Мъж загина след като лекият му автомобил падна в коритото на река Черна, съобщават колегите от 24smolian.com.
Инцидентът е станал в понеделник между 12 и 16 часа на пътя между Мадан и Смолян. 69-годишният водач е от маданското село Равнища. Лекият автомобил „Фолксваген Поло" е излязъл от пътното платно и се е преобърнал в коритото на реката от височина около 80 метра.
Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група на РУ-Мадан и е извършен оглед. Причините за възникване на ПТП са в процес на изясняване.
Екипи на пожарната в Смолян и Мадан както и медици са оказали съдействие за изваждане на автомобила и загиналия. Тялото на починалия е транспортирано в МБАЛ-Смолян за извършване на аутопсия. По случая е образувано досъдебно производство.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Vin Diesel11/10/16 12:57

    Ako vsi4ki puti6ta bqha remontirani i osveteni v Gradsko i izvun Gradsko, togava nqma6e da imame tolkova proi6estviq!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/10/16 14:17

    iAko vsicki shofyori byaha pravosposobni vodaci?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/10/16 15:54

    Той не е виновен ,колата го е подхлъзнала?

    ОтговорИзтриване
  4. Vin Diesel11/10/16 19:36

    Moje da e pospal po putiq zaradi neosvetlenie na puti6tata, ili vleznal v nqkva dupka i ako gumata se izkrivil i ne e uspqh da zemi zavoi, moje da e izleznal ot putiq! nqma drug na4in da e izleznal ot putiq! Voda4ut e 68 godi6en, nqma kak da karalo burzo!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/10/16 11:22

    Tam pitya e kato vilnite na cerno more

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.