Момчилградският бизнесмен Ахмед Ахмед – Мамата, се оказа най-емоционалният играч, който някога е влизал в Къщата на риалити шоуто „Аз не знам, половинката ми знае“. Той и съпругата му загубиха няколко игри в така нар.“Семеен Биг Брадър“ и при всяка от тях Мамата не криеше разочарованието си. Кулминацията беше последната игра, в която бяха елиминирани. Той започна да рита топките в двора на къщата, пропусна една от тях, кракът му увисна във въздуха и обувката му изхвърча на 4 метра височина.
Запитан от екипа на шоуто, излъчвано всеки ден по "Канал Д", за реакциите му, бизнесменът заяви: „Никога досега в живота си не съм губил толкова много игри“.
Ако не спечелят поне една игра, Ахмед и Хазел рискуват скоро да бъдат изгонени.
Както вече 24rodopi.com писа, момчилградското семейство влезе в къщата на риалити шоуто в 13-тата седмица от началото на състезанието.
Хазел и Ахмед живеят във вила с още пет двойки, с които всеки ден мерят сили в различни предизвикателства. В края на всяка седмица пък съпрузите, спечелили най-голям брой точки от битките, получават джип „Нисан” и… продължават битката с още седмица за още един автомобил.
„Тръгваме с план-минимум за поне една кола, но сме сигурни, че можем да се обзаведем с цял автопарк”, заяви за 24rodopi.com, само дни преди да влезе в къщата Мамата.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Таткото6/10/16 22:28

    Страхотна новина.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/10/16 09:19

    Не ми е ясно за какво споделяте някъв турчин с пари как си живее живота..Толкова публикации има за него в родопи,толкова реклама нямам думи...идете снимайте хората по селата да видите те как живеят с една пенсия от 200лв..идете снимайте как някой хора благодарение на това че са в ДПС си построиха имоти за милиони...направо цяло село а народа си мълчи ЗАЩО защото незнае истината за схемите им покажете ги направете нещо вие медиите за да се вдигне и народа

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/10/16 11:14

    Бахти завистливият анонимен майна

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/10/16 12:46

    Елате всички в ДПС, щом по този начин се успява братя некадърници и заспали х--ци!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/10/16 14:14

    Не е завист да кажеш че живеят хората мизерно
    и шепа народ са пари да не си ги знаят дори

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/10/16 16:23

    Реджеб от с.Лисиците е по популярен

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен7/10/16 23:14

    Do 7/10/16 09:19 tocno taka idete v cernoocene kakvo napraviha dps rite samo stroqt i kakvo ste napravqt dost ....

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен8/10/16 06:27

    stiga ste mu praveli reklama na toya, mamata li e, bastata li e.
    ima i po vajni novini.





    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен8/10/16 10:09

    тоя за нищо не става

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.