www.24rodopi.com

Цветанов: Преди 10 години в Кирково бяхме само 10 човека, но хората повярваха, че може да има алтернатива в смесените райони

петък, октомври 280 коментара

“Спомням си, че когато дойдохме за първи път тук преди десет години бяхме само десет човека. Хората повярваха, че може да има алтернатива в смесените региони. Алтернативата е ГЕРБ“, заяви в Кирково зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. Той благодари на Цвета Караянчева, областен координатор на ГЕРБ и зам.-председател на Парламентарната група на ГЕРБ, че всеки ден разговаря с жителите на област Кърджали и намира решение на техните проблеми.
Цветанов заяви, че България се нуждае от стабилност. “Трябва да спрем с противопоставянето. ГЕРБ застава пред хората във всяко населено място в страната, но не за да говори за политическите си опоненти. Ние сме с вас, както винаги сме били, за докажем, че ГЕРБ може да бъде истинската народа партия, която защитава обществения интерес. Знам, че хората много трудно се пречупват в тези региони, но го правят със сърцето и с душата си, те са трудолюбиви и истински“, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ.
24rodopi.com

Изпрати :

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи