Петима са задържани за трафик на хора при съвместна акция на служители на Областната дирекция на МВР в Бургас и Сливен, един от бандата е от кърджалийското село Звезделина, съобщиха от пресцентъра на дирекцията в Бургас. При последвалите действия в имот, обитаван от двама от задържаните, е разкрита нарколаборатория.
Акцията е реализирана след разследване на криминалисти от Сливен.
На 21 октомври около 19 часа на автомагистрала „Тракия“ са задържани три леки автомобили „Ауди А 4″ с ямболска регистрация, „Фолксваген Голф 5″ със сливенска регистрация и „Мерцедес S 430″ с хасковска регистрация. На отбивка по автомагистралата е открит товарен автомобил „Волво“ с пловдивска регистрация. В ремаркето на колата имало тайник, замаскиран с наредени трупи дървесина, в който са открити 20 жени, мъже и 4 деца, самоопределили се като граждани на Ирак и Сирия. Задържани са мъжете, ползващи леките автомобили и товарния автомобил – М.В., 43-годишен от Ямбол, С.С., 19-годишен от Сливен, баща му – В.С., 41-годишен от Сливен, 22-годишния Ж.М. от село Звездец, Малко Търново и 33-годишния Е.З. от село Звезделина, община Кърджали. Иззети са множество мобилни апарати и парични суми в различни валути.
При последвалите процесуално-следствени действия, в село Мечкарево е намерена, оборудвана лаборатория за производство на синтетичен наркотик.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/10/16 22:30

    такива идиоти трябва да ги "обиждат" публично, че да знаят за следващия път

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.