www.24rodopi.com

Беше неразделен с „Голф”-а, съдът не му прости: 4 пъти без книжка зад волана – 8 месеца престой в затвора!

събота, октомври 84коментара

Кърджалиец ще бъде принуден да се раздели с любимия си „Фолксваген Голф” в рамките на 8 месеца. Толкова ще прекара в затвора Р.Ч., който бе спипан четири пъти да шофира без свидетелство за управление на МПС, разказаха за 24rodopi.com запознати със случая. Безработният мъж бил наказван два пъти за шофиране без книжка, но административното наказание не променило навиците му. За последно кърджалиецът бил спипан два пъти зад волана на „Голф”-а си в рамките на шест дни в областния родопски град. Поредното му провинение този път накара районните магистрати в Кърджали да бъдат безкомпромисни и да разделят родопчанина с превозното му средство. Той ще изтърпи наказанието си при първоначален „строг” режим. Глобата, която ще плати, е в размер на 500 лева.
24rodopi.com
Изпрати :

+ коментара + 4 коментара

Анонимен
8/10/16 13:47

Това Р.Ч. рамадан чифут ли е?

Анонимен
8/10/16 14:14

Голяма глоба няма що! 4 пъти хванат и само 500 лв. глоба, би трябвало да е 2000лв. за да не се качва повече зад волана без книжка!

Анонимен
8/10/16 14:45

Sabitiyata okolo Sofiskata djamiya nyamat li novinarska stojnost za vas ili chakate tsenzurata ot DC ta togava da podnesete informatsita. Da Jalkite komunisticheski zachatytsi po printsip nyamat sobstveno mnenie i si pylnyat stranitsite s balastra.

Анонимен
8/10/16 18:01

Да не е от село Габрово,защото и в нашето село има двама будали, единият е шенката с Голф 3,а другият е мустито с Бертонето.И тях трябва да ги глобят магистратите,защото колите им са много шумни над нормалното и карат много бързо вътре в селото.

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи