Кърджали е вторият общински център след Кирково, където туристи от Гърция използват свой начин на престой, известен още като „гръцко“ паркиране. В обедните часове на деня автомобил от южната ни съседка буквално задръсти движението на кръстовището на централния булевард „България“. Водачът реши да качи возилото си върху пешеходната зона и по този начин да възпрепятства пресичането на десетки пешеходци.
Само преди седмица негов сънародник точно и премерено „яхна“ „зебра“, показа апетит и към втората пешеходна пътека, "отсвири" забранителен знак, паркира насред кръстовище в центъра на Кирково и… отиде на пазар.
Кърджалийци, станали свидетели на нелепата ситуация коментираха, че в южната ни съседка правилата на пътя са далеч по-сурови и едно подобно паркиране може да доведе до отнемане на регистрационни табели на автомобила.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/9/16 19:19

    Къде са ченгетата?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/9/16 20:16

    абе не се ли намери някой с връзка ключове в ръката да мине плътно до колата?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/9/16 20:36

    трябваше хем да му спукат гумата хем да му счупят чамовете и тн. ...
    от тези по големи селяндури няма маи

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/9/16 20:45

    КАТ вместо да снимат на новия мост да обиколят града и видят неправилно паркиралите

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/9/16 21:08

    Еба ти и нещастниците. Научили са че в България всичко може да се прави без да те накажат и си разиграват коня...Сваляйте им номерата както правят гърчолята с нас!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/9/16 22:27

    Гърците- "Както никой не ни закача в Кирково така ще е е навсякъде. Благодарим на всички вишсестоящи които ни пазят"

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/9/16 22:35

    утре се прибирам, ако го видя тоя пак там, бъдете сигурни, че и 4-те гуми ше са леш, ше се чуди как да си премести таралясника, вие стадо ли сте там бе? никой нищо не му направи? никой не извика безполезните ченгета? и най-безполезния сред тях - хомосексуалистчето милуш милушев

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен30/9/16 00:42

    Ако колата беше с турска регистрация какво ли щяха да направят органите на реда.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен30/9/16 08:32

    до 00:42 Пак нищо няма да направят, макар, че те са по опасни и от такситата. А най точно тука няма органи на реда, анархията е удобна на управляващите.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.