www.24rodopi.com

Ротарианец №1: Клубът в Кърджали е сред лидерите на дистрикта! Хасан Азис: Партньорството ни ще продължи

петък, септември 302коментара

Кметът на община Кърджали инж. Хасан Азис се срещна с дистрикт гуверньора на Ротари за България Димитър Димитров. На срещата присъстваха президентът на Ротари-Кърджали Себахатин Гьокче и членове на Борда на клуба. Тема на разговора бяха проявите, посветени за 20-годишнината от Ротари клуб-Кърджали и партньорството между клуба и община Кърджали. Дистрикт гуверньорът запозна кмета с приоритетите на Ротари за 2016г. и подчерта, че местният клуб е сред лидерите на дистрикта. Инж. Хасан Азис увери, че общината ще участва активно в мероприятията на Ротари клуб. Той каза още, че между местна власт и Ротари има дълга традиция на партньорство и взаимоотношения, която може да послужи като основа за реализиране на нови съвместни инициативи и проекти.
„В лицето на общината имате един постоянен партньор за всички начинания в полза на кърджалийци”, посочи инж.Азис. Президентът на местния клуб Себахтин Гьокче благодари за коректното партньорство и изрази надежда, че взаимоотношенията ще продължат да се развиват.
24rodopi.com
Изпрати :

+ коментара + 2 коментара

Анонимен
30/9/16 22:53

Кого са хванали за ръката, на колко бедняка са помогнали тези богаташи. Кмета защо не ги подкани да помогнат на болната Бехи. Бпрочем те имат съвсем други цели, пардон...

Kircaaliden Masonlar defolun!!!

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи