„От 1990-та година гласуваме за ДПС, избираме кметове и депутати от ДПС. Вярвахме на тези хора, гласувахме им доверие избори след избори, а сега излиза, че са ни лъгали. До 1989-та всичко е било лъжа на Тодор Живков и режима му, а се оказа, че сме лъгани и в демокрацията. Кой ще ни се извини? Казваха ни, че само ДПС е спасението ни, а после точно тези хора избягаха от ДПС“, това емоционално изказване прозвуча на събрание на жителите на джебелските села Великденче, Илийско и Рогозаре. Позицията изразиха възрастните жители.
Местните заявиха подкрепата си за ДПС.
Общоселски събрания се проведоха и в селата Устра, Воденичарско, Жълъдово и Добринци, на които присъстваха евродепутатът Неджми Али, народният представител Ердинч Хайрулла, общинският лидер на ДПС в Джебел Хюсеин Мустафа, председателят на Общинския съвет Сейфи Мехмедали и други.
Жителите на джебелските села настояват всички избрани на ръководни постове от ДПС, които са преминалите в други политически формации, да подадат оставки. Местните искат провеждане на предсрочни избори за кмет на общината, за общински съветници, а в някои села и за кметове на населени места.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/10/16 20:51

    Уууу много мъдри бе. Чак сега се усетиха

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/10/16 22:24

    За народа никой не мисли не могат да разделят парите и меките кресла всиските са едни и същи демагози

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/10/16 23:09

    Националните предатели никой не ги обича и нямат място сред народа....БЪЛГАРИЯ от векове насам страда от продажни мекерета и не случайно са отивали на бесилото,или на раьстрел....народееее събуди се най накрая

    ОтговорИзтриване
  4. samo Todor Jivkov,ot dve dirjavi vzimam pensiya ,v Turtziya imam kista kola ,amin,amin

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25/10/16 10:30

    ИСТИНАТА
    Всички кметове и депутати от ДПС имат по няколко къщи ,коли,апратаменти итн
    А обикновения човек е записан на верисия при селския магазин

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен25/10/16 10:32

    Дискриминация
    къде са жените ви в ДПС

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен25/10/16 13:23

    kadeto sa i na dost jenite

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.