www.24rodopi.com

Малкият Мустафа се радва на подаръците, майка му Джейлян все още не е посетила Онкологията

понеделник, септември 261коментара

Бъдещето на 9-годишното момче от Бряговец – в приемно семейство

Въпреки че декларира, че ще дойде да види детето си, 21-годишната Джейлян Халилова - майката на малкия Мустафа, все още не е посетила Онкологичното отделение на педиатричната клиника към Университетската болница "Св. Георги" в Пловдив.
Това твърди директорът на Дирекция "Социално подпомагане" Надя Танева пред Bulgaria ON AIR.
Както вече 24rodopi.com писа, родилата 5 деца 21-годишна жена, която живее при новия си мъж в кърджалийския квартал „Боровец“, обеща да посети първородния си син на 26 септември. Очакванията й бяха днес да има пари и да пътува за Пловдив.
Но дори и да се появи в болницата, Джейлян най-напред ще трябва да разговаря със социалните работници, които ще определят дали общуването ѝ с Мустафа няма да влоши още повече емоционалното му състояние.
"За момента той е усмихнат, жизнерадостен и се радва на всички подаръци, които е получил", разказа от своя страна Гергана Начева, която ще поеме социалните грижи за детето.
По думите на социалните работници най-вероятният сценарий за бъдещето на 9-годишното момче от крумовградското село Бряговец е живот в приемно семейство. Вече има кандидати, които са изявили желание да се грижат за него, но специалистите предупреждават, че преди това да се случи е нужно усилено обучение на приемните двойки.
24rodopi.com
Изпрати :

+ коментара + 1 коментара

Ферди
26/9/16 12:32

Човек ли си ти бе б*клук !? Хората от цялата страна плакаха и пратиха помощи на сина ти, а ти още не си го посегила в болницата.Помощите ги взимаш и ги ядете и пиете с новия ти тъпкач нали.На такива уроди като теб трябва да им се забрани да раждат деца и да получават помощи на техен гръб.

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи