www.24rodopi.com

Родители на деца от „Майстора”: Получихме уверение от Хасан Азис, че ремонтът ще започне! Ако държавата не отпусне средства, ще го стори Общината

петък, септември 161коментара

До края на месец септември ремонтните дейности по възстановяване на покрива на училище „Владимир Димитров – Майстора” ще започнат. Това уверение са получили родителите на ученици в „Майстора” в разговор с кмета на Кърджали Хасан Азис, председателя на Общинския съвет Раиф Мустафа и омбудсмана Расим Муса.
„Община Кърджали се е обърнала с писмо към Междуведомствената комисия, подкрепено от Илия Илиев, Областен управител. Както и към Министерството на регионалното развитие и благоустройството с надеждата, да бъдат намерени финансови средства. Ако отговорът е отрицателен и от двете места, то ремонтът ще е от бюджета на Общината.
Изразяваме своята радост и надежда, че срокът ще бъде спазен.
Родителите от инициативния комитет ще следим зорко изпълнението на ремонтните дейности и ще внесем необходимите документи на обсъждането на бюджет 2017, за да продължи ремонтирането на прозорците и санирането на сградата”, посочиха от инициативния комитет, който готвеше протест на 15 септември заради състоянието на сградата на училището.

24rodopi.com

Изпрати :

+ коментара + 1 коментара

Анонимен
16/9/16 23:37

Докато нямаше пари ся ще се изтрепят кой да даде. Разберете се така едните да дадат за покрив, другите за прозорци,третите за мазилка, четвъртите за интериор...

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи