www.24rodopi.com

Добра вест за жителите на село Орешница: EVN и Община Кърджали подписаха договор за захранване на помпената станция

четвъртък, август 251коментараЗам.-председателят на ДПС и кмет на община Кърджали инж. Хасан Азис зарадва жителите на село Орешница с добра вест. Електроразпределителното дружество EVN и община Кърджали подписаха договор за захранване на трафопост на ВиК, който ще подава електричество за помпената станция в селото. Това бе последната стъпка за реализиране на проекта за водоснабдяване на село Орешница. Проектът бе част от сключеното споразумение между община Кърджали и Министерството на регионалното развитие, което включваше още изграждане на тласкател между селата Царевец и Чилик. Село Орешница е последното населено място от водоснабдителна група Жинзифово, чийто проблем с питейната вода ще се реши в рамките на няколко месеца.
В импровизираната приемна в кметството хората изказаха своите благодарности за решаването на проблема с питейната вода в селото. Те имаха също възможност да поставят своите проблеми и да зададат интересуващите ги въпроси ,и съответно да получат отговор от първо лице.
24rodopi.com
Изпрати :

+ коментара + 1 коментара

Анонимен
25/8/16 22:45

GOSPODIN KMETE KOGA STE ZARADVATE ISELO BOLYARTCI S DOBRA VEST ILI SE OSTE DEYSTVATE PO VIPROSA STE MOJELI DA OBYASTNITE NA HORTA NA SELO BOLYARTCI

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи