон, съобщиха от пресцентъра на МВР.
Инцидентът е станал на път II-66.
В резултат на удара са пострадали пътниците в автомобила – мъж на 23 г. е със счупен нос, а мъж на 20 г. – с контузна рана на главата.
Обслужени са амбулаторно в ЦСМП – Чирпан и са откарани за лечение в УМБАЛ – Стара Загора, без опасност за живота.
Водачът е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, пробата е отрицателна. В РУ – Чирпан е образувано досъдебно производство.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/8/16 20:51

    С безпризорни жовотни е пълно навсякъде.Моля вестник Родопи елате,вижте и направете една статия как в непосредствена близост до детската градина в кв."Веселчани"живеят стадо кокошки,всеки ден децата играят в мръсотията им.Да не говорим че детската площадка зад блок орфей 2 е пълна с бълхи и дръгнещи се наоколо кучета.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/8/16 21:25

    И пак сигурно шофьорът е виновен. Вчера към 15:00 след Бенковски имаше над 10 коня разхождайки се с няколко крави и магаре по асфалта без да им пука, че минават коли. Ма то животно, какво разбира. Виновни са стопаните.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/8/16 08:17

    още колко ПТП-та с коне,крави, каруци по пътищата трябва да станат, за да се вземат мерки от надлежните органи? Явно трябва на някой от полицейските началници да му "изскочи" един кон, та да се оправят малко нещата.

    ОтговорИзтриване
  4. Vin Diesel27/8/16 08:28

    4e i nie kato bqhme malki na selo igraehme s koko6ki s kravi s kon s ku4eta, daje az s rakata si hva6tah 20 ku6tera v razli4en cvqt... i sled tova gi vkarvah na Burkah :D s idea da gi gledam na akvarium! :) a v kj kato si bqh v mazeto edin den me obgradna 200 miliona bulhi i edvam se otarvah ot tqh :D :) imam dosta spomeni deto sum prejivql i ne mi e stanalo ni6to!
    A vie se oplakvate ot nai sme6nite jivotni koko6ki :D

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/8/16 08:52

    A be kolegi shofyori ne se li seshtate 4e moje neshto da izskovi na pitya.karayte taka ce da moje da sprete pri vnezapen slucay.ne se li seshtate ce ot lyavo ili otdyasno viako e zelenina 4e moje da izskoci neshto.ili i vie ste hayvani.ne moem damislim.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/8/16 10:08

    А собственика на коня тестван ли е за употреба на алкохол?! Може да е мат пиян и затова горкото животно да е на пътя

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/8/16 11:59

    Като ти харесва ходи си живей с кокошките и бълхите,гледам и маймуницата ти се отдава.

    ОтговорИзтриване
  8. Vin Diesel27/8/16 17:31

    hahahaha 11:59

    A tebe v golemite metropolis gradove li te kefi da jivee6 ? v gradove deto vi hva6tat mikrobi samo :D
    Qdete produkti s 100% himiq i 0% vitamin :D ne 4e az ne sum po razli4en ot vas i az sum su6tiq hui po gradove..
    Ama ako imah pari ebal sum gradovete, mestq se v baira.. pravq si ku6ta proizvejdam si tok, 4ista voda, internet gledam jivotni seq si plodove i vsi4ko 6te e 100% bez himiq i 100% vitamin i 6te jiveq 200 godini ! :) :), V Golqm grad da jivee6 e nai tupoto ne6to na sveta :D kato stane svetovna voina purvo civilite utrepqt a posle se biqt armia vs armia :D ili da stane atentat pak civilite umirat. A Atentatite stavat v nai golemite gradove deto vie kurvite obi4ate diskotekite i da jiveete v izvestni gradove :D prodaljavaite da go lapate i tva e :)

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.